CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
29.10.13 15:31

@Gabullka Ach jo, to mě moc mrzí gabulko :-(. Dokážu si představit, jak se cítíš :-(. Nevím, jakou máš pojišťovnu, ale já jsem u 211 (ministrstva vnitra) a ta i pokud nedojde k ET, tak to jako pokus počítá.
Určitě se nevzdávej, zkus ještě nativní cyklus. Blbý je, že už jsi vše vyčerpala a pojišťovna už IVF neuhradí. Snad se neurazíš, ale nad adopcí jste s manželem nepřemýšleli?

Jinak holky, já to včera dostala a jako doteď jsem nevěděla, co to je silná a bolestivá menstruace, děs :poblion:

• Citovat
  • Upravit
815
29.10.13 15:36

@janourek To je mi lito jeste nezoufej! Urcite to skvele dopadne..

Holky, tak jsem dnes 8.den po ET a 15dni po Pregnylu a prilozila jsem vysledek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
29.10.13 16:24

@Fragollinna to je mi lito at uz je pryc a ty muzes podstoupit dalsi Ivf a verim, ze to dopadne skvele!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
29.10.13 16:33

@Nikohlava Moc děkuji :-). Cítím se už mnohem lépe, zítra jdu do práce už.
Moc ti přeji, aby to vše dopadlo dobře. Moc se v té fotce testu nevyznám, nevím, co to je za test :-). Nějak jsem zvyklá na klasické proužky, které se strčí do moči :-).
Snad to ale u tebe znamená pozitivní výsledek, moc bych ti to přála! :-)

• Citovat
  • Upravit
1474
29.10.13 17:13

@Nikohlava tak to ti gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví hlavvně at se ti daří nu já jsem zvědavá zítra ale myslím že je konec :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
29.10.13 17:25

@janourek Dekuji moc.. Prosim snaz se myslet pozitivne.. A dnes jsi test udelala?? @fragollinna znamena to, ze jsem. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
29.10.13 19:46

@Nikohlava No to je úžasný, velká gratulace ode mě :-). Strašně moc ti to přeji, hlavně na sebe buď opatrná :-)

@janourek neházej flintu do žita, mysli pozitivně a uvidíš zítra! :-) I kdyby ten výsledek byl negativní, věřím tomu, že příště bude pozitivní :-). Ale zatím myslím s tebou pozitivně!

• Citovat
  • Upravit
815
29.10.13 21:04

@fragollinna dekuji moc a kdy bude u tebe dalsi pokus??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
29.10.13 21:36

Ahojky holky,
omlouvám se že píšu jen takhle po málu ale njak mám moc práce že prd stíhám hh.-)
janourek neboj se kočko moje zlatá určitě to bude v pořádku,,, hlavně se netrap a jen se těš na mimíska,,

fragollina,, je mi to líto vím jak se cítíš,,, neboj zas bude dobře a pojištovny prý proplácí dost často i 4 ivf infrmuj se na to,, moc ti držím palce,,, opravdu,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
29.10.13 21:42
@janourek píše:
@Mjau když já mám na prd foták ale co ty jak se cítíš :hug:

ahoj :mavam: vždyť některé holky krvácí skoro celý 1.trimestr, tak nesmutni ještě!!Hlavně nic nevzdávej, držim moc moc pěsti!
já už jsem v pohodě, vůbec nic nebolí, tedy občas hodně píchne ve vaječ., ale vzhledem k tomu že mi dr. řikal, ať počítám tak 3 týdny s bolestmi tak to nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
29.10.13 21:49

@Gabullka ahoj, to je divný, tři nezralá? To je mi moc líto, že nedojde po tom všem k et, já to také zažila, tak vím, co cítíš :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
29.10.13 21:51

@nightgirl tak to je uplně+ akorát, super :palec: zítra dej vědět, držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
29.10.13 21:53

@Nikohlava no panečku, to už takhle ukáže 8 den? a ta čísla? takže já také gratuluju, radši ještě potichoučku ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
29.10.13 21:54

@katkalaila ahojky a co ty beruško? jak to plánuješ teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
29.10.13 22:30

@katkalaila Děkuji, ale už jsem to oplakala a nějak jsem se s tím smířila, že se nepovedlo teď, povede se příště, snad :-). Jak to vypadá teď u tebe? Kdy plánuješ další pokus?

@Nikohlava já si chci dát teď trochu pauzu, chci, aby byl doma manžel, takže ty 3 měsíce si dám pauzu určitě. Chci si odpočinout i od té hormonální stimulace. Plánujeme i nějakou zimní dovču na lyže a chci si todle všechno užit. Takže další pokus vidím někdy na březen/duben, uvidíme.

Zítra jdu na kontrolu do CARu s OHSS, každopádně už mi je dobře, takže se nechám uschopnit a zpět do práce :-).
@Mjau Jsem ráda, že ti je dobře. Mě také připravovali na 3 týdny, ale pak to úplně odešlo. Řekla bych, jak rychle to přišlo, tak i odešlo. Dneska je mi úplně dobře a jsem za to moc ráda :-).

Holky, jdu spát, tak dobrou noc všem :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.