Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pro všechny
Příjemné dopoledne…info z Caru: koukám na vaše výsledky. Vše dopadlo skvěle a jak tak koukám máte zde, že máte špatnou reakci jak na partnerovo sperma tak na cizího dárce. Tudíž jasný plán je IUI -umělá insteminace. Tím pádem obejdeme boj spermií ve vašem nepřátelském prostředí!!! Ted až dostanete Ms a budete 2DC začnete užívat Clostík dvě tablety denně po dobu pěti dní. Potom zavoláte 8-9dc přijedete se nám ukázat jak vajíčka reagují na léčbu a zákrok se provede hned jak bude vajíčko připravené k oplodnění…máte nárok na 6pokusů IUI…ve vašem případě bych to viděl velice nadějně. po 6ti pokusech nebo tak nějak bychom se mohli dohodnou v nejhorším případě na IVF…ptala jsem se ho jestli stačí cyklus 26dní on řekl ANO-na špinění od 24dc se moc netvářil s tím, že už to špinění není vhodné pro vajíčko, ale to se dá upravit těma lékama, a pak zahlédnul mojí poslední otazku ohledně imunologie!!! Řekl, že je to další věc kterou se mnou chtěl probrat!!! Zítra jdeme k Dr. Malíčkové…jupííííí a nemusíme čekat měsíc na objednavací dobu ve 14h ordinuje přímo u Apolináře
jsem zase nabitá energií a vyšla jsem tak nějak štastnáááááá
jinak jsem měla Dr. Michal Koucký
Fragollinna, je mi to líto. Ale určitě to bylo kvůli špatně rozplánované stimulaci. Teď už vědí, jak na tebe, takže příště bude úspěch! Zkrátka se to nejdřív musí otestovat
Tak si posmutni, ale ne moc, protože konec světa to určitě není!!! Ty budeš taky víc v pohodě, protože víš, do čeho jdeš. Myslím na tebe ![]()
@janourek, no nechci „strašit“ (po ET máš přece jen moc brzy), ale vidím to nadějně. Asi jsi těhule
Zatím negratuluju, abychom to nezakřikly…
@Gabullka negratuluj já myslím že to doznívá pregnyl uvidíme co z toho bude snad prdola
![]()
Fragollinna, to je mi moc líto. Příště se to určitě povede, uvidíš. Budu moc držte palečky, aby všechna vyšetření dopadla dobře. Hlavně nevěš hlavu ![]()
Holky, jinak já dnes byla na UZ, folíky rostou, ale tak nějak no. Na pravém menší, na levém větší. Dostala jsem ještě 2 dávky na stimulaci a ve středu další UZ. S tím, že možná v pátek odběr. Tak jsem na to zvědavá. Každopádně jsem měla MUDr. Rožnířkovou a MUDr. Bláhovou. Obě docela příjemné, UZ mi dělal Bláhová. Tak jen pro info, kdybyste se chtěla některá na něco zeptat ![]()
@nightgirl držím pěsti at ti to dobře dopadne a máš skvělou úrodu tak tfuj tfuj tfuj
![]()
@janourek děkuji moc
Snad to k něčemu bude
Ale jak už se to tak nějak snad blíží, tak se teda bojím ![]()
@nightgirl neboj já se taky bála a jak když jsem čekala na chodbě na sálku měla jsem s tochutí chytit za kliku a utíkat pryč šla jsem do všeho poprvé a zvládla jsem to já ještě deset dní a budu vědět na čem jsem snad se tam prdola udrží
![]()
@janourek určitě se prďolka drží a udrží, moc ti to přeji
Já si taky říkám, že když to zvládly jiný, zvládnu to taky, ale člověk dělá hrdinu a když jde na věc…
no však víš ![]()
určitě pak dej vědět, jak se prďolka uchytil ![]()
Holky, moc děkuji za podporu, jste hodný. Konec světa to není, příště to snad bude lepší
.
Jinak, byla jsem teď na kontrole a mám OHSS, nabraly mi krev a zítra kontrola. Dr. Bláhová říkala, že by to nemělo skončit hospitalizací a punkcí volné tekutiny. Zatím mám volnou tekutiny v malé pánvi. Takže uvidíme. Podle zítřejších výsledků krve by mi možná nasadily i léčbu, aby nedošlo k tromboze a zítra bude záviset i na UZ.
Probrala jsem s ní i ten cyklus a že příště budu mít určitě krátký protokol a 15000 j. Pregnylu minimálně.
Holky, všem Vám držím moc palce, aby vše bylo, tak jak to má být ![]()
Můžu se zeptat kolik se platí za IUI??? děkuji…i když moje příspěvky nejsou asi moc zajímavé ![]()
@Liskynka ahoj, já vyfasovala na iui Fostimon, Proveru a Pregnyl, takže cca 700 Kč + 30 Kč poplatek ![]()
@nightgirl, já jdu na UZ taky ve středu (v 11.45). Bude to můj první od začátku stimulace. Ale řekla bych, že mi tam něco určitě roste, občas mě dloubne v pravém vaječníku. Tak uvidíme. Jdu k MUDr. Jirsové, tak taky poreferuju, jaká byla.
Fragollinna, podle tvých výsledků bych taky řekla, že bude krátký protokol lepší. Já ho mám taky. Jsem zvědavá, jak dopadnu… Tak na něj teď pěkně naber síly!
@Liskynka, IUI je brnkačka, neboj;-)
@Liskynka ale jak sem tak četla, tak ty si vyfasovala jen clostík, takže u tebe to bude jen těch 30 Kč ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.