CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
26.6.13 10:14

@katkalaila to máš pravdu. Manžel je teda fakt zlato, spíš bysme se měli podporovat navzájem, ale on je spíš ten silnej a já pomalu udolávám. Takže je fajn si moct o tom pokecat i s někým jiným :-)
Jdu makat, tak pěkný den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
26.6.13 10:28

@nightgirl no určitě ale já mám třeba občas takovou brekavou a manžel ačkoliv je svatý toho má taky plný zuby.-)) tak jsem ráda, žetady můžu deptat vás.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.6.13 11:37

@katkalaila jj, přesně tak. Tak to jsem ráda, že jsme se tu našly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
26.6.13 11:39

@nightgirl to já taky a moc :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
26.6.13 15:57

Jooo jsme fajn parta a je dobrý, že je nás málo a víme o sobě víc :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
26.6.13 16:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
26.6.13 18:07

Tedy tady to jede :-)
Nálada pod psa a k tomu takové počasí nepřidá vid, ale neboj zítra bude lépe a nálada se zaspí :hug:
@Liskynka pořídili jste na zahrádku psíka?

I já jsem moc ráda, že si tu můžeme napsat co nás trápí a navzájem se podržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
26.6.13 18:54

@Radkkaa no ahojky a jak se máš ty?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
26.6.13 20:47

@katkalaila Momentálně mi přijde, že kolem mě všichni rodí nebo jsou těhotné takže si skoro nemám s kým normálně pokecat o něčem jiném než o kočárku, zoubkách nebo kojení :zed: náladu nemám špatnou jako popisovala @nightgirl prostě jsem jen otrávena. Máš to také tak s okolím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
27.6.13 07:33

Krasne slunne rano. pejska na zahradce mame zustal nam po Petrovo babicce…jmenuje se Misa. janak ja si z Plzne privezla dva slechtene kocourky, ale ty jsou jen v domecku. @Radkkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
27.6.13 08:48

@Radkkaa no tak v okolí tady moc těhulí není a z kamarádek taky ne,, ale štve mě to,, stejně, nebo štve spíš mě to mrzí, proč jiným to jde a u nás nic, ale časem to určitě zlepší,, o víkendu jsem byla s manželem na návštěvě u mé vzdálené sestřenice a ta má dvouletou holčičku,, tak to bylo fajn jí vidět mazlit se sní,, ale tak nějak mi to bylo celé líto,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
27.6.13 08:49

@Liskynka dobré ráno i tobě.-)a co máš za kočičky já si koupila asi před 14 dny perskou činčilu kocourka,,.-) je to mazel.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 10:03

Teda holky, vy jste to tady rozjely :-) Ale to je dobře, je třeba se zabavit :-) A souhlasím s @Liskynka že je fajn, že nás tu není tolik, je to lepší, člověk se pak i v těch konverzacích vyzná :-)
Holky, já se tak těším na víkend, že se ho snad nedočkám :-D Manžel jede v sobotu na celý den pryč běhat po lese, tak já si užiju dne klidu a volníčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
27.6.13 10:11

@nightgirl no vidíš a já se zas těším na sobotu až s manželem budu.-))))))))) no je to fajn že se takhle lépe poznáme.-)
mám dotaz holky,, pijete někdo čaj z konryhele,,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 10:54

Já jsem s manželem taky moc ráda, ale občas potřebuju prostě jen den pro sebe :-) Čaj nepiju, ale kamarádka ano. Ale jestli to má nějaké účinky to nevím, oni půjdou určitě na umělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.