Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dnes jsem si volala do caru a 1.10. jdu na ultrazvuk takže jdu do 3 IUI příští středu nebo úterý
Těšim se a záriveń pěkne bojim ![]()
fragollinna Tak co ms dorazila? jdeš zítra na ultrazvuk nebo se ti to posunulo?
Holky, já jdu 26.9. na UTZ a zřejmě první injekci, protože budu 22. DC. Tak drže pěsti ![]()
@Radkkaa budu držet palce. Už se to musí povést!!!
JanaJanina, já vím, že IUI má nízkou úspěšnost, ale počtem pokusů se to procento údajně zvyšuje… No, nevadí, chystám se na IVF. Tento cyklus vynechám, odpočinu a příští jdu na to… Jinak, my se snažíme 7 let, ale jeden rok byl manžel docela vážně nemocnej, tak to se asi nepočítá… Čili jsme na tom vlastně stejně
Beru to jako znamení, že teď už to konečně vyjde… O jakém centru uvažujete? S Apolinářem nejsi spokojená?
@Nikohlava, já jsem absolvovala poslední IVF v roce 2008 a už si na to vůbec nepamatuju
(radši
)… Ale, tak mě napadá, nejsi náhodou těhu???
@katkalaila, jak to jde? Už stimuluješ?
Ahoj Radkko
, no menstruace nepřišla. Volala jsem do Caru a řekli mi, že mám prostě zítra přijít a udělají UZ a budou muset řešit, proč mi menstruace nepřišla, takže nejspíš další hormonální injekce na vyvolání a tím se to posunuje. Každopádně těhotná 100% nejsem. Jsem zvědavá, co mi řeknou a co se mnou udělají.
Moc ti držím palce na IUI, aby se to povedlo!
@Gabullka ahojky.-) tak dnes jsem byla na utz,, dostala jsem fostimon,, 1× denně 3 ampulky,, za týden mám jít na další utz tak doufám, že už bude i odběr
jsem se dnes na to nějak zapomněla zeptat.-) hhh
dokonce jsem si píchla i první injekci sama a musím říct že to vůbec nebolelo,,,.-)))
Ahoj Katkalailo a to máš klasické injekce nebo to pero? Asi ty klasické, když máš ampule. Jsi fakt dobrá, že si to zvládneš píchnout sama, to bych asi nedala
.
Já jdu zítra na UZ s tím, že budou řešit, proč jsem nedostala menstruaci, takže se to celé protahuje, ale ono k tomu jednou dojde. Jsem si jistá.
@petruska131 děkuju ti kočko.-)) tak jedna ampulka mě stála 100 kč takže 2100 za komplet.-) zaplatila jsem to v apolináři na pokladně a léky si pak vyzvedla v ceru u sestry která mi dala stříkačky atd atd
ukázala mi jak si píchat sama a bylo to.-))
@fragollinna píše:
Ahoj Katkalailo a to máš klasické injekce nebo to pero? Asi ty klasické, když máš ampule. Jsi fakt dobrá, že si to zvládneš píchnout sama, to bych asi nedala.
Já jdu zítra na UZ s tím, že budou řešit, proč jsem nedostala menstruaci, takže se to celé protahuje, ale ono k tomu jednou dojde. Jsem si jistá.
ahojky jj normální.-)) hele taky jsem byla nervozní ale nakonec to není vůbec cítit,,, je to tak slabá a krátká jehlička že ten vpich ani necítíš,,
neboj se kočko určitě to bude v pořádku a nebude se ti to protahovat dlouho.-) dnes tam byl docela šrumec,,, tolik snažilek jsem tam ještě nepotkala.-)))
@katkalaila teda, tak to gratuluji
A ty máš dlouhý protokol? Teď jsi mě trochu vlila energii do žil. Poslední dobou se mi smůla lepí na paty, tak jsem si i říkala, jeslti to náhodou nemám odložit, ale kamarádka mi řekla, že v žádném případě a ještě tu píšeš ty tak pozitivně, že to prostě podstoupím
Děkuju ![]()
Jinak moc držím palce, aby vše šlo hladce ![]()
@nightgirl ahojky jj dlouhý protokol,,, určitě se neboj,, nic to není,, pro mě je to moc hezký,,, pořád věřím tomu že na konci toho všeho budu mít vytouženou bublinku.-)
a to za to přece stojí ne.-)
já ti děkuju a budu na tebe moc myslet a držet ti palce
neboj stojí to za to,,, a uteče to jako voda
@katkalaila Tak to jde
Tak já podám hlášení ve středy, jak to naplánují mě ![]()
@petruska131 hh to jo jde to pero by bylo mnohem dražší.-))) )budu se těšit na tvé info hh.-))
@petruska131 tak držím palce, já jdu ve čtvrtek ![]()
Holky, teda pokud jdeme takhle po sobě, to se prostě musí konečně už zadařit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.