Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fragollinna píše:
@Nikohlava Tak nic, bohužel mají více fragmentů než zdravých buněk. Prý se mají v CARu zaměřit na mě, že jsem dost mladá a mám hodně nezralých vajíček.Jinak, volala jsem do CARu s těmi bolestmi a mám prý příznaky hyperstimulace, takže tam dnes na 12:15 jedu. Nechápu, jak můžu mít příznaky hyperstimulace teď..
Jsem strašně smutná, zklamaná, ale asi to tak má být..
Ach jo
Tak ale je fajn, že ti řekli, že se na tebe teď zaměří a příště to bude v pořádku ![]()
@fragollinna píše:
@Nikohlava Tak nic, bohužel mají více fragmentů než zdravých buněk. Prý se mají v CARu zaměřit na mě, že jsem dost mladá a mám hodně nezralých vajíček.Jinak, volala jsem do CARu s těmi bolestmi a mám prý příznaky hyperstimulace, takže tam dnes na 12:15 jedu. Nechápu, jak můžu mít příznaky hyperstimulace teď..
To mě moc mrzí
určitě se teď zaměří na tebe aby to příště bylo vše lepší a vyšlo to. Jinak držím palce do caru i tak ať ty bolesti nejsou nic vážného ![]()
Fragollinna zlato to mě mrzí ach jo no hyperstymulační syndrom se projevuje prý po odebrání vajuch někdy do týdne někdy déle četla jsem o tom já ho měla předminulý měsíc a když jsem dorazila na pohotovost sestra se mě ptala v kolikátém jsem měsíci protože jsem měla břicho jak v pátým měsíci neboj bude to dobrý zálečíš to a udělají vyšetřní a zjistí proč to takhle s těmi vajíčky je ach jo život je tak nespravedlivý
![]()
Nikohlava tak jak holka jak jsi dopadla jsem zvědavá a napnutá jak kšandy
![]()
@fragollinna To snad ne?! Je mi to opravdu moc lito!!! Drz se a myslim na tebe a dej mi prosim vedet jak jsi dopadla.
@janourek Achoj beru, jedu zrovna na ET, tak dam vedet a co ty holka? ![]()
@Nikohlava no dobrý docela pobolívá břicho a prsa musím spát ve sportovní podprdě a vůbec to neutíká včera jsem si dala obalovaný chleba ve vajíčku který miluju a
a pro změnu bramboráky který nemusím pohoda ![]()
@Nikohlava jinak tfuj tfuj tfuj pak písni já tam budu volat co zbylé vajucha jak je to s nimi ![]()
@fragollinna teeeda ty mas ale chute
urcite damm vedet a testujes? Ja vcera testovala 25 a je tam slaba carka, tak pomalu a jiste Pregnyl mizi ![]()
Tak jsem volala a z těch osmi nezůstalo nic na mražení
to nejlepší mi zavedli tak snad to dopadne dobře a bude tam co nejdéle
![]()
@Nikohlava to já testuju a taky to vypadá že už konečně pregnyl vyprchává tak uvidíme za pár dní
![]()
@janourek To me moc mrzi ale verim, ze mas nejvetsiho bojovnicka u sebe!!!
@Nikohlava snad moc mu věřím to já testuju a taky 25 a to vypadá že už konečně pregnyl vyprchává jsem deset dní od píchnutí tak uvidíme za pár dní
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Nikohlava Tak nic, bohužel mají více fragmentů než zdravých buněk. Prý se mají v CARu zaměřit na mě, že jsem dost mladá a mám hodně nezralých vajíček.
Jinak, volala jsem do CARu s těmi bolestmi a mám prý příznaky hyperstimulace, takže tam dnes na 12:15 jedu. Nechápu, jak můžu mít příznaky hyperstimulace teď..