Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Liskynka aha.-) no já se v nich ještě moc nevyznám ten náš vypadá takhle.-) jmenuje se bleška.-) ne vymýšlení jmen pro zvířata zrovna dobrá nejsem.-))))))
@katkalaila To je drobeček
My máme zakrslého králíka, tedy králici, a jsem z ní na nervy. Měli jsme předtím morčátko (moje profilovka), ale bohužel nám před rokem a půl odešel a já se s tím stále nemůžu smířit. Kamarádi nám jako náhradu pořídili právě králici - Ellie, ale prostě to není ono. Murphy byl miminko. Mám teda ještě pejska, takovou směsku, ale přes týden je u rodičů, jelikož na něj v týdnu nemám kvůli práci čas. Ale snad se to tím přestěhováním změní ![]()
@nightgirl no to on je,, ale už začíná dost lumpačit.-) dneska na mě při blbnutí dokonce zasyčel a jak pak koukal jako co z něj vyšlo za zvuk jsem se málem roztrhla smíchy.-)) no jsou mu necelé tři měsíce tak je to ještě mimino.-) ted se rozhodl že mi bude ožírat ruku, tak super.-)
no ty směsky pejsci jsou nej.-) a je velkej nebo malej? no to určitě až bude ve svém novém hnízdečku tak tam určo bude sváma mnohem častěji.-)
Jo, je s nima sranda
Já jsem celkově zvířátková, my vlastně ani baráček mít nemůžeme, já bych z toho udělala útulek ![]()
Maxík moc velkej není, má 8 kilo. Takovej špunt, sice mu je 11, ale stejně ho mám pořád jako malé psí miminko ![]()
@nightgirl no to jo.-)) my máme doma rybky, dva kanárky a kočku to je docela super kombinace ne.-)) kdyby to šlo tak chci psa, chameleona, kozu na zahradu.-))) no prostě vše co by šlo,, no je to děsný,,
@katkalaila jo jo, naprosto tě chápu
My když jdeme třeba kolem zverimexu, tak se tam prostě musím zajít podívat
Obdivuju manželovu trpělivost ![]()
@nightgirl no nás čeká zverimex o víkendu,, jeden kanárek nám umřel a nevím absolutně proč,, tak je z toho manžel smutnej ale tak chlapácky,,.-)) no tak chci sehnat jiného,,
no hele mě už zverimexi tak neuspokojují.-) tak jsem si koupila roční rodinou vztupenku do zoo.-) což znamená 48 vstupů ročně.-)
když jsem to řekla manželovi tak na mě nevěřícně zíral a pak řekl no aspon bude klid.-)
@katkalaila
Tak teď jsi mě fakt pobavila
Letos bych se chtěla do zoo taky podívat, tak doufám, že to vyjde. Ale víš co, já mám vždycky na rok takových plánů a nestihnu z nich pomalu nic
Njn, ať žije pracující lid.
@nightgirl no to jo,, já si už pro jistotu nedělám.-)) protože prd z toho a pak jsem akorát naštvaná.-))
no ale ta zoo byla super nápad asi am v neděli zajdu na kukačku.-) když je manžel v práci.-)
@nightgirl no jasně ale počkám jestli se mi trochu sníží intenzita ms jinak bych bych z toho prd měla a pořád bych běhala na hajzlík.-))))))
a jaký máš ty plán na víkend??
@katkalaila já moc velké plány nemám. Uklidím, uvařím, vyžehlím, možná bude i návštěva u kamarádky a v neděli večer si dám za odměnu masáž ![]()
@nightgirl jéé tak ta masáž zní moc dobře,, taky bych si dala říct.-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.