CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
21.10.13 08:37

@Nikohlava Tak nic, bohužel mají více fragmentů než zdravých buněk. Prý se mají v CARu zaměřit na mě, že jsem dost mladá a mám hodně nezralých vajíček.

Jinak, volala jsem do CARu s těmi bolestmi a mám prý příznaky hyperstimulace, takže tam dnes na 12:15 jedu. Nechápu, jak můžu mít příznaky hyperstimulace teď..

Jsem strašně smutná, zklamaná, ale asi to tak má být.. :,(

• Citovat
  • Upravit
1547
21.10.13 08:46
@fragollinna píše:
@Nikohlava Tak nic, bohužel mají více fragmentů než zdravých buněk. Prý se mají v CARu zaměřit na mě, že jsem dost mladá a mám hodně nezralých vajíček.

Jinak, volala jsem do CARu s těmi bolestmi a mám prý příznaky hyperstimulace, takže tam dnes na 12:15 jedu. Nechápu, jak můžu mít příznaky hyperstimulace teď..

Jsem strašně smutná, zklamaná, ale asi to tak má být.. :,(

Ach jo :zed: Tak ale je fajn, že ti řekli, že se na tebe teď zaměří a příště to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
21.10.13 09:07
@fragollinna píše:

Jsem strašně smutná, zklamaná, ale asi to tak má být.. :,(

To mě moc mrzí :( určitě se teď zaměří na tebe aby to příště bylo vše lepší a vyšlo to. Jinak držím palce do caru i tak ať ty bolesti nejsou nic vážného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 09:42

Fragollinna zlato to mě mrzí ach jo no hyperstymulační syndrom se projevuje prý po odebrání vajuch někdy do týdne někdy déle četla jsem o tom já ho měla předminulý měsíc a když jsem dorazila na pohotovost sestra se mě ptala v kolikátém jsem měsíci protože jsem měla břicho jak v pátým měsíci neboj bude to dobrý zálečíš to a udělají vyšetřní a zjistí proč to takhle s těmi vajíčky je ach jo život je tak nespravedlivý :( :kytka: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 09:44

Nikohlava tak jak holka jak jsi dopadla jsem zvědavá a napnutá jak kšandy :hug: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 09:46

@fragollinna To snad ne?! Je mi to opravdu moc lito!!! Drz se a myslim na tebe a dej mi prosim vedet jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 09:48

@janourek Achoj beru, jedu zrovna na ET, tak dam vedet a co ty holka? :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 09:50

@Nikohlava no dobrý docela pobolívá břicho a prsa musím spát ve sportovní podprdě a vůbec to neutíká včera jsem si dala obalovaný chleba ve vajíčku který miluju a :poblion: a pro změnu bramboráky který nemusím pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 09:51

@Nikohlava jinak tfuj tfuj tfuj pak písni já tam budu volat co zbylé vajucha jak je to s nimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 10:28

@fragollinna teeeda ty mas ale chute :-) urcite damm vedet a testujes? Ja vcera testovala 25 a je tam slaba carka, tak pomalu a jiste Pregnyl mizi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 10:29

Tak jsem volala a z těch osmi nezůstalo nic na mražení :( to nejlepší mi zavedli tak snad to dopadne dobře a bude tam co nejdéle :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 10:33

@Nikohlava to já testuju a taky to vypadá že už konečně pregnyl vyprchává tak uvidíme za pár dní :hug: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 10:33

@janourek To me moc mrzi ale verim, ze mas nejvetsiho bojovnicka u sebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 10:34

@Nikohlava snad moc mu věřím to já testuju a taky 25 a to vypadá že už konečně pregnyl vyprchává jsem deset dní od píchnutí tak uvidíme za pár dní :hug: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 10:35

@janourek drzimm pesticky a verim, ze carka zacne silit ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.