Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janourek už čtu, tak ti držím moc palce a věřím, že brzy najdeš čárku ![]()
@nightgirl není vůbec zač
Mě zavedli v pondělí šestidenní embryo a nakonec zamrazili tři
Jinak mě bolí spodek jak na ms, tak doufám, že je to na dobrý cestě
A jaké ty bereš léky??
Tak holky, hlásím, že jsem dneska byla na UZ. Měla jsem Jirsovou, kterou můžu určitě doporučit. Je to prima ženská, lehce po 40 řekla bych. Myslím, že ví, co dělá ![]()
Jinak jsem z toho blázen, ale stimuluju teprve 6 dní a už mám naplánované OPU v sobotu! Narostlo mi to nějak strašně rychle. Bohužel tam budou asi jenom 4 dobrý folíky ![]()
@nightgirl, jsem na tom podobně jako ty. Jdu na OPU v sobotu. Rezervuju ti tam postel ![]()
@janourek, @Nikohlava, držím pěstě, holky, ať to tam je!!!
@Gabullka děkuji moc i já tobě moc držím pěstičky a ty máš krátký protokol??
@lucynka25 Když už je to oficiální tak moc moc gratuluji
ať vše krásně a v pořádku probíhá
Už SME se rozhodli, nevydržím čekat, tak na to pujdem znova a tentokrát si vydupu ten ultrogestan
Pěkně odpočívej a opatruj se ![]()
@Nikohlava ju a už je negativní tak na stoprocent jsem bez pregnylu ted až v sobotu nebo neděli a pak až ve čtvrtek to bude těch 14 dní ale mám jen 20 a 25 tak snad to ukáže mě taky pořád bolí jako bych to měla dostat proto se bojím že to nevyjde
![]()
@Gabullka Jirsová je perfektní, mám na ni nejvíc štěstí. Neboj mezi těma 4 je určitě ten pravej bojovníček, držím palce ![]()
@janourek Neboj se nic!!! URČITĚ TO VYJDE!!! A jiné testy nemůžeš koupit??
@Nikohlava NENE BUDU ŠETŘIT CO NEJVÍCE MOČ A SNAD TO NĚCO UKÁŽE
A NEBO NĚKOMU ŘEKNU AŽ POJEDE DO MĚSTA ![]()
@Radkkaa AHOJ A TOBĚ NEDALY UTROGESTAN JAK TO JÁ MYSLELA ŽE TO DÁVAJÍ VŠEM ![]()
@Nikohlava, jj mám krátký protokol. V mém případě krátký skutečně i doslova ![]()
@Nikohlava a co jinak jak se cítíš mě se motá jako by tělo nebo jak to mám říct a prsa bolej a sem tam do nich takové hnusné píchnutí
![]()
@Radkkaa, jj, Jirsová je mi taky hodně sympatická. A díky za přání. Ale víš, jak to bývá. Ze 4 folíků bude 1 prázdnej, ze 3 vajíček se oplodní jen 1, atd. atd. Bojim, bojim, ale musím být pozitivní…
Holky, teď jsem našla na netu něco ohledně fragmentovaných embryí. To je poradna lékařů a embryologů. A jedna embryoložka tam píše, že i z velmi fragmentovaných embryí jsou zdravě děti. A moje embryjka se vyvíjely nadále, nepřestaly se vyvíjet. Nikdo mi u Apo neřekne žádné informace, já nevím co si mám myslet.
Koukněte na to třeba ve chvíli času:
http://www.gest.cz/cz/odpoved.php?…
Když jsem položila i více dotazů embryoložce a vyslovila i trochu nedůvěry, tak mi doporučila ať si tedy najdu jiné centrum, když se mi to nelíbí.
Jen si prostě myslím, že ET mohlo proběhnout.
Holky, jsem na 90% přesvědčená nad změnou centra.
Fragollinna jestli to tak cítíš udělej to nikdo ti za to nemůže nic říct je to jen a jen tvoje rozhodnutí a záleží na tobě kde se budeš cítit lépe já ti osobně držím palce at najdeš car kde budeš mít klid a budeš spokojená
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.