CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
7.8.18 22:21

@pecora Je mi to jasný, zítra infarktové stavy u emailu. :hug: Dej hned vědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.8.18 22:24

@Janča209 @Potkyš díky moc a zítra se hlásím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.18 22:25

@pecora Budu číhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
8.8.18 08:46

Holky, tak je to špatné, zpráva už dorazila - 4. den - 12ti buněčné embryo :,( a ještě k tomu napsali prý ideální stav pro tento den :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.8.18 09:43

@pecora V klidu, věř mu. Taky jsem měla 12bb 4 den a pokud to byly oni, tak 6 den z nich byly blasty. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.8.18 09:44

@pecora Ještě není nic ztraceno. V tom papíře s těmi obrázky, je napsáno, že je ten 4.den největší variabilita, že je stále ještě možný stav od 10buněk, i když úplně nejlépe má mít 16 a byt ve stavu moruly. Tak si říkám, že 12je lepší než 10. A také jsem četla v jedné bakalářské práci, že některé nedojdou ten 5.den do stavu blastocysty a že lze provést transfer i té moruly. Že se úplně neví, zda jsou zdravé a jen pomalejší…Ale tak uvidíme u mě za hodinu, co se stalo s tím mým 12buněčným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.8.18 09:44

@pecora Já totiž googlila a při 12 buňkách už začnou pomalu splývat v morulku, někde to dokonce nazývají už časná morula. Bojuje a to je hlavní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.8.18 09:45

@middle Dej vědět, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.8.18 10:03

Tak už mám zprávy. 2jsou ve stadiu blastocysty a to 3.se bohužel přestalo vyvíjet :,( Takže se teď moc bojím, které nakonec zbyde po PGS. @Janča209 Jak dlouho se čeká na ty výsledky? Bude to nekonečné čekání. Stějně si říkám, proč máme teď tak špatné výsledky s porovnáním s 1.IVF v RM…jestli je to tím, že jsme o rok starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
8.8.18 10:06

@Janča209 @middle moc a moc Vám děkuji, je to neskutečná podpora a dodává mi to na optimismu, člověk už to nijak neovlivní, ale alespoň se cítí lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.8.18 10:16

Já než udělám snídani a vykopnu chlapa do práce, tak toho tolik nakecáte. 8o @pecora Ještě není nic ztraceno! Kontrolovali ho ráno a během dne z něho už bude morulka. Navíc pokud není 5 den blasta, tak ho nechají kultivovat do 6 dne a to už dožene do blasty. :palec:
@middle Taky jsem na tom stejně jako ty. 1IVF v RM a lepší výsledky jak u 2IVF v RG. Začínám se děsit jak dopadne 3IVF příští rok. 8o Já měla výsledky PGS hodně brzo, cca do 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
8.8.18 10:27

@middle Já jim psala a prý cca 3 týdny. Já mám za sebou dneska týden čekání. Musíme doufat, že aspoň jeden bobeček bude zdravej. @pecora Od toho jsme tu. ;) Mně tady holky (nejvíc ze všech @Potkyš :* ) taky drží nad vodou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.8.18 10:34

Holky až budu bojovat u 3IVF, tak si tu podporu u vás vyberu! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
8.8.18 11:33

@Potkyš O tom nepochybuj! Vrátíme ti to i s úrokama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.8.18 11:40

@pecora Tak nevím jestli se nemám začít bát? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.