CAR Praha - kam jít?

2716
28.1.19 16:50

@Lokev my chodili do Iscare a spokojenost. Na první návštěvě se domluvíte co a jak, vezmi si všechna vyšetření pokud nějaká už máš. Osobně bych sebou rovnou vzala chlapa po 5ti denní abstinenci, aby dal vzorek spermatu. Možná naberou rovnou i krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2716
28.1.19 16:52

@Lokev jinak jsme měli jeden pokus v Pronatalu Kolín a ten tedy rozhodně doporučit nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.1.19 16:55

Ahoj, ja chodila do Gest a spokojenost. Na prvni schuzku sel se mnou manzel, dr nam vysvetlil co a jak bude probihat, jaka vysetreni udelaji. Vsichni lekari, se kterymi jsem se tam setkala byli velmi mili a profesionalni. Zadarilo se nam hned na prvni pokus po nasazeni Clostylbegytu, takze co se tyka dalsich postupu a moznosti otehotneni uz nemuzu referovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.1.19 16:57

@Lokev doporučuji Gynem. Je to menší CAR, ale s lidským přístupem. Do ničeho netlačí a vše vysvětlí. Lékaři i sestry jsou příjemní a rozhodně nejsou namachrovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
28.1.19 17:04

@Lokev
Já chodila přímo do Motola a spokojenost veliká. MUDr. Uhrová. Teď jsem objednaná znovu, našemu ročnímu šídlu chceme pořídit sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
28.1.19 17:21

@Dana V Ahojky, moc děkuji na Gest na Praha 5 jsem teď koukala, mám to kousek do práce a máme to stejným směrem domů. A co jsem koukala tak mají i do 19 hod a soboty. což je skvělé. No chlapa vezmu určitě hned, už jsem mu to říkala, jen teď domluvit termín kdy, protože je přes týden pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
28.1.19 17:22

@HanHa Ahojky, díky moc. mrknu se na to kde mají kliniky.. abych zase asi nejezdila pres celou Prahu. No kdyby udělali zakladní vyšetení hned. Jak spermio a krev, tak by to bylo super! Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 17:42

@Lokev ze zkušenosti mohu doporučit PFC, Gennet nebo Cube. Státní CAR určitě ne, v Iscare nedělají skoro žádná vyšetření a Gest nemá dvakrát dobré recenze. Apropo…cestování přes Prahu ? Za dobrým doktorem kamarádka jezdila na Moravu a vyplatilo se.

• Citovat
  • Upravit
571
28.1.19 17:54

Anonym- Ahojky, díky moc a tip. Mrknu se na to. No pokud bude potřeb tak budu taky cestovat na kraj sveta o tom zadna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 19:18

@Lokev ať se mimčo podaří :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.19 23:01

Za mě Gennet, ale bývají dlouhé cekacky. Ja jsem na 1. konzultaci čekala 3 měsíce. At vyberes jakékoliv CAR, nechte si kromě hormonalniho profilu a spermiogramu vzít taky krev i na imunologii a genetiku ;)

• Citovat
  • Upravit
402
29.1.19 07:05
@Anonymní píše:
@Lokev ze zkušenosti mohu doporučit PFC, Gennet nebo Cube. Státní CAR určitě ne, v Iscare nedělají skoro žádná vyšetření a Gest nemá dvakrát dobré recenze. Apropo…cestování přes Prahu ? Za dobrým doktorem kamarádka jezdila na Moravu a vyplatilo se.

Není pravda, že v Iscar nedělají vyšetření. Já tam chodím rok a udělali kompletně všechny, naopak už mám po jednom nevydařeném pokusu za sebou imunologii i genetiku, což ve většině CAR udělají po třetím špatném otěhotnění. Sperimogram a krev udělali hned při první návštěvě. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.1.19 19:38

Holky a víte jak dlouhý jsou cekacky na Gest??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
30.1.19 08:57

Ahoj muzu se zahackovat s dotazem? :) premyslim o zmene CAR, nyni navstevujeme pronatal praha,ale mam za sebou neuspesne 1.IVF ,nedosla jsem ani k ET.. neudelali mi predem skoro zadne vysetreni krom krve.. pri odberu mi mudr rikal,ze mam endometrizou , ze jsem mela cerne folykuly :think: ..

Co Apolinar??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
1.2.19 07:49

Ahojky, také doporučuji Iscare, hned na první návštěvě udělali vyšetření mě i manželovi a na druhé se už domlouval termín na 1.IUI. Čekací doby jsou tam relativně krátké..A vyšetření mi dělali opravdu důkladná, imuno hned po 3.nevydařeném IUI (jinde se dělá až po neúspěšném IVF)..Mají tam svoji imunolozku, která je ve svém oboru opravdu známá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.