CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
23.10.13 16:29

@janourek už čtu, tak ti držím moc palce a věřím, že brzy najdeš čárku :-)

@nightgirl není vůbec zač :-)Mě zavedli v pondělí šestidenní embryo a nakonec zamrazili tři :-) Jinak mě bolí spodek jak na ms, tak doufám, že je to na dobrý cestě :dance: A jaké ty bereš léky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
23.10.13 16:57

Tak holky, hlásím, že jsem dneska byla na UZ. Měla jsem Jirsovou, kterou můžu určitě doporučit. Je to prima ženská, lehce po 40 řekla bych. Myslím, že ví, co dělá :D
Jinak jsem z toho blázen, ale stimuluju teprve 6 dní a už mám naplánované OPU v sobotu! Narostlo mi to nějak strašně rychle. Bohužel tam budou asi jenom 4 dobrý folíky :,(
@nightgirl, jsem na tom podobně jako ty. Jdu na OPU v sobotu. Rezervuju ti tam postel :D
@janourek, @Nikohlava, držím pěstě, holky, ať to tam je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.10.13 17:08

@Gabullka děkuji moc i já tobě moc držím pěstičky a ty máš krátký protokol??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
23.10.13 17:14

@lucynka25 Když už je to oficiální tak moc moc gratuluji :hug: ať vše krásně a v pořádku probíhá :) Už SME se rozhodli, nevydržím čekat, tak na to pujdem znova a tentokrát si vydupu ten ultrogestan :cert: Pěkně odpočívej a opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 18:17

@Nikohlava ju a už je negativní tak na stoprocent jsem bez pregnylu ted až v sobotu nebo neděli a pak až ve čtvrtek to bude těch 14 dní ale mám jen 20 a 25 tak snad to ukáže mě taky pořád bolí jako bych to měla dostat proto se bojím že to nevyjde :think: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
23.10.13 18:40

@Gabullka Jirsová je perfektní, mám na ni nejvíc štěstí. Neboj mezi těma 4 je určitě ten pravej bojovníček, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.10.13 18:47

@janourek Neboj se nic!!! URČITĚ TO VYJDE!!! A jiné testy nemůžeš koupit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 20:28

@Nikohlava NENE BUDU ŠETŘIT CO NEJVÍCE MOČ A SNAD TO NĚCO UKÁŽE :mrgreen: A NEBO NĚKOMU ŘEKNU AŽ POJEDE DO MĚSTA :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 20:29

@Radkkaa AHOJ A TOBĚ NEDALY UTROGESTAN JAK TO JÁ MYSLELA ŽE TO DÁVAJÍ VŠEM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.10.13 21:02

@janourek :hug: držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
23.10.13 21:05

@Nikohlava, jj mám krátký protokol. V mém případě krátký skutečně i doslova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 21:06

@Nikohlava a co jinak jak se cítíš mě se motá jako by tělo nebo jak to mám říct a prsa bolej a sem tam do nich takové hnusné píchnutí :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
23.10.13 21:06

@Radkkaa, jj, Jirsová je mi taky hodně sympatická. A díky za přání. Ale víš, jak to bývá. Ze 4 folíků bude 1 prázdnej, ze 3 vajíček se oplodní jen 1, atd. atd. Bojim, bojim, ale musím být pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
23.10.13 21:08

Holky, teď jsem našla na netu něco ohledně fragmentovaných embryí. To je poradna lékařů a embryologů. A jedna embryoložka tam píše, že i z velmi fragmentovaných embryí jsou zdravě děti. A moje embryjka se vyvíjely nadále, nepřestaly se vyvíjet. Nikdo mi u Apo neřekne žádné informace, já nevím co si mám myslet.
Koukněte na to třeba ve chvíli času:
 http://www.gest.cz/cz/odpoved.php?…

Když jsem položila i více dotazů embryoložce a vyslovila i trochu nedůvěry, tak mi doporučila ať si tedy najdu jiné centrum, když se mi to nelíbí.
Jen si prostě myslím, že ET mohlo proběhnout.

Holky, jsem na 90% přesvědčená nad změnou centra.

• Citovat
  • Upravit
1474
23.10.13 21:11

Fragollinna jestli to tak cítíš udělej to nikdo ti za to nemůže nic říct je to jen a jen tvoje rozhodnutí a záleží na tobě kde se budeš cítit lépe já ti osobně držím palce at najdeš car kde budeš mít klid a budeš spokojená :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.