Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janourek To je mi lito jeste nezoufej! Urcite to skvele dopadne..
Holky, tak jsem dnes 8.den po ET a 15dni po Pregnylu a prilozila jsem vysledek ![]()
@Fragollinna to je mi lito at uz je pryc a ty muzes podstoupit dalsi Ivf a verim, ze to dopadne skvele!!
@Nikohlava Moc děkuji
. Cítím se už mnohem lépe, zítra jdu do práce už.
Moc ti přeji, aby to vše dopadlo dobře. Moc se v té fotce testu nevyznám, nevím, co to je za test
. Nějak jsem zvyklá na klasické proužky, které se strčí do moči
.
Snad to ale u tebe znamená pozitivní výsledek, moc bych ti to přála! ![]()
@Nikohlava tak to ti gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví hlavvně at se ti daří nu já jsem zvědavá zítra ale myslím že je konec ![]()
@janourek Dekuji moc.. Prosim snaz se myslet pozitivne.. A dnes jsi test udelala?? @fragollinna znamena to, ze jsem. ![]()
@Nikohlava No to je úžasný, velká gratulace ode mě
. Strašně moc ti to přeji, hlavně na sebe buď opatrná ![]()
@janourek neházej flintu do žita, mysli pozitivně a uvidíš zítra!
I kdyby ten výsledek byl negativní, věřím tomu, že příště bude pozitivní
. Ale zatím myslím s tebou pozitivně!
Ahojky holky,
omlouvám se že píšu jen takhle po málu ale njak mám moc práce že prd stíhám hh.-)
janourek neboj se kočko moje zlatá určitě to bude v pořádku,,, hlavně se netrap a jen se těš na mimíska,,
fragollina,, je mi to líto vím jak se cítíš,,, neboj zas bude dobře a pojištovny prý proplácí dost často i 4 ivf infrmuj se na to,, moc ti držím palce,,, opravdu,,
@janourek píše:
@Mjau když já mám na prd foták ale co ty jak se cítíš
ahoj
vždyť některé holky krvácí skoro celý 1.trimestr, tak nesmutni ještě!!Hlavně nic nevzdávej, držim moc moc pěsti!
já už jsem v pohodě, vůbec nic nebolí, tedy občas hodně píchne ve vaječ., ale vzhledem k tomu že mi dr. řikal, ať počítám tak 3 týdny s bolestmi tak to nechápu ![]()
@Gabullka ahoj, to je divný, tři nezralá? To je mi moc líto, že nedojde po tom všem k et, já to také zažila, tak vím, co cítíš
![]()
@nightgirl tak to je uplně+ akorát, super
zítra dej vědět, držím moc pěsti!
@Nikohlava no panečku, to už takhle ukáže 8 den? a ta čísla? takže já také gratuluju, radši ještě potichoučku
![]()
@katkalaila Děkuji, ale už jsem to oplakala a nějak jsem se s tím smířila, že se nepovedlo teď, povede se příště, snad
. Jak to vypadá teď u tebe? Kdy plánuješ další pokus?
@Nikohlava já si chci dát teď trochu pauzu, chci, aby byl doma manžel, takže ty 3 měsíce si dám pauzu určitě. Chci si odpočinout i od té hormonální stimulace. Plánujeme i nějakou zimní dovču na lyže a chci si todle všechno užit. Takže další pokus vidím někdy na březen/duben, uvidíme.
Zítra jdu na kontrolu do CARu s OHSS, každopádně už mi je dobře, takže se nechám uschopnit a zpět do práce
.
@Mjau Jsem ráda, že ti je dobře. Mě také připravovali na 3 týdny, ale pak to úplně odešlo. Řekla bych, jak rychle to přišlo, tak i odešlo. Dneska je mi úplně dobře a jsem za to moc ráda
.
Holky, jdu spát, tak dobrou noc všem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Gabullka Ach jo, to mě moc mrzí gabulko
. Dokážu si představit, jak se cítíš
. Nevím, jakou máš pojišťovnu, ale já jsem u 211 (ministrstva vnitra) a ta i pokud nedojde k ET, tak to jako pokus počítá.
Určitě se nevzdávej, zkus ještě nativní cyklus. Blbý je, že už jsi vše vyčerpala a pojišťovna už IVF neuhradí. Snad se neurazíš, ale nad adopcí jste s manželem nepřemýšleli?
Jinak holky, já to včera dostala a jako doteď jsem nevěděla, co to je silná a bolestivá menstruace, děs