CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
2.8.18 08:16

@Potkyš no právě z toho, co tady čtu, tak mám taky ten dojem … zatím i přes ten první neúspěch nemám RG co vytknout, my jsme stejně nepočítali s tím, že by nám to napoprvé vyšlo, ale jak tady čtu, že některé z Vás už jsou těhotné, tak to člověka hodně povzbudí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.8.18 13:59

tak už mám kontrolu za sebou - takže bilance je 6 folíků (velikostně 18-20 cm) a jeden malý (15cm, z toho asi nic nebude),takže zatím o.k. a v sobotu punkce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.8.18 15:41

V sobotu budu držet palečky ať je ve všech folících zralé vajucho. A samozřejmě budeme očekávat info od tebe. :palec: @pecora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.8.18 17:06

@Potkyš moc děkuji, jsi hodná! určitě dám v sobotu vědět! já jsem hrozná poseroutka z narkózy, tak se na to musím psychicky připravit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.8.18 17:10

Neboj. „barman“ v RG umí namíchat dobrý koktejl. Já po jeho narkóze se ptala na pokoji přítele jestli máme v mrazáku krkovičku? :lol: @pecora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
2.8.18 18:01

@Potkyš Koktejl to byl luxusní, já jim zase furt utíkala ze sálu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.8.18 18:25

Bylo by zajímavé, kdyby celý personál sálu sepsal zážitky s pacientkama..… určitě by se každý počural smíchy při čtení… :mrgreen: @Janča209

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
2.8.18 18:46

@Potkyš Tak to určitě. :mrgreen: Kdo ví co sem tam mlela. Než mě uspali, tak mi řekla paní doktorka ať v žádném případě nemyslím na práci. :lol: Asi měla strach abych nebyla agresivní. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.8.18 19:27

:mrgreen: to mi povídejte … já jsem se poprvé po probuzení ptala, jestli si můžu dát doma panáka :oops: a jestli můžu jít pracovat kolem zvířat (máme hospodářství, tak jsem tím trošku postižená),no trapas, tentokrát mi bude dělat punkci stejná dr.,tak už se stydím teď, ale jak to tady tak čtu, tak oni jsou asi zvyklí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.8.18 19:29

to si samozřejmě nepamatuju,co jsem mlela,to mi říkala dr.,až za mnou pak přišla na pokoj a sestřička, když mě dovedla do pokoje,tak říkala manželovi: „to je hrozné,ona se pořád na něco ptá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.8.18 19:52

Posílám slíbenou fotku. @Janča209

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.8.18 20:02

Kdyby jsme založily tady na epipi diskusi co jste plkaly na sále, tak zjistíme, že jsme žabařky… :mrgreen: @Janča209 @pecora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
2.8.18 21:42

@Potkyš :* Paráda, závidím. ;)
@pecora @Potkyš Já myslím, že tam toho všechny nakecáme tolik, že už jsou fakt zvyklý, ale myslím si, že někdy to musí bejt dobrý hlášky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.8.18 04:55

Hlásím ze u nas je vše v poradku a čekám n další tehuly holky. 19tt a začali jsme citit první pohyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.8.18 07:29

U mňa takto.. V utorok idem na krv do CAR a dúfam, že bude všetko v poriadku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.