CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1542
28.6.13 18:39

@katkalaila To ne neboj to je částka bez pojištění :)
Dělám servírka v jedné malé restauraci, vinárně, je to tu krásné akorát málo hostů poslední dobou, ale není se čemu divit v dnešní době a Copa děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
28.6.13 19:20

@Radkkaa ahojky.-) jen aby.-) nakonec budu zadlužená až po uši,,.-))))))))
já pracuju v drogerii,, je to někdy pakárna ale jsme tam dobrý kolektiv tak to utíká.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.6.13 19:50

Teda holky, chviličku tu nejsem a vy jste se teda rozjeli :-) Já dělám asistentku :-) Taky někdy pakárna, ale jinak mě to i celkem baví. Pokud teda zrovna nedělám s týdýtama… Holky, uvidíme, jak a co budeme platit. Ale vím, že si radši dám nějakou tu korunu na stranu, než abych si koupila nějakou pitomost. Až tak moc si to miminko přeji :-) Ale takhle asi uvažujeme všechny, že :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
28.6.13 20:12

@nightgirl no asistentku jsem dělala taky ale měla jsem takovou spolupracovnici že jsem po roce radši odešla.-) no já už na straně mám,, tak doufám, že to bude stačit a vůbec bych se @nightgirl nezlobila kdyby mi zbylo na kočárek.-)) a co jinak vy? jak se cítíte já mám dnes nějakou lítostivou,, nevím proč,, no snad to zítra bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
28.6.13 20:25

@katkalaila je v drogerii to bych byla pořád bez korunek, pořád bych něco potřebovala :lol:
Je to hrozné holky také myslím na miminko jak moc bych si ho přála, ale musíme ty naše nálady zvládnout holky… A chtěla jsem se zeptat jestli nejsem jediná trochu šibla… taky koukáté po ulici na kočárky a říkáte si jaký by se vám líbil? :oops: Někdy si říkám, že jsem hloupá, ale stejně zas pokukuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
28.6.13 20:51

@Radkkaa nejsi jediná neboj!!! i já mám vybráno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
28.6.13 21:38

@Liskynka Opravdu si mě uklidnila :lol: trochu jsem se bála jestli už nebláznim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
29.6.13 07:39

@Radkkaa ne nebojopravdu nejsi,, já koukám po ulicích na internetu všude,, koused od nás otevřeli obchod s dětským oblečením, tak dost často chodím okolo a čučím do výlohy co by se mi líbilo.-)
no musíme to vydržet a až budeme mít prcka v náručí tak se tomu našemu bláznění jen zasmějeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.6.13 09:48

@katkalaila @Radkkaa @Liskynka holky, jsem taky šiblá :-D Kamarádka čeká v srpnu chlapečka, tak jsme spolu vybírali kočárek, povlečení do postýlky a tak :-) Je to zvláštní, ale jindy by mi to bylo líto, že to někdo vybírá proto, že to miminko čeká, ale u ní je to jiné. Jí to hrozně moc přeju a ona ke mě přistupuje taky moc hezky (ví, že se snažíme). Takže jen koukejme, ať pak nešílíme a máme vybráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
29.6.13 14:34

ten chci

Pořád si ho prohlížím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
29.6.13 15:25

@Liskynka je moc hezký :-) já se zakoukala do peg perego gt3, ale to bude záležet na financích

Aspoň budeme mít vybráno pro ty naše zlatíčka a pak se tím nebudeme stresovat :)Ježíš já už bych tak nakupovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
29.6.13 21:12

@Radkkaa tojá bych zas táááák ráda rodila.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
29.6.13 22:56

@katkalaila Tak to je jasné :-) musíme počkat a dočkáme se všeho krásného, hlavně toho nejdůležitějšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
1.7.13 20:28

CAR Apolinář

Ahoj holky,
my chodíme s manželem do CAR Apolinář. Máme ten problém, že já jsem v pořádku až na to, že neovuluji, ale manželovi se tvoří minimum spermií, má všechny C formy, všechny nepohyblivé a minimum množství. Musel podstoupit už i urologický zákrok flebografii (odstranění varikokely - varixu na varlatech). Teď musíme čekat ještě 3,5 měsíce (nyní je to 2,5 měsíce po zákroku) k dalšímu postupu. Hrozně se to vleče, nedokážu si na Apolináře utvořit nějaký názor, zatím nám nijak nepomohli. Přemýšlím i tom, že přejdeme jinam, ale nevím kam.
Zároveň nevím, jestli je nutné ještě čekat, protože manžel v září odlítá na 3 měsíce a to ještě nebude ta potřebná lhůta po flebografii. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jaké centrum je podle vás nejlepší?

• Citovat
  • Upravit
7726
2.7.13 07:50

Fragollino…ja osobne jsem u Apoli. spokojena kazda lecba potrebuje svuj cas a hlave se musi dat do poradku tvuj muz. Proto si myslim, ze tento postup by byl vsude stejny az na to, ze se v soukromich Carech skoro vsechno plati hotove(to jsem vycetla pri vyberu Caru) tedy je jasny v jake financni situaci se nachazite!!??? Pokud mete penez na zbyt muzes si vybret soukromou kliniku, ale ani tam ti podle mne nezaruci uspech…muzes tam nechat x tisic za lecbu rozne pokusy a 0 uspech a nebo byt na statni klinice kde pro tebe udelaji to same skoro za darmo bud s uspechem nebo s nezdarem…muj nazor.jsem rada, ze tam dochazim, vzdy jsou moc prijemny a nasli kde je u mezavada…nepruchozi vejcovod a v zari laparo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.