CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
9.8.18 14:06

.

Příspěvek upraven 09.08.18 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.8.18 14:08

@pecora Další pokus IVF kvůli PGS až příští rok. Ještě nemám odvahu objednat se k doktorovi na konzultaci a probrat co dál. Třeba zkusíme minimálku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.8.18 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.8.18 14:21

@Potkyš Jé, děkuji,ty máš přehled!Zkoukla jsem to a myslím,že do té tabulky patřím ;) A ty musíš mít nutně to PGS? To jsem zatím vůbec neřešila a vůbec se o tom v RG nezmiňovali,ale v RM mi to vloni navrhovali vzhledem k mému věku,ale od tama jsem utekla ještě pře IVF :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.8.18 14:28

@pecora Byla jsem v lázních kvůli zádům, tak mám něco načteno z té doby. Jsem zdravá přenašečka spinální svalové atrofie. Takže doporučují PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.8.18 14:57

@Potkyš Aha,tak to jo,ale jaký máš vlastně problém,že se ti nedaří přirozeně (jestli to není tajné)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.8.18 18:11

@pecora Údajně jsem zdravá, tak nevím v čem je problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
9.8.18 18:29

@pecora Věřím, že to dopadne dobře, budu na vás myslet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.8.18 18:36

@Janča209 děkuji moc! :hug: @Potkyš To je hrozná smůla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.8.18 19:10

@pecora Naděje umírá poslední, i když já to mám jako ty, taky se vždycky připravuju dopředu na to nejhorší, aby mě pak přípasný neúspěch tak moc nevzal a člověk se tím navíc tak nějak zklidní, že horší už to být nemůže. Plno lidí to ale nechápe. Co je to KM/B?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.8.18 19:23

@middle jsem ráda,že mi rozumíš. ;) KM/B je kompaktovaná morula béčkové kvality a ještě navíc pátý den kultivace, takže fakt úspěch :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
9.8.18 19:31

@pecora Taky sem měla 5den KM a blatocysty 6 den a béčkové kvality. To dopadne dobře, prostě musí. Neřekli ti k tomu jaká je šance když je béčkové kvality?
@middle @pecora Jinak taky si vždycky říkám tu horší variantu a okolí to vůbec nechápe, ale pro mě je to takhle fakt snazší. Samozřejmě, že věřím, vždycky je naděje, ale radši se smiřuju s tím, že to bude špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.8.18 20:12

@pecora To je zvláštní, že ti řekli jen jednu známku. Já si vyžádala celé morfologické ohodnocení a dali mi známky dvě - vnitřku blastocysty a pak trofektodermu (obalu, z kterého se vytvoří placenta). Obě dvě mají vnitřek A a trofektoderm B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
9.8.18 20:18

Jinak jsem se snažila najít v různých zahraničních zdrojích, zda B už je špatné, ale našla jsem plno případů, kdy právě BB vedlo k úspěchu. C už jsou špatná a k transferu se nepoužívají. A jsou někdy zase tak dokonalá, že jsou náchylnější ke genetickým odchylkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.8.18 20:55

@middle Oni mi to ani neřekli, já jsem to vyčetla až cestou domů v tom protokolu. Když jsem měla u prvního pokusu blastu, tak jsem měla AA a někde jsem četla a z toho pochopila, že právě ta blasta má už nějaký obal a vnitřek a hodnotí se oboje, ale ta morula to asi nemá, a tak se hodnotí celkově jenom jedním písmenem, ale nevím, to je jen, jak to chápu já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.