CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
2.7.13 08:03

Liskynko, děkuji za tvůj názor :-). Chápeme, že se manžel musí dát do pořádku, ale zároveň by jsme chtěli, aby už se něco začalo dít. Ale všechno chce asi svůj čas.
Zatím nemám s Apolinářem špatnou zkušenost, vždy byli slušní. Dlouhé čekání a pokaždé jiný doktor nějak zkousnu, ale příjemný mi to úplně není. Spíš mě zajímalo, jestli i jinde by byl stejný postup.
Náš postup je zatím plánovaný tak, že v říjnu další spermiogram, podle výsledků buď budeme nebo nebudeme žádat o dárcovství spermií a snad se už začne plánovat IVF cyklus. U Apo řekli, že nic jiného ani nepřipadá v úvahu, když má manžel těžkou oligoasthenoteratozoospermii.
Moc ti držím palce, aby laparo dopadla dobře a pak už se zadařilo :-). Manžel je co se týče plodnosti v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
7726
2.7.13 08:22

FR…muj exmanzel…mel vysledky spermie 0… ale ja mela uz ve 20 dceru(za svobodna s jinym muzem s mim ex jsme se rozvedli a on s novou zenou ma dve holky, ale opravdu diky darcovstvi spermii vse se povedlo ne prvni pokus a Ema s Karolinou jsou fesandy…ja u Apo nikdy necekam nahlasim se a hned jdu a pokazde jiny lekar!!?? To uz jsem tady take resela s holkama a dokonce jsem se o tom bavila s. lekarkou coz mi vysvetlila a je to docela logicke.pry je tam dost lekaru, kteri si musi projit takove kolecko a vystridat se pri smenach.uz je na vstupnich dverich jich je napsano snad deset. take. cyklus mas jiny kazdy mesic a sluzbu ma jiny dr.je sice oravda, ze by se to dalo nejak zaridit a lpet na jednom osetrujicim, ale zase vse zapisuji do tve karty. A co po precteni predeslich zapisku nenapadne jednoho tak napadne druheho :potlesk: me kontrolovali ovulku, foliky, plodny hlen, hormovy nez dalsi lekarku napadlo“ kontroloval vam nekdo pruchodnost vejcovodu?!!!“ rikam ne…tak si vyskocte na kozu a ja se na to podivam…no a ejhle prislo se na dalsi pricinu, kde by mohla byt chyba, protoze muj nynejsi muz m spermio na 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.7.13 08:24

Urcite cesta za miminkem potrebuje cas a cim vic to budes honit tim hur pro tvoji hlavycku…bud v klidu ten pravej cas doraziuuu…prosim te kolik ti je let jestli se neurazis??? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.7.13 09:40

Jak říkají holky, všechno chce čas. My si s manželem teď děláme kolečka na všech možných vyšetřeních. Zatím máme všechny výsledky na jedničku, takže je záhadou, kde to vázne. Ale věřím, že miminko mít budeme. U Apolináře jsem zatím spokojená, vždy milý, příjemní a mám pocit, že se ti věnují. A pokud tě to uklidní, docházíme tam už půl roku. Tak si držme palce, určitě to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.7.13 09:48

Fragollinna Také jsem v caru spokojena a v jiném jsem nebyla tak nemohu posoudit. Slyšela jsem dobré věci o genetu i lékař mi ho doporučoval, ale tam je to o jiných financích :nevim: A u Apolináře mají také dobré výsledky, ještě bych vydržela a počkala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.7.13 10:50
@Radkkaa píše:
Fragollinna Také jsem v caru spokojena a v jiném jsem nebyla tak nemohu posoudit. Slyšela jsem dobré věci o genetu i lékař mi ho doporučoval, ale tam je to o jiných financích :nevim: A u Apolináře mají také dobré výsledky, ještě bych vydržela a počkala :palec: :pankac: :pankac: :pankac:…Radko souhlasim a koukamze ta tvoje snaha o mimi je uz veliiikaaaaaa :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
2.7.13 11:25

Liskynko, určitě se neurazím :-) Je mi teprve 25 let (ale za půl roku už 26 :mrgreen: ) a manželovi 28 let.
Já čekám vždycky, běžně se mi stává i přes hodinu, ale tak to se dá vydržet :-). Chápu pokaždé jiné lékaře, je to prostě nemocnice, kde se točí směny, ale trochu mi to vadí, chtěla bych si k někomu vytvořit důvěru a k tomu chodit furt (tak jako chodím na gyndu, k zubaři apod. k jednomu doktorovi). Výhodou zase je, že víc hlav víc ví :D.

• Citovat
  • Upravit
1542
2.7.13 11:27

@Liskynka JoJo veliká :) v neděli jsem byla v porodnici se podívat na malinkého klučíka, je to úžasné vidět takového drobečka :-) ale když mi kamarádka vyprávěla, že za noc spala 4 hoďky :mrgreen: pak si člověk uvědomí, že musí koukat i na světlé stránky toho dlouhého čekání :) Napsala jsem to zamotaně, ale určité mě chápeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.7.13 11:44

@Radkkaa jasne,ze chapu…my zeny zdycky pochopime veci v chaosu nem muzi…nedavno byl Petr v Norme pro mouku, prijel a silel z toho, ze ji nemohl pres pul hodiny najit, protoze je opet zmena usporadani regalu ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.7.13 11:48

FR…no vidis a me je 34 a Petrovi 28 :mrgreen:…presne jak pises se zubarem a gyndou.to jsem davala take te dr.jako priklad…no nic budeme muset spolehat na ne i kdyz pokazde na jineho dr.,ze nam pomuzou k vysnenemu miminku a zde si predavat info a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
3.7.13 09:00

Tak se to konečně hejblo :-). Zavolala jsem do Apo a jsme objednaný na příští čtvrtek. Budou dělat i spermiogram, tak nám držte palce, aby to bylo lepší než minule.
Jdeme k MUDr. Bláhové, znáte jí některá?

• Citovat
  • Upravit
7726
3.7.13 19:44
@fragollinna píše:
Tak se to konečně hejblo :-). Zavolala jsem do Apo a jsme objednaný na příští čtvrtek. Budou dělat i spermiogram, tak nám držte palce, aby to bylo lepší než minule.
Jdeme k MUDr. Bláhové, znáte jí některá?
:palec: :palec: :palec: není :think: měla jsem Řežábka, pak 2× jednu lékařku stejnou, a na po 4té zase jinou… :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
3.7.13 20:27

Budu držet palce, Bláhovou neznám, vždy jsem byla jen u Jirsové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.7.13 21:38

Ahojky holky tak dneska jsme byli na první konzultaci,, manželo dal krev a pak na spermio,, já půjdu druhý den ms na hormonální profil a pak 12 den cyklu na utz,,, pokud vše bude ok tak od září začne stimulace na ivf.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
4.7.13 08:09

Řežábka mi nabízela taky, ale nakonec jsem vzala Bláhovou :-). Osobně jsem chtěla k Vokrojovi, ten je nejlepší, ale už tam nepracuje :-(.

Katkalaila: už máte výsledky ze spermia? Držím moc palce, aby vše dopadlo dobře a cesta k miminku byla co nejkratší :-).
Já doufám, že už se to u nás také posune, my jsme museli podstoupit to urologické vyšetření a následně i zákrok u manžela s tím, že je zde nějaká malá šance, že jeho spermiogram se zlepší - má v 1 ml ejakulátu cca 7000 spermií (norma je asi 25 milionu), z toho 0% normálních forem a všechny typu C nepohyblivé). Mohli nás hned indikovat k IVF se spermiemi dárce, ale chtěli jsme to alespoň zkusit, jestli to zlepšení nebude. Takže doufám, že se to zlepšilo :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.