Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila to máš pravdu. Manžel je teda fakt zlato, spíš bysme se měli podporovat navzájem, ale on je spíš ten silnej a já pomalu udolávám. Takže je fajn si moct o tom pokecat i s někým jiným ![]()
Jdu makat, tak pěkný den ![]()
@nightgirl no určitě ale já mám třeba občas takovou brekavou a manžel ačkoliv je svatý toho má taky plný zuby.-)) tak jsem ráda, žetady můžu deptat vás.-))
@katkalaila jj, přesně tak. Tak to jsem ráda, že jsme se tu našly ![]()
Jooo jsme fajn parta a je dobrý, že je nás málo a víme o sobě víc
![]()
Tedy tady to jede ![]()
Nálada pod psa a k tomu takové počasí nepřidá vid, ale neboj zítra bude lépe a nálada se zaspí ![]()
@Liskynka pořídili jste na zahrádku psíka?
I já jsem moc ráda, že si tu můžeme napsat co nás trápí a navzájem se podržet ![]()
@katkalaila Momentálně mi přijde, že kolem mě všichni rodí nebo jsou těhotné takže si skoro nemám s kým normálně pokecat o něčem jiném než o kočárku, zoubkách nebo kojení
náladu nemám špatnou jako popisovala @nightgirl prostě jsem jen otrávena. Máš to také tak s okolím?
Krasne slunne rano. pejska na zahradce mame zustal nam po Petrovo babicce…jmenuje se Misa. janak ja si z Plzne privezla dva slechtene kocourky, ale ty jsou jen v domecku. @Radkkaa
@Radkkaa no tak v okolí tady moc těhulí není a z kamarádek taky ne,, ale štve mě to,, stejně, nebo štve spíš mě to mrzí, proč jiným to jde a u nás nic, ale časem to určitě zlepší,, o víkendu jsem byla s manželem na návštěvě u mé vzdálené sestřenice a ta má dvouletou holčičku,, tak to bylo fajn jí vidět mazlit se sní,, ale tak nějak mi to bylo celé líto,,
@Liskynka dobré ráno i tobě.-)a co máš za kočičky já si koupila asi před 14 dny perskou činčilu kocourka,,.-) je to mazel.-)
Teda holky, vy jste to tady rozjely
Ale to je dobře, je třeba se zabavit
A souhlasím s @Liskynka že je fajn, že nás tu není tolik, je to lepší, člověk se pak i v těch konverzacích vyzná ![]()
Holky, já se tak těším na víkend, že se ho snad nedočkám
Manžel jede v sobotu na celý den pryč běhat po lese, tak já si užiju dne klidu a volníčka ![]()
@nightgirl no vidíš a já se zas těším na sobotu až s manželem budu.-))))))))) no je to fajn že se takhle lépe poznáme.-)
mám dotaz holky,, pijete někdo čaj z konryhele,,?
Já jsem s manželem taky moc ráda, ale občas potřebuju prostě jen den pro sebe
Čaj nepiju, ale kamarádka ano. Ale jestli to má nějaké účinky to nevím, oni půjdou určitě na umělý.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.