Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nightgirl no jsou to docela dobrý stránky je to tam všechno moc hezky napsáno a vysvětleno,, ještě přemýšlím nad tím porušením obalu,, že by to taky mohlo pomoct,, tak uvidíme jak nakonec dopadneme.-)
@katkalaila No já musím počkat ještě na výsledky genetiky, a pak uvidíme, co budeme provádět dál. A jelikož je v CARu takový „prázdninový provoz“, tak si pořádně užiju léto, dovolenou a v září na to vlítneme ![]()
@nightgirl no jasně,, jen si ho užij, je krásně no někdy až moc.-)) ten jejich prázdninový provoz mě teda moc nebere
zrovna tam jdeme v tomhle blbém období,, ale aspon bude čas na jiné věci, vyšetření,, atd atd,, tak uvidíme kdy na nás příjde s ivf řada.-)
@katkalaila Je moc děkuji, přectu si ať jsem o něco chytřejší ![]()
@Radkkaa nemáš zač, e to tam fakt všechno moc hezky vysvětleno
@nightgirl nooo právě
kvůli jejich prázdnivovému programu musím počkat na laparo v září už jsem to mohla mít pomalu za sebou ![]()
@Liskynka no to tě naprosto chápu,, taky nerada čekám,, ale třeba tím jak se budešsoustředit na laparo se povede.-) já měla jít na laparo 9. května a 5. května jsem našla na testu // sice to nevyšlo,, ale tím jak jsem se soustředila na ten zákrok,, jsem se odpoutala od té myšlenky a asi to pomohlo.-) tak ti moc držím palce
Ahoj holky tak jsem dnes 13 den po IUI a test je úplně bílý, žádný náznak druhé / jsem s toho pěkně zklamaná, ještě zkusím zítra, ale podle mě už je to jasné ![]()
@Radkkaa neboj to bude dobrý…ještě máš přeci nějaký pokus…nesmutni vím, že si na to spoléhala, protože se to x holkám povedlo hned na první pokus
![]()
Díky holky, máte pravdu určitě se povede příště, ale už se nebudu tak pozorovat, každý pichnuti atd. Ráno jsem byla strašně smutná, ale už mi je líp, vzala jsem neteř na dětský den, skvěle jsme si to užili a teď jen vydržím týden v práci a budem si užívat dovči, tak se těšim. Musela jsem s tím počítat tak půjdu dál
@Radkkaa dovolenou si užij plnými doušky, pořádně si odpočineš a nabereš novou sílu. My jsme byli o víkendu pryč u příbuzných, bylo to moc fajn, ale jsem tak hotová, že se dovolené taky nemůžu dočkat. Ale ta nás čeká až na začátku srpna. To už ale bude za chviličku
Tak se držím myšlenkami tím směrem
Ať ti ten pracovní týden uteče co nejrychleji ![]()
@Radkkaa jéé to mě mrzí,, znám to taky člověk se k tomu upne a myslí si že to přece musí vyjít
no ale pak kdyžse nic nestane je to velké zklamání,, ale věř že se to povede a ty si na tenhle špatný pokus ani nevzpomeneš,, prostě až bude čas na to aby se to salo, stane se,, jen musíš veřit,, ![]()
A kam pak jedete děvčata na dovču? Nebo budete užívat hezky v klidu doma? Nejhorší je že vždy v létě si říkám no nic užiji si léto a v zimě to vyjde a furt nic
V září se začnem snažit 4 rok to mě asi klepne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.