Caretero Diablo nebo Zopa Carrera

Máte zkušenost s Zopa Carrera?

Přidejte zkušenost s Zopa Carrera
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.10.10 12:14

Teď jsem narazila na WWW.baby-maxx a tam nabízejí Chicco Key 1XP jen za 2700 Kč a Chicco.cz ji nabízí za 3400 Kč. Docela velý rozdíl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.10.10 13:13

ono taky Baby-maxx je polský E-shop, takže si k té ceně přičtěte náklady na dopravu do ČR, a pokud se sedačkou něco bude tak Vám ji Chicco.cz neopraví- a připočtěte následné náklady na dopravu zpět do polska,
kdežto na Chiccocz to máte od výhradního zastoupení Chicca v ČR, pak už ten rozdíl není

ale nechápu, že se pořád držíte toho modelu Chicco Key 1, když je z 9-18 jedna z nejmenších, a píšete že máte velké dítě- to je nesmysl kupovat na velké dítě malou sedačku, i když je cenou levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 13:51

Určitě se nedržím pouze toho Chicca, ale brouzdala jsem na aukru, jestli by tam nebyla třeba nějaká použitá po jednom dítěti, kdyby byla v dobrém stavu a nebo že bych tam narazila na nějakou levnou použitou MC nabo Romer a narazila jsem tam na tento odkaz, tak mě to zarazilo, že ta cena je tak rozdílná. Nic víc nic míň. Já jen, že pokud nějaké Chicco jsou z polska, tak jetstli se i u MC a u Romer může stát, že si je pořídím a jejich výroba bude polská (nebo nevím, všichni říkají že autosedačky polské jsou nic moc ať je to značka nebo ne), tak jen jestli toto dělají Chicco, tak jestli se mi to může stát aji u MC a Romeru. MC mají totiž sousedé, tak si sedačku mohu okoíuknout u nich a pak bych asi volila objednávku přes internet. Tak jestli mohu narazit i na tento problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.10.10 15:56

ne to jste špatně pochopila, to chicco není polské, jen je polský prodejce- ten baby-maxx, jinak chicco je italská značka, i když nyní vyráběná v číně, MC je holandská, Römer je německý, polské sedačky jsou třeba Babydreem, Coneco, Babydesign atd. a ty nejsou nic moc.
Takže Chicco, römer, MC, a td koupíte nejen v čechách, ale i polsku, německu atd, ale vždy je to originál, ale když to koupíte ze zahraničí( mnohdy to sice vyjde levněji) ale problémy s reklamací atd, příplatek za dopravu..
A jestli máte větší dítě, tak určitě ty sedačky před koupí vyzkoušejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 16:37

OK, už jsem se lekla. Právě že jak jsem byla na tom aukru, tak jsem na to narazila a koukala jsem, že jejich služeb ke koupi využilo hodně lidí, ale pravda s tou reklamaci. Děkuji, máte opravdu skvělý přehled. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí