Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikohlava já je mám od začátku bolesti jako na ms a taky se bojím že to dostanu ale snad je to v pořádku
![]()
@janourek určitě to je všechno v pořádku. Se prďolka zavrtává, tak ti to musí dát najevo ![]()
@janourek tak doufám, že to jsou dobrá znamení a testila jsi dnes?
![]()
@janourek píše:
@Nikohlava dneska ne až v neděli budu testovat
no já držím také palečky!!! a v neděli se budu těšit na výsledek
![]()
@janourek Ahoj,ja mela dusika 12.den po iui a kazdy den jsem testovala a silil, taky me bolel podbrisek, furt jsem rikala, ze to dostanu..a je to tam..
a podbrisek me poboliva stale
dost me to nervovalo, ale uz si zvykam
musim verit, ze je to v poradku, jinak bych se asi zblaznila..uz jsem 5tt+3..verim, ze to tam mas
![]()
@Radkkaa urcite si ten utrogestan priste vydupej, ja uz ho teda davno nemam-nikdo mi ho uz dal nenabidl a prakticka mi ho nepohla napsat, ale jsem rada, ze jsem ho na tech 14dni mela
a uz ho nemam tyden a dobry ![]()
Tak jak jsem předvídala…et nebroběhl a vyfásla jsem fraxiparine na ředění krve. Nejhorší zpráva je, že nám ze včerejších devíti, z toho čtyř áčkových zbylo jedno embryo
![]()
Prý za 3 týdny to bude lepší ![]()
@Mjau to mě mrzí já nechápu co se s těmi našemi těli děje doufám že to bude co nejdřív za tebou a budeš moct podstoupit et tak jak u mě ze všech osmi zbylo jen jedno které mám u sebe a doufám že to bude bojovníček až do konce a ten tvůj taky takže ti ho zmrazily a dají ti ho až to bude dobrý jediné co mohu je držet ti palce at to co nejdřív všechno ustoupí a ty můžeš podstoupit et nebud smutná a soustřed všechny síly a připrav se na prdolku
![]()
@Mjau ahojky tak to mě moc mrzí,, určitě se to za tři týdny povede až budeš v pořádku ![]()
@Mjau Moc mě to mrzí, vím, že teď ti je smutno, ale bude líp uvidiš. Ať je ti brzo lépe ![]()
Tak holky já si objednala přes internet v lékarně testy a otevřu krabičku že se podívám na návod krabička prázdná bez testu
to se mi ještě nestalo
tak zítra jdu zkoušet jsem zvědavá a napnutá jak kšandy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.