CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
24.6.13 19:24

@Radkkaa no já budu v práci ted po neschopence si snad ani dovolenou nemůžu vzít.-) manžel je stejně pořád v práci takže já bych si to sama neužila,, no to je jasný že jsi někde jinde.-) to chápu.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.6.13 08:03

My se chystáme do Chorvatska :-) Tak snad to moříčko taky zapůsobí :-) No my v srpnu se budeme snažit 2,5 roku. To už mi taky z toho začíná dost hrabat. Ale holky, o víkendu jsem dostala trochu optimismu do žil. Manželova sestřenice s manželem se o miminko snažili 5 let a opravdu se jim to povedlo, mají nádhernou holčičku :-) Tak si říkám, že se snad taky brzy dočkáme :srdce:
Dneska je teda pěkně hnusné počasí, vůbec se mi nechtělo vylejzat z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.6.13 08:28

@nightgirl no tak vidíš dovolená u moře, třeba to pomůže příjdeš na jiné myšlenky, sluníčko, moře,, a třeba pojedete domů už ve třech :-) no tady taky prší je tady fakt hnusně, mě se též z postele nechtělo,, ale kocourek měl jiný názor a už od šesti mě tyranizoval,, abych mu šla dát paštičku.-) pak jsem připravila věci a oběd manželovi do práce,, a ted si uvařím kafe a mrknu na novinky,, a pak nevím asi půjdu do města něco nakoupit,, snad přestane na chvilku pršet jinak budu jako vodník.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
25.6.13 08:40

K moři to je krásné :) tam si pěkně odpočinete, my máme v plánu Itálii v září, ale to záleží jak mi vše dopadne v práci moc s tím nepočítám, ale teď jedem na Hlubokou pobudem tam pár dní a nazpět to vemem přes bráchu do Prahy. Také se mi nechtělo ven z pelechu :( letošní počasí je opravdu naprd :zed:

@nightgirl 2,5 roku tak to je také doba :( Kamarádce se předvčírem narodil chlapeček trošku dřív, ale jsou zdraví, také se snažili přes 3roky a pomohl jim Apolinář jak jsem psala tak to je také pozitivum, ale snad budem pro ostatní brzo pozitivum i my všechny holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.6.13 08:44

@Radkkaa určitě se to povede a pak si budeme posílat obrázky jak ti naši špuntíci rostou.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.6.13 09:39

@Radkkaa @katkalaila holky, to se mi líbí, jak tomu přistupujeme :-) A to je jedině dobře :-) Určitě se to brzy povede a bude to moc fajn. Já se teď taky zaměřím na to, že po novém roce se chceme stěhovat, takže si už budu vymýšlet a představovat, jak by to v novém bytečku mohlo vypadat :-) Je prostě třeba se zabavit něčím jiným :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.6.13 09:48

@nightgirl) no tak to je super, taky bych se chtěla stěhovat.-) do domečku se zahrádkou někde na okraji města, tak uvidíme jestli se o povede,, ale tady jsu ceny tak vysoké, že hypo by jsme platili ještě 50 let.-)))))))))) jdu od prvního do práce,, tak se už docela těším,, zase příjdu na jiné myšlenky,, bude tam spousta práce,, tak uvidíme jak to dopadne,, jen mě pořád štve že ještě nedorazila porevizní ms,, už bych jí chtěla mít za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.6.13 11:30

@katkalaila to je snad poprvé, co slyším, že se ženská těší na ms :-D Ale jo, chápu tě :-)
No my se budeme stěhovat z paneláku do paneláku, ale i tak se moc těším :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.6.13 11:36

@nightgirl no tak to víš nejradši bych jí už neměla a šla si rovnou pro těhu průkazku ale tak snadný to asi nebude.-)) tak se těším až budu mít po první a budeme se moct začít už trochu snažit,, a stěhujete se do většího a nebo do jiného města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.6.13 13:01

@katkalaila Jo, to je jasný, to bych brala úplně stejně jako ty. Ale neboj, ono to přijde, musíme v to věřit :-) Stěhujeme se do jiného města, velikost bytu zůstane stejná. Prostě zpátky domů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.6.13 14:13

@nightgirl no tak to jsem ráda.-) že to vidíš stejně.-) a kam se stěhujete??.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
25.6.13 16:13

@nightgirl Tak stěhování tě opravdu zaměstná jak fyzicky tak psychicky :dance: tak alespoň na snažení nebudeš moc myslet a třeba to přijde i úplně samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.6.13 16:15

@Radkkaa díky za podporu :-)Opravdu se na to mooooc těším :-) už si brouzdám různě po netu a zjišťuju, co by se mi tam líbilo a tak. I když je to ještě teprve před námi a spíš to vidím, že se to rozjede až po tom novém roce, tak stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
25.6.13 18:05

I my se odstěhovali do baráčku…původně jsem z Plzně ale před rokem jsem se odstěhovala za Petrem za Starou Boleslav!!! od srpna do kvetna jsme žíli u jeho rodičů ale ted 4týdny žijeme ve svém :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
25.6.13 18:37

@Liskynka tak to musí být super bydlet ve svém domečku,, máte zahrádku,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.