CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
8.8.13 07:07

Co znamena dlouhy protokol??? A take pouzivam kocourky jako terapii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.8.13 08:13

@Liskynka dlouhý protokol no 22 dc dostaneš injekci na pozastavení růstu sliznice atd prostě aby v těle nic neprobíhalo za 14 dní jdeš na utz a pokud je vše jak má být nízká sliznice a na vaječníkách nic tak se začíná ze stimulací,, injekce,, pak utz a pokud vše ok tak odběr vajček.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
8.8.13 08:24

@katkalaila aha ja myslela, ze to jsou nejake mega spisy…kronika :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.8.13 08:39

@Liskynka nn hhhhh no já taky nevěděla co to znamená dokud mi to tam nevysvětlila dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
9.8.13 16:09

@katkalaila Tak to je krásně naplánované, tak ať vše jde jak má. Také se mi líbí, že se dá s číčou krásně pomuchlovat :) Jinak mám za sebou IUI ve středu, tentokrát to bolelo jak čertík, ale jen chvilku. Dělala mi to přímo Jirsová, byla moc hodná. V práci mám mám sice hoňku, ale zas nemám čas nad tím přemýšlet což je taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.8.13 11:55

@Radkkaa jééé ty se máš…už druhý pokus tak doufám, že to bude úspěšný pokus. Já jsme dnes 6dc čeká mě ovulka z průhozího vejcovodu tak jsme zvědavá co se stane nebo nestane :think: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
12.8.13 10:50

@Radkkaa ahojky omlouvám se že moc nepíšu ale v době dovolených je v práci masakr :-))) tak to ti moc držím palce a budu se těšit na // :palec:,, už aby byla další mrcha za mnou a já se začla pomalu připravovat na stimulku,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
12.8.13 10:56

Ahoj holky,

omlouvám se za odmlku, ale byli jsme na dovolené :-) Ale teda v práci jsem první den a fakt masakr. Se ty lidi snad zbláznili. Zítra jdu na CAR na konzultaci, protože máme všechny možné testy za sebou. Tak na mě myslete a držtě palce :-)
@Radkkaa budu držet palečky, aby všechno vyšlo a byly // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
12.8.13 12:36

@nightgirl budu moc a kde jste byli,,, pak dej vědět jak jste dopadli.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
12.8.13 12:57

@katkalaila byli jsme v Chorvatsku. Ale teda šílená cesta, se divím, že v těch zácpách nestojíme ještě teď. A moře docela špinavý teda. Ale jinak to bylo fajn. Změna prostředí, super parta lidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
12.8.13 13:50

Jsem objednana na 4.9. 10h…nejdete nektera??? Aby jsme se mohly pozdravit :mrgreen: jdu si konecne pro termin jupiiiii… holky dnes jsem si precetla na soukr. skupune co mame na fcb, ze jedny holcine umrela holcicka, ktera se narodila ve 32tt diky srdecni vade.. ach jooo a ted co ji napsat, ze :( tak nevim co je lepsi jestli zt…v 8tt nebo tahle silenost…no nic v nasi Apolinarske particce se muzeme brzy tesit na nase fazolky :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
12.8.13 14:25

Děkuji holky :) snad tam ty // tentokrát najdu. Koukam, že v práci máme teď všechny fofr :roll: vám také držím palečky ať vše jde tak jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
12.8.13 15:16

@nightgirl no tak hlavně že jste dojeli domu.-)) a dobrá parta vždy vše zachrání :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
12.8.13 15:18

@Liskynka ahojky,, taky jsem si říkala,, že musí být strašné takhle v pozdním těhu přijít o maličké,,, doufám, že bude brzo v pořádku,,
já půjdu do apo až kolem 10.9. tak bohužel,, ale třeba nám to výjde jindy.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
12.8.13 16:58

@nightgirl ty zácpy za moře stojí i když je také nesnaším, hlavně, že ste si odpočinuli :)

@Liskynka ⁴4.9.také zatím nemám v plánu car tak třeba se to po štěstí jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.