CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
21.6.13 16:20

@nightgirl no jsou to docela dobrý stránky je to tam všechno moc hezky napsáno a vysvětleno,, ještě přemýšlím nad tím porušením obalu,, že by to taky mohlo pomoct,, tak uvidíme jak nakonec dopadneme.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.6.13 16:30

@katkalaila No já musím počkat ještě na výsledky genetiky, a pak uvidíme, co budeme provádět dál. A jelikož je v CARu takový „prázdninový provoz“, tak si pořádně užiju léto, dovolenou a v září na to vlítneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.6.13 16:38

@nightgirl no jasně,, jen si ho užij, je krásně no někdy až moc.-)) ten jejich prázdninový provoz mě teda moc nebere :cert: zrovna tam jdeme v tomhle blbém období,, ale aspon bude čas na jiné věci, vyšetření,, atd atd,, tak uvidíme kdy na nás příjde s ivf řada.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
21.6.13 18:54

@katkalaila Je moc děkuji, přectu si ať jsem o něco chytřejší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.6.13 18:56

@Radkkaa nemáš zač, e to tam fakt všechno moc hezky vysvětleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
22.6.13 14:16

@nightgirl nooo právě :( kvůli jejich prázdnivovému programu musím počkat na laparo v září už jsem to mohla mít pomalu za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.6.13 22:46

@Liskynka no to tě naprosto chápu,, taky nerada čekám,, ale třeba tím jak se budešsoustředit na laparo se povede.-) já měla jít na laparo 9. května a 5. května jsem našla na testu // sice to nevyšlo,, ale tím jak jsem se soustředila na ten zákrok,, jsem se odpoutala od té myšlenky a asi to pomohlo.-) tak ti moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
23.6.13 09:15

Ahoj holky tak jsem dnes 13 den po IUI a test je úplně bílý, žádný náznak druhé / jsem s toho pěkně zklamaná, ještě zkusím zítra, ale podle mě už je to jasné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
23.6.13 16:38

@Radkkaa neboj to bude dobrý…ještě máš přeci nějaký pokus…nesmutni vím, že si na to spoléhala, protože se to x holkám povedlo hned na první pokus :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.6.13 19:31

@Radkkaa jak říká @Liskynka pokud se to nepovedlo teď, tak se to povede příště :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
23.6.13 22:03

Díky holky, máte pravdu určitě se povede příště, ale už se nebudu tak pozorovat, každý pichnuti atd. Ráno jsem byla strašně smutná, ale už mi je líp, vzala jsem neteř na dětský den, skvěle jsme si to užili a teď jen vydržím týden v práci a budem si užívat dovči, tak se těšim. Musela jsem s tím počítat tak půjdu dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.6.13 08:46

@Radkkaa dovolenou si užij plnými doušky, pořádně si odpočineš a nabereš novou sílu. My jsme byli o víkendu pryč u příbuzných, bylo to moc fajn, ale jsem tak hotová, že se dovolené taky nemůžu dočkat. Ale ta nás čeká až na začátku srpna. To už ale bude za chviličku :-) Tak se držím myšlenkami tím směrem :-) Ať ti ten pracovní týden uteče co nejrychleji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
24.6.13 09:10

@Radkkaa jéé to mě mrzí,, znám to taky člověk se k tomu upne a myslí si že to přece musí vyjít :-) no ale pak kdyžse nic nestane je to velké zklamání,, ale věř že se to povede a ty si na tenhle špatný pokus ani nevzpomeneš,, prostě až bude čas na to aby se to salo, stane se,, jen musíš veřit,, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
24.6.13 19:17

A kam pak jedete děvčata na dovču? Nebo budete užívat hezky v klidu doma? Nejhorší je že vždy v létě si říkám no nic užiji si léto a v zimě to vyjde a furt nic :zed: V září se začnem snažit 4 rok to mě asi klepne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
24.6.13 19:19

V září 8o už myslím na něco jiného :lol: v červenci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.