CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1542
23.9.13 09:08

Dnes jsem si volala do caru a 1.10. jdu na ultrazvuk takže jdu do 3 IUI příští středu nebo úterý :) Těšim se a záriveń pěkne bojim :evil:

fragollinna Tak co ms dorazila? jdeš zítra na ultrazvuk nebo se ti to posunulo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.9.13 09:52

Holky, já jdu 26.9. na UTZ a zřejmě první injekci, protože budu 22. DC. Tak drže pěsti :-)
@Radkkaa budu držet palce. Už se to musí povést!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
23.9.13 11:00

JanaJanina, já vím, že IUI má nízkou úspěšnost, ale počtem pokusů se to procento údajně zvyšuje… No, nevadí, chystám se na IVF. Tento cyklus vynechám, odpočinu a příští jdu na to… Jinak, my se snažíme 7 let, ale jeden rok byl manžel docela vážně nemocnej, tak to se asi nepočítá… Čili jsme na tom vlastně stejně ;) Beru to jako znamení, že teď už to konečně vyjde… O jakém centru uvažujete? S Apolinářem nejsi spokojená?
@Nikohlava, já jsem absolvovala poslední IVF v roce 2008 a už si na to vůbec nepamatuju :oops: (radši :D )… Ale, tak mě napadá, nejsi náhodou těhu??? :srdce: @katkalaila, jak to jde? Už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
23.9.13 11:44

Ahoj Radkko :-), no menstruace nepřišla. Volala jsem do Caru a řekli mi, že mám prostě zítra přijít a udělají UZ a budou muset řešit, proč mi menstruace nepřišla, takže nejspíš další hormonální injekce na vyvolání a tím se to posunuje. Každopádně těhotná 100% nejsem. Jsem zvědavá, co mi řeknou a co se mnou udělají.

Moc ti držím palce na IUI, aby se to povedlo!

• Citovat
  • Upravit
14927
23.9.13 13:16

@Gabullka ahojky.-) tak dnes jsem byla na utz,, dostala jsem fostimon,, 1× denně 3 ampulky,, za týden mám jít na další utz tak doufám, že už bude i odběr :-) jsem se dnes na to nějak zapomněla zeptat.-) hhh
dokonce jsem si píchla i první injekci sama a musím říct že to vůbec nebolelo,,,.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.9.13 13:43

@katkalaila Tak hodně štěstí :-) A co ty ceny? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
23.9.13 13:45

Ahoj Katkalailo a to máš klasické injekce nebo to pero? Asi ty klasické, když máš ampule. Jsi fakt dobrá, že si to zvládneš píchnout sama, to bych asi nedala :-).
Já jdu zítra na UZ s tím, že budou řešit, proč jsem nedostala menstruaci, takže se to celé protahuje, ale ono k tomu jednou dojde. Jsem si jistá.

• Citovat
  • Upravit
14927
23.9.13 13:46

@petruska131 děkuju ti kočko.-)) tak jedna ampulka mě stála 100 kč takže 2100 za komplet.-) zaplatila jsem to v apolináři na pokladně a léky si pak vyzvedla v ceru u sestry která mi dala stříkačky atd atd :-)) ukázala mi jak si píchat sama a bylo to.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 13:48
@fragollinna píše:
Ahoj Katkalailo a to máš klasické injekce nebo to pero? Asi ty klasické, když máš ampule. Jsi fakt dobrá, že si to zvládneš píchnout sama, to bych asi nedala :-).
Já jdu zítra na UZ s tím, že budou řešit, proč jsem nedostala menstruaci, takže se to celé protahuje, ale ono k tomu jednou dojde. Jsem si jistá.

ahojky jj normální.-)) hele taky jsem byla nervozní ale nakonec to není vůbec cítit,,, je to tak slabá a krátká jehlička že ten vpich ani necítíš,,
neboj se kočko určitě to bude v pořádku a nebude se ti to protahovat dlouho.-) dnes tam byl docela šrumec,,, tolik snažilek jsem tam ještě nepotkala.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.9.13 13:49

@katkalaila teda, tak to gratuluji :-) A ty máš dlouhý protokol? Teď jsi mě trochu vlila energii do žil. Poslední dobou se mi smůla lepí na paty, tak jsem si i říkala, jeslti to náhodou nemám odložit, ale kamarádka mi řekla, že v žádném případě a ještě tu píšeš ty tak pozitivně, že to prostě podstoupím :-) Děkuju :-)
Jinak moc držím palce, aby vše šlo hladce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 13:52

@nightgirl ahojky jj dlouhý protokol,,, určitě se neboj,, nic to není,, pro mě je to moc hezký,,, pořád věřím tomu že na konci toho všeho budu mít vytouženou bublinku.-)
a to za to přece stojí ne.-)
já ti děkuju a budu na tebe moc myslet a držet ti palce
:* :hug: neboj stojí to za to,,, a uteče to jako voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.9.13 14:01

@katkalaila Tak to jde :) Tak já podám hlášení ve středy, jak to naplánují mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 14:12

@petruska131 hh to jo jde to pero by bylo mnohem dražší.-))) )budu se těšit na tvé info hh.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.9.13 14:30

@petruska131 tak držím palce, já jdu ve čtvrtek :-)

Holky, teda pokud jdeme takhle po sobě, to se prostě musí konečně už zadařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.13 14:56

@nightgirl taky si myslím,, že se to musí povést :-)) určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.