Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radkkaa teda, tak to bude mazec. Budu na tebe myslet, abys to zvládla. To fakt nebude žádná sranda. Já se jdu dnes odreagovat na jógu, ale při mých bolestech v zádech to taky nebude žádná hitparáda. Navíc jsme dneska zaspali, takže ještě teď mám pocit, že spím.
@nightgirl Děkuji, neděle budu mít volné tak to snad zvládnu ![]()
Chodíš dlouho na jógu? Přijde mi to zajímavé, ale tady jí blízko nemám a na cvičení před televizí nejsem, to jsem začala pilates a vydržela jsem asi 3 měsíce víc vůbec
Ajaj záda to je nepříjemné to by spíš chtělo nějakou masáž od manžela ![]()
@fragollinna píše: Řežábka mi nabízela taky, ale nakonec jsem vzala Bláhovou. Osobně jsem chtěla k Vokrojovi, ten je nejlepší, ale už tam nepracuje
.Katkalaila: už máte výsledky ze spermia? Držím moc palce, aby vše dopadlo dobře a cesta k miminku byla co nejkratší
.
Já doufám, že už se to u nás také posune, my jsme museli podstoupit to urologické vyšetření a následně i zákrok u manžela s tím, že je zde nějaká malá šance, že jeho spermiogram se zlepší - má v 1 ml ejakulátu cca 7000 spermií (norma je asi 25 milionu), z toho 0% normálních forem a všechny typu C nepohyblivé). Mohli nás hned indikovat k IVF se spermiemi dárce, ale chtěli jsme to alespoň zkusit, jestli to zlepšení nebude. Takže doufám, že se to zlepšilo.
ahojky mohu se pridat??Rezabek je podle me kapacita, objednavam se jen k nemu… Blahova mi ted delala posledni ET, je podle me takova neosobni ale to neznamena ze spatna…nejprijemejsi doktorka je tam Jirsova a ja nejradsi chodim k Rezabkovi..
@Petulak1988 taky budu lpět na Řežábkovi až mi udělají tu laparku
![]()
@Liskynka píše:
@Petulak1988 taky budu lpět na Řežábkovi až mi udělají tu laparku![]()
no ja zacal spinit takze druhe IVF je ztracene a mrazacky nemame..
je mi desne…test negativni takze jasnacka
@Petulak1988 to je mi líto
a kolikátý den po ET jsi? Já jsem 12.den po ET a test stále nic neukazuje, tak už to taky pomalu vzdávám. Ale holky mi tady tvrdí, že opravdu se někomu objeví hcg až ten 14. den. Tak jdu zítra na krev, ať už se déle nemusím trápit ![]()
@Radkkaa Tak alespoň, že ty neděle budeš mít volné. To se snad tělo trochu zregeneruje. No masáž by to chtělo, to je fakt
Ale manžel je na tohle trochu trdýlko ![]()
Jinak na jogu chodím krátce, navíc v tom studiu, kde jsem ji objevila, mají teď letní provoz, tak jsem se musela přeorientovat na jinou hodinu a jinou cvičitelku. Ta mi teda tolik nevyhovuje jako ta moje původní, ale chodit budu i tak. No divila jsem si, že mě to chytlo. Protože já jsem spíš na cvičení jako aerobik, zumba a podobně. Nezdá se to, ale je to teda pěkná makačka. Sama bych na cvičení doma nebyla, to bych se nedokopala k ničemu, takže obdivuju, že jsi vydržela ty 3 měsíce toho pilates.
Holky Řežábek je fakt skvělej. Nemůžu říct na něj jediné křivé slovo. Já se taky nejraději objednávám k němu, když cyklus dovolí. Jinak jsem vystřídala i 2 doktorky, jména si vybavuju matně, myslím, že první byla Koryntová, ta druhá netuším. Ale přišla mi taková neosobní. Tak nevím.
Hlavně si užívejme léto, v září budeme všechny těhulky ![]()
@majorka píše:
@Petulak1988 to je mi lítoa kolikátý den po ET jsi? Já jsem 12.den po ET a test stále nic neukazuje, tak už to taky pomalu vzdávám. Ale holky mi tady tvrdí, že opravdu se někomu objeví hcg až ten 14. den. Tak jdu zítra na krev, ať už se déle nemusím trápit
drzim pesticky…
ja chtela take jeste nestovat zitra zitra jsem 14den po ale jdu zitra pro papiry na lazne snad mi je schvali
@nightgirl to já k vodě teda moc ne to já spíš doma pěkně nohy nahoře,, něco dobrého.-))
@nightgirl Je fajn pro sebe něco dělat a člověk přijde na jiné myšlenky. Zumba mě bavila, chodila jsem dlouho, ale pak mě chytali kyčle
strašný v mém věku, ale hlavní důvod byl spontalní potrat nikdo mi nevymluvi, že to skákání nemá vliv ![]()
Tak jsem raději nechala všeho a věnuji čas dlouhým procházkám s pejskem a ten je opravdu vděčný.
A s manželem jsme na tom tedy stejně ![]()
@Petulak1988 píše:
ahojky mohu se pridat??Rezabek je podle me kapacita, objednavam se jen k nemu… Blahova mi ted delala posledni ET, je podle me takova neosobni ale to neznamena ze spatna…nejprijemejsi doktorka je tam Jirsova a ja nejradsi chodim k Rezabkovi..
K Jirsové chodím a je opravdu moc příjemná, jinou jsem vlastně neměla jen jednou nachvili nějakou mladou, ale ta se ani neusmála nepamatuji si jak se jmenovala.
@Radkkaa tak to je mi líto, že jsi měla spontální potrat
to jsem vůbec netušila. No já jsem se tak nějak smířila s tím, že pokud budu těhulka, tak dříve jak po prázdninách se to řešit nebude, takže si na zumbu dojdu
Alespoň se trochu odreaguju. Pak si od toho taky dám oraz. Ale já když se nehýbu, tak kynu. Jinak bych na procházky s psíkem chodila moc ráda, ale toho mám přes týden u rodičů, protože bych na něj neměla vůbec čas. Na víkendy si ho beru, ale to toho tolik nenachodíme. Snad se to všechno zlepší až se přestěhujeme ![]()
@Radkkaa píše:
K Jirsové chodím a je opravdu moc příjemná, jinou jsem vlastně neměla jen jednou nachvili nějakou mladou, ale ta se ani neusmála nepamatuji si jak se jmenovala.
tak jsem byla v centru dal mi zpravu a jedu k obv. gyndari… rovnou nam dal zadanku na genetiku obema a me na imunologii…nemusela jseem si ani rikat na oboji uz jsme se objednali a vyslo to jeste pred laznema takze super… do zar budou vysledky a v zari jdeme na dalsi IVF jj i pres utros…predepsal mi na srovnani cyklu proveru ze je pohodlnejsi ze nemusim zavadet a utros na polykani rikal ze je hodne silny a je po nem spatne tak mi dal tohle priteli jeste nabral krev na hormony a testosteron a jeste neco..byli jsme v ordinaci pres pul hodiny
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.