CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
29.10.13 23:18

@Mjau Dekuji moc…Doufam, ze bude vse v poradku… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
30.10.13 06:49

Tehulce velika gratulace… :kytka: a nam ostatnim hodne sil..holky nebojte to dame :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.10.13 09:30

Fragollinna, souhlasím s tebou. Vyčistíš si hlavu a pak to půjde :hug: Myslím na tebe a moc ti to přeju.

Těhulkám gratuluji, je to moc fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
30.10.13 09:32

@janourek tak co? Myslim na tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.10.13 09:32

Holky, včera jsem si volala do CARu do laboratoře. Tak si představte, že všech 14 vajíček se oplodnilo!!! A v pátek jdu na transfer, tak snad tam nějaký prďolka bude a hlavně se snad i uchytí. Mám z toho hrozný strach, ale už jsem ušla dost velkou cestu, tak nesmím přestat bojovat.

A co vy ostatní? Někdo další, kdo bude testovat? Omlouvám se, ale nějak se poslední dobou ztrácím v těch příspěvcích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
30.10.13 11:38

@nightgirl To je super, moc držim palce ať vyberou toho pravého bojovníčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
30.10.13 11:43

@Nikohlava no hele já nevím chvíli je to narůžovělé chvíli nahnědlé chvíli trocha krve ale jako hlen dnes jsem zkusila mamatest a jen stín tak nevím zkusím zítra jedu ke svému dr na kontrolu tak nevím stačí mi intimka zatím to je spíš jako když ti končí ms mě ustaly i příznaky prsa přstávájí bolet tak netuším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.10.13 12:08

@Radkkaa děkuju za podporu. Snad to vyjde, mám totiž asi ten hyper syndrom :-( zítra se tam mám zastavit na kontrolu. No doufám, že to přejde. Snažím se hodně pít a tak. To je fakt k vzteku… Grrrrr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.10.13 12:12

@janourek určitě jsi těhulka, uvidíš :hug: doktor se na tebe koukne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
30.10.13 12:20

@janourek Neboj se dopadne to skvele a koupila bych jiny… S mamatestem nemam dobry zkusenosti… Drzim ti pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
30.10.13 14:09

@nightgirl no tak to je tedy úspěch! gratuluju, ať se krásně vyvíjí! Já mám z
22 jedno áčkový a jedno horší, čekaj na mě, až se vzpamatuju :zed: no hlavně že konečně něco zbylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
30.10.13 14:09

@janourek neboj, to je normální, určo si těhu ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.10.13 14:59

@Mjau určitě to budou dobrý prďolky :-) A ty budeš taky brzy OK, myslím na tebe a držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
30.10.13 15:37
@nightgirl píše:
Holky, včera jsem si volala do CARu do laboratoře. Tak si představte, že všech 14 vajíček se oplodnilo!!! A v pátek jdu na transfer, tak snad tam nějaký prďolka bude a hlavně se snad i uchytí. Mám z toho hrozný strach, ale už jsem ušla dost velkou cestu, tak nesmím přestat bojovat.A co vy ostatní? Někdo další, kdo bude testovat? Omlouvám se, ale nějak se poslední dobou ztrácím v těch příspěvcích :-)

jééé tolik oplodněných vajíček :palec: :palec: to je super!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.10.13 15:42

@Liskynka děkuji :-) Snad se na ten pátek nějaké udrží :-) Sama jsem tomu nemohla uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.