Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
ja delam v hotelu a jsem tak vystavena, ze nestiham merit bt ani hlidat ovu. Jeste ke vsemu jsem mela 3dny chycene hlasivky, pak prudusky a k tomu par dni teplotu.Pak to samozrejme chytil Petr. no a jinak dnes mame povinny sexik a zitra v 10 utz a mikroskop na kontrolu pohybu spermii v plodnem hlenu
zitra pisnu info
papa
AHojky
tak to jsem zvědavá co vám poví, tak se dnes pěkně přitulte
a držím palečky ať je zítra vše jak má být ![]()
Taky na Vás myslím ![]()
Teda holky, jak to tady čtu, pořád nějaký bacil ve vzduchu lítá, co. Já bych jeden „bacil“ brala hned, ale nějak si dává na čas ![]()
Hezký den ![]()
@Liskynka Jak pak ste dopadli, řekli vám něco nového? Já jsem objednána na ultrazvuk na příští pátek tak snad to bude v poho ![]()
Ahojky, no dopadli jsme tak, že mi vzali krev na imunologii, výsledky budou za 3 týdny, do toho se mám objednat na genetiku, kam půjdeme i s manžílkem. No a podle výsledků uvidíme, co bude dál. Ale pan asistent byl hrozně milý (jako vždy) a sestřička v ordinaci taky, tak jsem odcházela i s příjemným pocitem, že se o nás někdo stará a zajímá ho, jak to s námi je. Dneska mám ovulku, tak se asi budeme tulit
Příští týden na tebe budu myslet a držet palce, tak pak se ozvi ![]()
Ahoj holky…byla jsem tam ve stredu s pozit.ovu testem ale folikem jen 14mm misto 16mm.Byla tam dr. Polaskova dost mila a prijemna. Rekla, ze by bylo lepsi kdybych prijela jeste ve ctvrtek na kontrolu pohybu spermii v plodnem hlenu.Pak se mne zeptala jestli jsem mela profuk vejcovodu? a jestli ne tak to udela…no a zjistilo se ze prava strana neni pruchozi
a musim na laparo. a do te doby nez se laparo udela neni zatim se o cem bavit. ale pristi mesic se posnazim, protoze ovu bude z leveho vajecniku a ten je v poradku…ach jooo ![]()
@nightgirl 3 týdny, tak snad na tu genetiku nebudete taky čekat dlouho, ale třeba objeví nějaký malý zádrhel, který se dá napravit lékama a půjdeto to pak snáze
A nebo to zrovna vyjde dnes
![]()
@Liskynka Tak to máš jako já, také mám právý vejcovod neprůchozí, zkusí ti to profouknout laparkou, u mě se nepovedlo. Ale prý to neni až takový problém, jen že se prostě jeden mesíc nemusíme vůbec snažit
Ale hodně jsem četla, že po laparce pak otěhotněli holčiny hned, tak třeba budeš ten štastný případ ![]()
Holky, děkuji za podporu
Nebojte, my to dáme!!! A je fakt, že každé vyšetření může něco odhalit, co bysme si ani nemysleli a v této době už se dá léčit téměř všechno ![]()
Hezký víkend vám oběma, i když bude spíše deštivý. Ale náladu si zkazit nenecháme ![]()
Od toho tu jsme aby sme se navzájem podporovali
i mě to pomáhá.
Také hezký zbytek víkendu i když to počasí je opravdu hrozivé ![]()
Ahojky
Tak jsem dnes byla v Caru a v pondělí jdu na IUI
trochu se bojím, ale prý to nic není a je to chvilka, tak uvidíme ![]()
@Radkkaa jeee tak to ti preju a zavidim…u me je to urcite na dlouhy lokte ach joooo
a obavam se, ze to do stredy dostanu a nebudu moc jet ani na tu indikaci a termin zakroku ![]()
Radkkaa, tak to na tebe budu myslet. Závidím, i když samozřejmě přeji a přeji i to, aby všechno bylo v pořádku a povedlo se ![]()
Liskynka, neboj, ta to dožeš příští měsíc. Hele, léto před námi (tedy snad nějaké bude) a pak se do toho pustíš s vervou ![]()
My jdeme příští týden na genetiku a do toho se mi dělají testy na imunologii, tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky.
Držím vám holky palce, určitě to bude dobré ![]()
Děkuji holky, konečně se po tom dlouhém čekání něco děje. Hodně pevné nerviky ať to čekání taky vydržíte a rychle to uteče ![]()
Devcatka tak si pro termin laparky musim zajit az v zari!!! Pan dr. rekl, ze to udelame az na podzim a jako akutni oripad…asi se z toho picnu ![]()
Liskynko, tak to je mi líto. Ale neboj, to rychle uteče a bude to dobrý
Užijeme si léto holky a pak na to společně nastoupíme
Sice každá na něco jiné, ale se stejným výsledkem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.