Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fragollinna píše:
@Mjau Já tam byla až ve 14:30. Vyloženě mi přišlo, že jí obtěžuji. Protože mě vzali na řadu až v 15:00 a to téměř končí, tak asi jsem už otravovala.
Mě přijde, že jí naprosto chybí zkušeností a odbornost, se mnou neustále mluví se slovy „asi“, „nevím“, „uvidíme“. Nepřijde mi pečlivá. Ptala jsem se jí, jestli můžu já sama něco udělat pro zlepšení OHSS a ona: hmm, asi ne.
Jak to myslíš, abych si dala do podpisu něco o mých IVF?![]()
nojo, tak to je jasný, měla službu od rána a ty si přídeš s takovými dotazy ve 3
samozřejmě si dělám srandu, to ji neomlouvá!
Vpravo nahoře máš nastavení, to rozklikni a tam je podpis, tak do toho vyplň co chceš a pak už všichni uvidí do budoucna, čím procházíte a budou v obrazeAle je to tvoje věc, nemusíš to dělat.
Pak pod názvem naší diskuze (CAR APOL) je řádka, kde je „zapnout nebo vypnout podpisy“, tak si počtešPříspěvek upraven 22.10.13 v 19:47
@fragollinna píše:
@Mjau Já tam byla až ve 14:30. Vyloženě mi přišlo, že jí obtěžuji. Protože mě vzali na řadu až v 15:00 a to téměř končí, tak asi jsem už otravovala.
Mě přijde, že jí naprosto chybí zkušeností a odbornost, se mnou neustále mluví se slovy „asi“, „nevím“, „uvidíme“. Nepřijde mi pečlivá. Ptala jsem se jí, jestli můžu já sama něco udělat pro zlepšení OHSS a ona: hmm, asi ne.
Jak to myslíš, abych si dala do podpisu něco o mých IVF?
tys byla v Caru??? v 15h
@Liskynka Řekla bych, že chlapy to vše nesou hůř a neuvědomují si kolik toho musíme vytrpět my, že oni jen čekají za to my vše prožíváme den po dni a vše cítíme v našem těle. Tvůj Petr to určitě nemyslí špatně, neboj ![]()
@Mjau 9 to je krásný počet, tak ať je ti brzo lépe a vše proběhne v pořádku
@fragollinna píše:
@Nikohlava Ahojky, no mám OHSS. Dnes jsem byla na kontrole, nabídli mi hospitalizaci, to jsem s díky odmítla, že budu radši doma.
Dnes na kontrole tam byla Rožníčková, musela jsem jí požádat, aby mi udělala UZ. Ona, prý že to je zbytečné, že jsem byla přece na kontrole včera. Když jsem jí řekla, že mě to bolí víc než včera a je mi hůř, tak teda UZ udělala se slovy: no, myslím, že je to asi stejné.
To je taková ku…, já tu nechci být sprostá, ale já bych jí nejradši dala pěstí i za tu zkaženou stimulaci. Ještě takové kecy co měla, že se to teda teď nepovedlo, hmm a že teda příště budou muset postupovat nějak jinak, ale že jako neví. Do prdele, tak ať se vrátí na medicínu a neobtěžuje ostatní.
Jinak mám neschopenku, příští týden jdu na kontrolu ve středu, ale zítra tam volám a chci, aby si napsali ke mě do karty, že odmítám jít i v budoucnu k Dr. Rožníčkové
Koukám, že Rožníčkové je lepší se vyhnout Obloukem
hlavně ať je ti brzo lépe ![]()
@Liskynka dneska jsem tam byla už kolem 14:30, ale na řadu jsem šla až v těch 15:00. Ty jsi tam byla taky?
@janourek Ahojinek, rekla bych, ze to vypada u tebe dosti nadejne a kolikaty den jsi po Et? Ja se citim tak nejak tlaci me podbrisek a obcas pobolivava. A co chute?
@fragollinna no to mi ani nerikej to je opravdu p. c.!!! Ani se to neda jinak rici… A ci jsi dostala A lecbu? Mrzi me, ze mas takove zkusenosti.. Myslim si, ze kdyby nebylo ji a te ukrajinky, tak jsi moc spokojena a vystavili ti tu PN oni? Drz se a hl at jsi brzy v poradku!!!
@petruska131 Ahojjik, tak to ti utece jako voda!!! A vse dopadne skvele a se mnou to take cloumalo
Nu ja se citim celkem dobre tlaci me spodek a obcas poboli..
@Mjau drz se a at jsi brzy v poradku!!! Drzim pesti
@Nikohlava Léčbu jsem nedostala bohužel žádnou, řekla, že mi nic nedá. PN mi vystavili oni, ale chtěli mě hnát ještě k praktické doktorce. Já jí řekla, že si myslím, že na OHSS můžu dostat PN od nich a ona, že teda jo, ať si dojdu na ambulanci.
Já už jí nechci ani vidět, ty její kecy a furt asi, nevím. UZ mi udělala jen proto, že jsem chtěla. No a s pečlivostí Dr. Bláhové při dělání UZ to nemělo pranic společného.
@fragollinna to je opravdu des!!! Nechapu, ze ti nic nedala?! A co mas tedy delat? Ja mela take Ohs ale uz po Opu mi dali nejake leky… Ach jo ![]()
@Nikohlava Ani mi nic neřekla, evidentně jsem jí obtěžovala. Mám pouze čekat a uvidíme, buďd se to začne vstřebávat a vaječníky zmenšovat a nebo se to zhorší.
Pak jsem tam ťukala i znovu s nechopenkou a vzhledem k tomu, že se paní doktorka musela dosmát, tak mi otevřela až na nějaké třeti zaklepání.. Fakt začínám být CARem u APO znechucená.
@fragollinna píše:
@Nikohlava Ani mi nic neřekla, evidentně jsem jí obtěžovala. Mám pouze čekat a uvidíme, buďd se to začne vstřebávat a vaječníky zmenšovat a nebo se to zhorší.
Pak jsem tam ťukala i znovu s nechopenkou a vzhledem k tomu, že se paní doktorka musela dosmát, tak mi otevřela až na nějaké třeti zaklepání.. Fakt začínám být CARem u APO znechucená.
já myslela, že na to něco bereš, mě dala Bláhová hned jako prevenci ohss Dostinex! Jo a teď jsem si vzpomněla, že mi i Rožnice nechala vzít krev na statim, jaké jsou hodnoty a volat jsem si měla po obědě a dopadlo to dobře, tak snad se mně to nerozjede, ale břicho fakt bolí přesně jako první porodní bolesti ![]()
@fragollinna píše:
A co si mela na sobe???motorkarskou kombinezu, nebo cela v cernem, nebo pani s brylemi, nebo s celenkou ve vlasech
![]()
@fragollinna ja prave take dostala Dostinex… Boze muj co tam takovy lekar dela??!!! A jak ti je dnes?
@Nikohlava @Mjau Já nedostala nic. Krev mi teda nechala Bláhová také nabrat, s tím, že včera mi Rožnice řekla, že krev je vcelku ok.
Dnes je mi tak nějak furt stejně, ale neřekla bych, že by se to zhoršovalo, což je dobré znamení
.
@Liskynka Byla jsem s čelenkou ve vlasech
. Žádné podívání na mě teda nebylo, nenalíčená, v džínových legínách, abych se nemačkala v džínech
. A ty jsi byla jaká? ![]()
@lucynka25 Nejdeš dnes na uz? Zda se nepletu tak nám pak písni a jak se cítíš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jak to myslíš, abych si dala do podpisu něco o mých IVF?