Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radkkaa píše:
@katkalaila Držím palečky na zítra ať je vše v pořádku jak má být![]()
přidávám se ![]()
@Radkkaa jéé ty jsi tak hodná děkuju t moc
určitě vám pak dám co nejdříve vědět jak jsem dopadla a co bude dál
a co ty? vše v pořádku,,
@Liskynka ahojky promin že píšu až ted ale byla jsem do večera v práci, podle krve vše pracuje jak má, utz je taky v pořádku takže se dr rozhodla pro dlouhý protokol,, tenhle cyklus už to nestihneme tak od příštího 22 dc jdu na injekci,, pak do čtrnácti dnů stimulka,, pokud půjde vše jak má tak odběr vajček a pak transfer takže konec září začátek října by to mohlo být už za mnou.-)) byla tam moc hodná dr myslím Horáčková,, jsem vážně nadšená jak blázen.-)))))))))
@katkalaila tak to je bajecny, ze si nadsena!!! No a ja v to zari poletim hned prvni stredu v mesici pro ten termin laparky a bude to
k vanocum budou //
@katkalaila Tak to je super, že je vše v pořádku a od dalšího cyklu popojiždíte
teď to uteče a budeš to mít za chvíli za sebou tak budu držet palce ať je to tvé 1 a poslední IVF ![]()
Já jdu v pondělí na ten ultrazvuk a úterý bych měla jít na IUI ale dost to zvažuji, v úterý se musím vrátit do práce a budem uklízet celý hotel 40pokoju
tak nevím zda to ma cenu když si nebudu moc ani odpočinout, ale na druhou stranu když to nezkusim tak neuvidim
co radíte vy?
@Radkkaa ahojky děkuju ti moc
doufám že to výjde,, ale nechci nic zakřiknout.-)) já myslím, že by jsi to klidně zkusit mohla,, vem to tak že pokud by to vyšlo přirozeně,, tak to ani nevíš a budeš uklízet taky,, tak proč ne.-) ale je to jen na tobě kočko,, moc ti držím palce at se rozhodneš tak či tak.-)
@Liskynka servírka,ale když je blázinec tak dělám vše co se musí, ale aspoň to utíká
a ty jsi pokojská?
@katkalaila děkuji nakonec jsem do toho šla, dnes ultrazvuk OK zítra injekce a ve středu IUI jen ta šéfka mi dělá zle a nechce mě pouštět tak se furt hádáme ![]()
Jinak máme doma kočičí miminko dárek od švagrové, nejdřív jsem nadávala, ale je tak roztomilý, že si rychle zvykam ![]()
Je to fajn odreagování
@Radkkaa jj jsem pokojska a copak mate za kocicku ja chci fotecku…take mam doma dva ragdolly ![]()
Je to britka
Filípek
pamatuji si tvé z fotek to jsou už pořádné číči
kolik jim je?
@Radkkaa ahojky tak to je super zpráva.-) no já taky kočku nikdy moc nechtěla po potratu jsme si pořídili kocourka a musím říct že jsem z něj nadšená.-)) moc mi pomáhá,, je tak mazlivej že je mi hned líp když mám nějaký splín,, tak ti budu moc držet palce mě se to taky blíží.-) zhruba za měsíc injekce,, v caru nám doporučili dlouhej protokol,, takže 22 dc injekce pak utz stimulka a pak odběr a pokud bude vše ok tak transfer.-) už se moc na všechno těším.-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.