Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila To ne neboj to je částka bez pojištění ![]()
Dělám servírka v jedné malé restauraci, vinárně, je to tu krásné akorát málo hostů poslední dobou, ale není se čemu divit v dnešní době a Copa děláš?
@Radkkaa ahojky.-) jen aby.-) nakonec budu zadlužená až po uši,,.-))))))))
já pracuju v drogerii,, je to někdy pakárna ale jsme tam dobrý kolektiv tak to utíká.-)
Teda holky, chviličku tu nejsem a vy jste se teda rozjeli
Já dělám asistentku
Taky někdy pakárna, ale jinak mě to i celkem baví. Pokud teda zrovna nedělám s týdýtama… Holky, uvidíme, jak a co budeme platit. Ale vím, že si radši dám nějakou tu korunu na stranu, než abych si koupila nějakou pitomost. Až tak moc si to miminko přeji
Ale takhle asi uvažujeme všechny, že ![]()
@nightgirl no asistentku jsem dělala taky ale měla jsem takovou spolupracovnici že jsem po roce radši odešla.-) no já už na straně mám,, tak doufám, že to bude stačit a vůbec bych se @nightgirl nezlobila kdyby mi zbylo na kočárek.-)) a co jinak vy? jak se cítíte já mám dnes nějakou lítostivou,, nevím proč,, no snad to zítra bude lepší
@katkalaila je v drogerii to bych byla pořád bez korunek, pořád bych něco potřebovala ![]()
Je to hrozné holky také myslím na miminko jak moc bych si ho přála, ale musíme ty naše nálady zvládnout holky… A chtěla jsem se zeptat jestli nejsem jediná trochu šibla… taky koukáté po ulici na kočárky a říkáte si jaký by se vám líbil?
Někdy si říkám, že jsem hloupá, ale stejně zas pokukuju ![]()
@Liskynka Opravdu si mě uklidnila
trochu jsem se bála jestli už nebláznim ![]()
@Radkkaa ne nebojopravdu nejsi,, já koukám po ulicích na internetu všude,, koused od nás otevřeli obchod s dětským oblečením, tak dost často chodím okolo a čučím do výlohy co by se mi líbilo.-)
no musíme to vydržet a až budeme mít prcka v náručí tak se tomu našemu bláznění jen zasmějeme
@katkalaila @Radkkaa @Liskynka holky, jsem taky šiblá
Kamarádka čeká v srpnu chlapečka, tak jsme spolu vybírali kočárek, povlečení do postýlky a tak
Je to zvláštní, ale jindy by mi to bylo líto, že to někdo vybírá proto, že to miminko čeká, ale u ní je to jiné. Jí to hrozně moc přeju a ona ke mě přistupuje taky moc hezky (ví, že se snažíme). Takže jen koukejme, ať pak nešílíme a máme vybráno ![]()
@Liskynka je moc hezký
já se zakoukala do peg perego gt3, ale to bude záležet na financích
Aspoň budeme mít vybráno pro ty naše zlatíčka a pak se tím nebudeme stresovat
Ježíš já už bych tak nakupovala ![]()
@katkalaila Tak to je jasné
musíme počkat a dočkáme se všeho krásného, hlavně toho nejdůležitějšího
Ahoj holky,
my chodíme s manželem do CAR Apolinář. Máme ten problém, že já jsem v pořádku až na to, že neovuluji, ale manželovi se tvoří minimum spermií, má všechny C formy, všechny nepohyblivé a minimum množství. Musel podstoupit už i urologický zákrok flebografii (odstranění varikokely - varixu na varlatech). Teď musíme čekat ještě 3,5 měsíce (nyní je to 2,5 měsíce po zákroku) k dalšímu postupu. Hrozně se to vleče, nedokážu si na Apolináře utvořit nějaký názor, zatím nám nijak nepomohli. Přemýšlím i tom, že přejdeme jinam, ale nevím kam.
Zároveň nevím, jestli je nutné ještě čekat, protože manžel v září odlítá na 3 měsíce a to ještě nebude ta potřebná lhůta po flebografii. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jaké centrum je podle vás nejlepší?
Fragollino…ja osobne jsem u Apoli. spokojena kazda lecba potrebuje svuj cas a hlave se musi dat do poradku tvuj muz. Proto si myslim, ze tento postup by byl vsude stejny az na to, ze se v soukromich Carech skoro vsechno plati hotove(to jsem vycetla pri vyberu Caru) tedy je jasny v jake financni situaci se nachazite!!??? Pokud mete penez na zbyt muzes si vybret soukromou kliniku, ale ani tam ti podle mne nezaruci uspech…muzes tam nechat x tisic za lecbu rozne pokusy a 0 uspech a nebo byt na statni klinice kde pro tebe udelaji to same skoro za darmo bud s uspechem nebo s nezdarem…muj nazor.jsem rada, ze tam dochazim, vzdy jsou moc prijemny a nasli kde je u mezavada…nepruchozi vejcovod a v zari laparo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.