Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, taky mám citlivé vaječníky, když je ovulka. Ale co z toho, že… Mě dělal doktro průchodnost pomocí nějakého plynu nebo co. Bylo mi po tom dost blbě ![]()
Odpoledne pisnu vysledky krve jestli podle ni ovulka byla nebo ne
@nightgirl plynem? a to bylo ambulantně, bolelo to? Ta laparka byla pod narkózou a břicho bolelo dobrý týden, ale jen stehy uvnitř sem nic necítila
@Liskynka Dej nám vědět jak dopadli výsledky ![]()
Jj, to bylo ambulantně. Pustí do tebe plyn a pak poslouchá, jestli jsou průchodné. A věř, že jsou, alespoň mi to bylo tak řečeno, když mě začala bolet ramena, jak to tam prý „krásně“ doputovalo. Ale že já jsem z toho měla psotník, tak mi to tak krásný nepřipadalo.
Liskynko, čekáme na povídání ![]()
Tak…krev dopadla pozitivne
coz znamena, ze ovulka byla
sestra uz chtela pomalu polozit tel.ale heste jsem se ji musela zeptet co se bude dit dal!!! Ona rekla, ze tam ma vzkaz id Dr.ze pokud to bude negat dosranu Clostik!!!taj je to v poradku!!! Jeste jsem ji pripomela tu posledni navstevu s tim, ze na UTZ folikul videny byl, ale rozbor pod mikroskopem tomu neodpovidal a ze v mem hlenu nebyla zadna Petrova spermie ani darcovska.tak si mam zavolat mezi 10-12dc a domluvime se co dal
aby se spojili a vyrostla z toho mala fazolka
a vy jak jste na tom!!!
Jej, tak to je krásné
Tak držím palečky
Já jsem zvědavá, jestli se dostaví příští týden MS, pokud ano, tak si budu volat. Tento měsíc jsme měli mít ještě jednu injekci na prasknutí folikulu, ale oba jsme byli udoláni chřipkou, tak uznejte, že to fakt nemělo cenu. Tak uvidíme.
@nightgirl mě bylo zle ve středu
měla jsem teplotu 37,5 jsem trošku unavená a mám lehkou rýmu. Jinak se to dá…tak si zase napíšeme holky ne??? ![]()
Koukám, že to řádí všude. To je fakt hrozný. Už aby nás ty bacily opustily a my se mohly věnovat příjemnějším věcem ![]()
Určitě si zase napíšeme. Krásný víkend, holky ![]()
@Liskynka tak to je dobře, že byl test pozitivní ![]()
@nightgirl ať ste brzo zdraví a můžete v klidu pokračovat
Já teď čekám na konec měsíce jestli se mi zmírní astma a podle toho pujdem v červnu na IUI tak sem pěkně nervózní ![]()
Krásný víkend a hlavně zdravíčko holky ![]()
Radkkaa moc děkuji za podporu
Uvidíš, že to bude dobré, a pak nám sdělíš jen samá pozitiva ![]()
Krásný víkend holky, i když je trochu deštivý.
Ahoj holky jak se máte, co zdraví a co nového? Mě dnes bolí pěkně břicho, tak to zítra dostanu což mi vychází jet v pátek na ultrazvuk před IUI tak nevím jak to bude když je tam ten víkend oni před tím pichaji ten prenygril
snad se tím nepozastaví další měsíc ![]()
Ahojky Rádi
No docela to jde, ale mohlo by být lépe. Já teď poslední měsíc trpím na záda, nějak se mi blokují a bolí, bolí
Byla jsem i na masáži, ale za chvilku to bylo to samé. Neboj, neposune se ti to, buď ti to píchne doktor, nebo ti dá žádanku, aby ti to píchli např. na pohotovosti někde u vás. Já jsem to taky tak měla. Takže v klidu
Jinak já jdu ve čtvrtek na další ultrazvuk a zřejmě bude následovat druhá injekce pregnylu, tak jsem zvědavá.
Je tak to je nepříjemné, tak ať to brzy poleví. Mě na záda pomáhalo rozpustit alscilpirin s Alpou a tím se namazat, ale každému pomáhá něco jiného ![]()
Tak to sem ráda, že se to dá píchnout kdekoli, hned sem klidnější, děkuji ![]()
Tak pak dej vědět jak ti UZ dopadl a co ti řekli.
No já si říkám, že už ani nevím, co by mi na to pomohlo. Možná, že ten tvůj návod zkusím ![]()
Nemáš vůbec zač, však do toho jdeme společně, takže i společná podpora je důležitá
Určitě napíšu, snad to budou dobré „obrázky“
Pádím na cvičení a pak domů, dneska to bylo v práci dlouhé.
pa pa ![]()
To se máš
. Já mám dnes do 22.00,ale docela to utíká. Hezký večer pa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.