Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mjau Já jsem tam nesla papír o zaplacení a ještě jsem šla dovnitř a byla jsem tak někdy kolem 13:30
Vím, že u jednoho páru seděla sestřička.
@Mjau nezbylo přestaly se vyvíjet tak jsme doma říkaly před tím odběrem aspon jedno at se chytí a pak aspon těch osm měsíců udrží a zatím došlo na naše slova no škoda taky se mi do toho po druhé nechce tak snad nebudeme muset no s kartáčkem ale hlavně když si chci vypláchnout pusu fuj @Nikohlavavěřím že nám to už konečně tady všem vyjde to by v tom byl čert aby se na nás všechny to štěstí neusmálo konečně
![]()
@petruska131 @Liskynka Přidám se na IUI s vámi, ale vy půjdete určitě dříve, já to vidím až na konec listopadu. A jinak za IUI jen 30kc měla jsem jen pregnyl jinak nic
Jinak holky co čekate na výsledky moc držím Pešti ať jsou tam // ![]()
@Radkkaa píše:
@petruska131 @Liskynka Přidám se na IUI s vámi, ale vy půjdete určitě dříve, já to vidím až na konec listopadu. A jinak za IUI jen 30kc měla jsem jen pregnyl jinak nic
já to vidím taky na konec Listopadu…bůh ví kdy MS dostanu ![]()
Ahoj holky mohli by jste mě prosím poradit. Ve středu jsem domluvená, že přinesu vzorek na spermio, ale nevím kde je přesně ta laboratoř. Je to v tom oddělení v Caru? Přítele se mi nepodařilo přemluvit aby tam šel, protože se chytil myšlenky, když jsem ho přesvědčovala, že ten vzorek tam můžu jen zanést. Ještě že to tak jde
. Jinak na první konzultaci jsem domluvená až na 5. 12.
@Nikohlava píše:
@Mjau Já jsem tam nesla papír o zaplacení a ještě jsem šla dovnitř a byla jsem tak někdy kolem 13:30Vím, že u jednoho páru seděla sestřička.
jojo ta seděla u holčiny, co byla se mnou na opu, my seděli hned u dveří ![]()
@janina13 píše:
Ahoj holky mohli by jste mě prosím poradit. Ve středu jsem domluvená, že přinesu vzorek na spermio, ale nevím kde je přesně ta laboratoř. Je to v tom oddělení v Caru? Přítele se mi nepodařilo přemluvit aby tam šel, protože se chytil myšlenky, když jsem ho přesvědčovala, že ten vzorek tam můžu jen zanést. Ještě že to tak jde. Jinak na první konzultaci jsem domluvená až na 5. 12.
no je to za rohem, na té dlouhé chodbě, na dveřích je napsáno laborka. Manžel mi dnes vyprávěl, jak mají pěknou tu místnůstku na odběry, ještě jí pamatuje před rekonstrukcí a prý super, větší telku než my doma…
tak přítel neví o co přichází
Ale jednou jsem také vezla „horké zboží“ do caru taxíkem, venku mrzlo, tak jsem to musela mít přímo u těla ![]()
@janina13 je v dlouhé chodbě za recepcí doleva a pak je Car proti sobě máš oddělení G5 a na něm je nalepená šipka WC tim směrem se vydej…vpravo je hodně dveří a na jedněch je zvonek zazvon a vyčkej!!!
Díky moc, byla jsem se tam dnes podívat, abych ve středu nebloudila, ale nebyla jsem si jista. jinak Vám všem přeji brzy //
.
Já jsem se do cáru objednala v úterý minulý týden, ale co tomu předcházelo
. před 14 dny jsme se hezky
a po týdnu jsem byla přesvědčené že to vyšlo, boleli mě prsa, občas jen lehce píchlo v podbříšku. Pořád jsem se kontrolovala jestli jsem to opravdu pořád nedostala ale najednou jsem měla takový divný pocit. šla jsem na WC a zjistila jsem že mrcha dorazila. Samozřejmě jsem začala brečet a brečela a ať jsem velice klidná povaha potřebovala jsem do něčeho praštit. Tak jsem praštila do kliky od dveří. zaskřípala a najednou jsem se lekla, že neotevřu dveře. no a dveře taky otevřít nešli. Byla jsem doma sama přítel měl přijít až k večeru. No tak jsem si říkala ty huso tak teď máš proč brečet. Kliku jsem nějak ve dveřích prostě zlomila a otevřít fakt nešli. tak jsem brečela a nevěděla co budu děla. Zkoušela jsem dveře vyrazit, ale nějak mě to nešlo, navíc začal pes kňučet a štěkat věděl, že se něco děje. Byla jsem hotová. No abych to zkrátila asi po 30 min. se mě podařilo dveře vyrazit a naštěstí to odnesla jen ta klika a kování.
Přítelovi jsem řekla, že nevím co se stalo, proč se to zaseklo a ještě k večeru jsme šli do OBI koupit novou kliku a kování a jelikož jsem zručná tak za chvilku jsem to měla vyměnění a dveře jsou jak nový ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.