CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
14.8.13 15:21

Ahoj holky, tak jsme včera s manžílkem absolvovali konzultaci, a ke konci září začínáme se stimulací. Bude mi prý dán dlouhý protokol, tak jsem na to zvědavá. Akorát jsem koukala do diáře, že bych měla jít v polovině října ke svému gyndaři, tak nevím, jestli vůbec můžu, když si budu píchat ty injekce a tak. Nemáte s tím některá zkušenost? Navíc se mi k němu moc lézt s tím, že jdu na umělé nechce, protože tím, že jsem ho obešla, tak nic sice neříkal, ale zrovna nadšeně se taky netvářil. Tak bych nerada, aby mě nějak zdrbnul.
Teda můžu vám říct, že mám trochu nervíky na pochodu, ale snad všechno dobře dopadne. Budu včas informovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
14.8.13 15:50

@nightgirl tak to je super máš se na co těšit, budu ti držet palce :hug: Asi bych na gyndu nešla a pak mu řekla, že si byla nemocná, ale možná ti holky poradí něco jiného, já s tím zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.8.13 16:03

@Radkkaa děkuju. No mám z toho vítr už teď, ale snad to bude v pohodě. Jako taky jsem si říkala, že bych si to třeba o měsíc posunula. Tak uvidím, jak to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
14.8.13 16:05

Pokud ti Car doporučila tvoje gyndařka a ví co se musí podstoupit šla bych na norm. prohlídku. A pokud to neví nechala bych to na Caru oni si tě vždycky prohlídnou sami. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.8.13 16:55

@Liskynka díky za názor :-)

Já vím, že to je asi jako když dítě řeší, jakou si dát zmrzlinu, ale já už jsem prostě taková. Raději mám ve všem jasno a pořádek. Tak uvidím, jak se to vyvrbí.

Teda ale řeknu vám holky, celou dobu jsem byla tak nějak v pohodě, tedy pokud nepočítám čekání na výsledky, prostě jsem to brala jako jo, tak další testy. A najednou držím v ruce papíry a s doktorem vypisujeme žádanku na pojišťovnu. Jejda, to je fakt mazec. Na to, že jsem začali v loni v prosinci, tak to teda uteklo.

Držíme si palce, ať nám to všem vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
14.8.13 17:13

Už aby jsme měli to trápení za sebou, že a měli v bříšku každá to své štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
14.8.13 17:17

Holky já mám ovulku 10dc jako hrom není to moc brzy??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
14.8.13 20:29

@Liskynka Po kolika dnech máš cyklus? Myslím, že nevadí když někdy dorazí dříve. Ja mám po 30 dnech a ovulka někdy dorazí 14den, někdy 17 jak kdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
15.8.13 07:57

Vetsinou tak od 24dc @Radkkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
15.8.13 09:24

@Liskynka Řekla bych, že to není nic špatného, určitě přišla ovulka jen o něco dříve, neboj hlavně, že dorazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.8.13 18:47

@nightgirl jéé ahojky tak to nám výjde nějak na stejno třeba se tam sejdeme.-))) já mám taky dlouhý protokol,, zhruba druhý týden v září tedy 22 dc jsu na injekci pak za 14 dní utz a pokud to bude ok tak stimulace.-)) tak se budu rozhlížet jestlina tebe někde nenarazím hhh :-)
jinak moc ti držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.8.13 16:22

@katkalaila no co jsem si to počítala, tak mi to vychází kolem 26.září. Mám dorazit. Ale co se bude dít vůbec netuším. Doktor mi sice řekl, že dáme dlouhý protokol, ale žádné podrobnosti. Takže se jen můžu domnívat, co to asi tak všechno je. No uvidíme. Ale mám trochu strach. Přeci jen člověk neví, do čeho jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
18.8.13 21:51

@nightgirl no pokud je dlouhý protokol stený tak 22 cna injekci pak za 14 dní utz a pak už stimulka odběr vajček a transfer,, dlouhý je proto že se táhne přes jeden cykl,, mě to vychází na 8 září zítra volám a objednávám se dnes mrcha došla.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.8.13 08:16

@katkalaila díky za info. Už se v tom snad začínám trochu orientovat :-) Ale stejně to je věda, viď :-)
Jaký byl víkend? My měli tolik plánů, že ani nevím, že nějak víkend proběhl. Už aby byl další. To se jdu podívat ke kamarádce, má 1,5 měsíční miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.8.13 08:18

A prosím tě, ta stimulka trvá asi jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.