Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Fragollinna: no každopádně jsou to zajímavý názory, mě totiž taky minule nedoporučili et, že se fragmentují, ale já bych do toho šla, já mám pro strach uděláno
Oni totiž v caru u apo transferují jen áčkový embrya, v soukr.caru na tom vydělávaj, tak transferují i ty „horší“.
Hezky tam napsala tuto velkou pravdu: nestrachujte se, spíše celou věc schovejte do nějakého vzdáleného koutku duše a dělejte, jako že se vlastně o nic nejedná. Že je to jen pokus a když to nevyjde, svět nekončí a hrajeme dál. Klidná duše je totiž minimálně půlka léčky. Ve stresu se tělo mobilizuje k boji o přežití, ale těhotnět se nepodaří.
@lucynka25 jéé takové 6mm štěstí
tak se krásně zakulacuj a užívej si těhu příznaky, to vše k tomu vysněnému cíli patří
opravdu hodně štěstí! ![]()
@fragollinna píše:
@janourek Ve středu jdu na kontrolu a chci si s nima o tom promluvit, že chci vědět co se nepovedlo, jak to vypadalo a chci informace. Spíš mě překvapují, že ti to neřeknou sami. Jem zvyklá asi na něco jiného.
Je možné, že ty embrya byla opravdu natolik špatná, že to nešlo, ale nikdo ti neřekne žádné informace. Já se ptám na vše, ale třeba té embryoložky jsem se ani zeptat nestihla, ta s tím byla hned hotová..
Nevím, co si mám myslet a mrzí mě to.
Jak se jmenovala ta vaše embryoložka?
@Mjau My jsme měli Dvořákovou.
Vím, že je důležité být v pohodě. Mě na tom nejvíc štve, že ti nedají informace. Kdybych se např. sama nezeptala dr., proč jsem špatně reagovala na fostimon a jaký byly výsledky krve, tak bych se nic nedozvěděla. A pro mě je informovanost důležitá.
Fragollinna já si občas připadám ze pokud se jich nezeptáš tak nemají doktoři snahu se tím zabívat opravdu někdy musíme byt otravný a vyžadovat odpověd snad pod nátlakem já bych to taky chtěla vědět a nezvedla bych se ze židle dokud by mi to nevysvětlily a na to ti musí odpovědět máš na to právo a určitě se nenech odbít já na tebe myslím a dej vědět co ti na to řekli jsem zvědavá ale pokud nebyla dobrá embrijka tak nechtěli dělat et aby jsi zbytečně nebyla neštastná a aby ti to nějak třeba neuškodilo ale tot můj názor ale záleží co ti řeknou oni
![]()
Aha, já mám nejradši Moosovou, ale tam si vybrat nemůžeš, musí člověk brát dle jejich směny, ale v caru si vybrat můžeš, ke komu jdeš tu středu?
@Mjau ve středu jsem objednaná automaticky k rožnici, ale zítra tam volám a přeobjednávám se, protože já bych jí už musela něco říct.
@janourek ahoj Nene nedali vůbec, na 3iui jsem ho chtěla a dr. Mi řekla, že to nepotřebuji, že mi vše funguje OK, tak jsem se nechala odbýt a myslím si, že to byla chyba ![]()
@Nikohlava určitě je to dobré znamení
Držím palce
Píchám Merional. Ale teda už si připadám jako cedník ![]()
@Gabullka díky, rezervuj
Tak když jdeme takhle po sobě, to by mohlo vyjít, ne ![]()
Fragollinna pokud cítíš, že chceš změnu, tak to asi udělej. Na to máš právo a souhlasím, měla bys být v klidu i po této stránce. Myslím na tebe
My uvidíme, co se bude dít v to pondělí a dál. Snad to půjde dobře a zadaří se.
Jinak holky, ta Jirsová je fakt hrozně příjemná. Má takový lidský přístup a to se mi na ní moc líbilo. Tak snad to bylo i dobré znamení, že jsem byla u ní na té poslední kontrole před odběrem ![]()
Holky co to ctu…same trapeni, abych pravdu rekla tak bez tahaku do Caru nelezu
…vse si doma napisu, pak se zeptam a pritom si pisu poznamky
…me se zamlouva Koucky
…a pokud to bude mozne budu chodit k nemu…nebo k Jirsovi…devcatka opatrujte se a preji mnoho sil.
@nightgirl Doufám, že ano
Neboj za chvíli půjdeš na Opu a pak na Et ![]()
@janourek ajoj, tak jak ti je?? A zkoušela jsi nakonec test či nikoli?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@janourek Ve středu jdu na kontrolu a chci si s nima o tom promluvit, že chci vědět co se nepovedlo, jak to vypadalo a chci informace. Spíš mě překvapují, že ti to neřeknou sami. Jem zvyklá asi na něco jiného.
Je možné, že ty embrya byla opravdu natolik špatná, že to nešlo, ale nikdo ti neřekne žádné informace. Já se ptám na vše, ale třeba té embryoložky jsem se ani zeptat nestihla, ta s tím byla hned hotová..
Nevím, co si mám myslet a mrzí mě to.