CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
11.9.13 21:21

@petruska131 no pozitivní těhu testpod stromeček to by bylo fakt super,,, já tedy vážně doufám, že se ho dočkám o fous dřív hhh.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.9.13 21:35

@nightgirl, určitě miminko plánujte dál. IT je žádanej obor, ne? Něco najde!
@katkalaila, povede se ti to ještě do Vánoc! Máš pozitivní přístup a takovým to vyjde vždycky ;)
Já teď čekám, jestli se povedla pondělní IUI. Říká se 10 dní, ne? Tak ještě osm ;) Pokud se nepovede, mám rovnou naplánované IVF, takže to se tam pak budeme všechny potkávat… (i když, nic proti vám, holky, ale doufám, že díky mému úspěchu se potkávat nebudem :twisted: ) Koukám, že spousta z vás má konzultace okolo 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
12.9.13 11:36

@Gabullka díky za podporu, IT je žádanej obor, ale víme, že na jedno místo se hlásí i více lidí. Tak si držíme pěsti :-)

@katkalaila souhlasím s tebou, snad bude pozitivní těhu test dříve než pod stromeček. Ale pod stromeček by to mohl být krásný dárek pro rodinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
12.9.13 21:03

@Gabullka tak to tě cchápu já bych vás taky ráda poznala ale třeba až v porodnici :lol: :lol:
pozitivní přístup mi trochu upadá jelikož na mě leze nějaká viroza a mám strach aby mi to neohrozilo ivf spíš teda pozitivní test,,,
v týdnu musím zaběhnout k dr nechat potvrdit předoperační tak doufám že to budu mít hned,,, abychto měla do 23 hotové,,
a tobě moc držím palečky at ivf nebudeš potřebovat,, a co ty léky jak jsi se rozhodla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
12.9.13 21:06

@nightgirl hhhh to by bylo super,, skvělý dárek pod stromeček,,,

a jak to máte vymyšlené po transferu budete do testu doma nebo jdete do práce,, já si nechala 9 dní dovolenou takže já budu doma,, prvních pár dní jen ležet aby se kuličce dobře zahnízdovalo,, a pak asi poslední tři dny bych chtěla do berlína,, na kukačku.-)) ale uvidíme jestli manžel dostane dovolenou.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
12.9.13 21:20

Já jsem o tom být doma po transferu také přemýšlela a dokonce jsem se na to ptala, co doporučují. A sestřička mi řekla, že lékař profesor CAR dělal výzkum, 50% žen chodily do práce a 50% žen hospitalizoval, aby měly absolutní klid a výsledek vyšel nastejno. Dokonce mi i řekla: „pokud se to má uhnízdit, tak se to uhnízdí“. Já budu teda doma tak 2 dny, ale pak půjdu do práce. Možná mi to i pomůže nepřemýšlet tolik nad tím a být více v psychické pohodě. Ale samozřejmě uvidím, teď něco říkám a pak mi nebude třeba dobře :-).

Každopádně holky, mám strašně nízký práh bolesti, možná mě odsoudíte, ale přirozeně rodit nechci, nedala bych to asi hlavně psychicky. Dneska jsem byla na kolonoskopii (endoskopické vyšetření tlustého střeva) a dost bolestivé a já měla takový strach, že jsem se úplně klepala a mě prostě tečou nervy a fakt já to sice dala, ale prostě s brekem, to byla hrozná bolest, zatím nejhorší, co jsem zažila. Takže já to chci uhrát na indikaci na císařský řez.

• Citovat
  • Upravit
14927
12.9.13 21:39
@fragollinna píše:
Já jsem o tom být doma po transferu také přemýšlela a dokonce jsem se na to ptala, co doporučují. A sestřička mi řekla, že lékař profesor CAR dělal výzkum, 50% žen chodily do práce a 50% žen hospitalizoval, aby měly absolutní klid a výsledek vyšel nastejno. Dokonce mi i řekla: „pokud se to má uhnízdit, tak se to uhnízdí“. Já budu teda doma tak 2 dny, ale pak půjdu do práce. Možná mi to i pomůže nepřemýšlet tolik nad tím a být více v psychické pohodě. Ale samozřejmě uvidím, teď něco říkám a pak mi nebude třeba dobře :-).Každopádně holky, mám strašně nízký práh bolesti, možná mě odsoudíte, ale přirozeně rodit nechci, nedala bych to asi hlavně psychicky. Dneska jsem byla na kolonoskopii (endoskopické vyšetření tlustého střeva) a dost bolestivé a já měla takový strach, že jsem se úplně klepala a mě prostě tečou nervy a fakt já to sice dala, ale prostě s brekem, to byla hrozná bolest, zatím nejhorší, co jsem zažila. Takže já to chci uhrát na indikaci na císařský řez.

aha, no asi taky zleží na tom co děláš,, já mám docela náročnou práci,, takže určo doma,, nechci se v práci stresovat že něco nemůžu a musí to za mě dělat ostatní,,,
jinak ten císař holka to si moc nepomůžeš,, ta jizva bolí jak čert,,
ale nechci ti tady nic vnucovat,,, znám spoustu holek co měli císaře i přirozený porod a do císaře by už nešly,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
12.9.13 21:44

Ne, já to nepsala proto, že si myslím, že je špatné být doma. Chtěla jsem to napsat jen jako informaci. Pokud máš práci, kde hodně běháš, je to stres, tak je lepší být v klidu :-).

Já vím, že předbíhám, ještě nejsem ani těhotná. Ale znám se a pro mě je to nemyslitelná představa už jenom z té podstaty, že jsem sice porodní asistentka, ale nedělám to (dělala jsem pouze praxe při škole a vlastníma rukama jsem si odrodila x dětí) a já ve výsledku znám celé průběhy porodů, komplikace, prostě všechno a mám z toho hrůzu. Nedokážu si to představit, z důvodu, že vím jaká jsem a že to znám..

• Citovat
  • Upravit
14927
12.9.13 21:49
@fragollinna píše:
Ne, já to nepsala proto, že si myslím, že je špatné být doma. Chtěla jsem to napsat jen jako informaci. Pokud máš práci, kde hodně běháš, je to stres, tak je lepší být v klidu :-).Já vím, že předbíhám, ještě nejsem ani těhotná. Ale znám se a pro mě je to nemyslitelná představa už jenom z té podstaty, že jsem sice porodní asistentka, ale nedělám to (dělala jsem pouze praxe při škole a vlastníma rukama jsem si odrodila x dětí) a já ve výsledku znám celé průběhy porodů, komplikace, prostě všechno a mám z toho hrůzu. Nedokážu si to představit, z důvodu, že vím jaká jsem a že to znám..

já to taky nemyslela špatně a promin jestli to tak vyznělo.-)
aha tak to jo,, ale to je jasný když člověk ví do čeho jde víc se bojí,, to znám z operací, když jsem byla poprvné tak to bylo ok,,, ale jak jsem šla po druhé už jsem do předu věděla co bude a bylo to strašně stresující,,,
ale chápu tě,, no předbíhat klidně můžeš,, nikdo z nás tady ještě těhu není a vsadím se že už koukáme po kočárkách a oblečení.-))
i dětskou kosmetiku a pleny mám vybrané hhhhh
to je přirozené kočko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
12.9.13 21:54

Víš, třeba jedna moje kamarádka mě odsoudila ve stylu, že jsem macecha a že můj vztah s dítětem bude do konce života narušen a nikdy ho nebudu milovat, jak kdybych ho porodila spont. To mi přijde největší kravina, kterou jsem kdy slyšela :-).

Já koukám po všem, kočárky, oblečky, někdy si i říkám, že bych si koupila něco do zásoby, ale radši ne, až to bude jistý :-).

• Citovat
  • Upravit
14927
12.9.13 22:06
@fragollinna píše:
Víš, třeba jedna moje kamarádka mě odsoudila ve stylu, že jsem macecha a že můj vztah s dítětem bude do konce života narušen a nikdy ho nebudu milovat, jak kdybych ho porodila spont. To mi přijde největší kravina, kterou jsem kdy slyšela :-).Já koukám po všem, kočárky, oblečky, někdy si i říkám, že bych si koupila něco do zásoby, ale radši ne, až to bude jistý :-).

víš spousta lidí odsuzuje když se nedokáže vcítit do situace druhého.-) já se těším jak malá až budu nakupovat všechny ty maličkosti do výbavičky atd atd,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
13.9.13 00:16

@katkalaila, fragollinna, holky, já jsem si už po tolika letech snažení to pokukování po dětech, těhotných a vůbec všech miminkovských věcech zakázala. Byly dokonce doby, kdy mi to vyloženě nedělalo dobře a měla jsem tak akorát deprese.
Fragollinno, to je přece jasný, každej máme ten práh bolesti někde jinde. já jsem taky pěknej poseroutka. Mě by třeba na kolonoskopii nikdy nikdo nedostal. Jsi statečná! Všechny holky mi říkali, že laparoskopie vůbec není hrozná… Tak mně to teda jako brnkačka nepřišlo. Po narkóze mi bylo celkem zle a dlouho mě pod žebrama tlačily plyny. A ještě se vůbec nepřišlo na nic, co by mi bránilo otěhotnět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.9.13 07:26

Ahoj holky, já chci být to transferu tak nějak týden doma. Dovolenou bych na to mít měla, tak uvidíme. Na jednu stranu má ta sestřička pravdu, pokud se to má uchytit, tak se to chytne. Já mám sice sedavé zaměstnání, že nemusím nic tahat a podobně, ale myslím, že pár dní doma neublíží :-)

fragollinna, vůbec mi nepřijdeš jako macecha. mám spousty kamarádek, co rodily císařem a své děti milují nadevšechno. A pokud prostě víš, co chceš, tak si za tím stůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
13.9.13 21:58

@Gabullka ahojky to tě chápu,, tohle jsem měla po potratu,, každá těhotná či mamka s kočárkem mě dotávaly do stavu,, že jsem bud byla vytočená a nebo se mi chtělo taaak moc bulet,,
ale ted mám období že se moc těším,,, zase pokukuju.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.9.13 18:55

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na Váš názor nebo zkušenosti :) Když tam půjdu 25.9. na první konzultaci a rovnou se domluvíme na IVF, tak oni mi dají vědět, až mi to pojišťovna schválí? A jak a od kdy se pak píchají ty injekce? Nějak na začátku MS, že? Mě jde o to, že já, pokud neberu třeba clostil, tak to dostanu třeba jednou za dva nebo tři měsíce. Tak že bych si tam pak vlastně jela pro ty injekce a aby se to celé urychlilo, píchli by mi agolutin na vyvolání…asi je to tak logické, ne? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.