Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tehulce velika gratulace…
a nam ostatnim hodne sil..holky nebojte to dame ![]()
Fragollinna, souhlasím s tebou. Vyčistíš si hlavu a pak to půjde
Myslím na tebe a moc ti to přeju.
Těhulkám gratuluji, je to moc fajn ![]()
Holky, včera jsem si volala do CARu do laboratoře. Tak si představte, že všech 14 vajíček se oplodnilo!!! A v pátek jdu na transfer, tak snad tam nějaký prďolka bude a hlavně se snad i uchytí. Mám z toho hrozný strach, ale už jsem ušla dost velkou cestu, tak nesmím přestat bojovat.
A co vy ostatní? Někdo další, kdo bude testovat? Omlouvám se, ale nějak se poslední dobou ztrácím v těch příspěvcích ![]()
@nightgirl To je super, moc držim palce ať vyberou toho pravého bojovníčka ![]()
@Nikohlava no hele já nevím chvíli je to narůžovělé chvíli nahnědlé chvíli trocha krve ale jako hlen dnes jsem zkusila mamatest a jen stín tak nevím zkusím zítra jedu ke svému dr na kontrolu tak nevím stačí mi intimka zatím to je spíš jako když ti končí ms mě ustaly i příznaky prsa přstávájí bolet tak netuším ![]()
@Radkkaa děkuju za podporu. Snad to vyjde, mám totiž asi ten hyper syndrom
zítra se tam mám zastavit na kontrolu. No doufám, že to přejde. Snažím se hodně pít a tak. To je fakt k vzteku… Grrrrr ![]()
@janourek určitě jsi těhulka, uvidíš
doktor se na tebe koukne ![]()
@janourek Neboj se dopadne to skvele a koupila bych jiny… S mamatestem nemam dobry zkusenosti… Drzim ti pesti
@nightgirl no tak to je tedy úspěch! gratuluju, ať se krásně vyvíjí! Já mám z
22 jedno áčkový a jedno horší, čekaj na mě, až se vzpamatuju
no hlavně že konečně něco zbylo!
@Mjau určitě to budou dobrý prďolky
A ty budeš taky brzy OK, myslím na tebe a držím pěsti ![]()
@nightgirl píše:
Holky, včera jsem si volala do CARu do laboratoře. Tak si představte, že všech 14 vajíček se oplodnilo!!! A v pátek jdu na transfer, tak snad tam nějaký prďolka bude a hlavně se snad i uchytí. Mám z toho hrozný strach, ale už jsem ušla dost velkou cestu, tak nesmím přestat bojovat.A co vy ostatní? Někdo další, kdo bude testovat? Omlouvám se, ale nějak se poslední dobou ztrácím v těch příspěvcích
jééé tolik oplodněných vajíček
to je super!!!
![]()
@Liskynka děkuji
Snad se na ten pátek nějaké udrží
Sama jsem tomu nemohla uvěřit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.