Čárka na testu slábne, pomůže Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2621
21.8.15 14:39

Jestli jsi byla na začátku července těhotná a potratila jsi (i když samovolně), je možné, že ti nestačila dorůst sliznice a situace se opakuje. A hlavně teď už bys byla ne 6 tt, ale 7tt (resp. 6+4) a to už by tam mělo být aspoň něco vidět. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.8.15 14:40

@Jeasi Aha, promiň, spojila jsem si to s tím přechozím těhu, špatně jsem četla. Netrap se, vydrž do úterý, nebo v pondělí naklusej do laboratoře a uvidíš, nic jiného teď dělat nemůžeš. Každopádně pokud to opravdu odchází, zašla bych už k odborníkovi, ať zjistí příčinu, proč se opakovaně zárodek neudrží, těch příčin může být víc. Pro gynekologi je to často rutina, takže pokud Ti bude tvrdit, ať to prostě dál a na žádná vyšetření Tě nepošle, zajdi rovnou na nějakou kliniku reprodukční medicíny na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
21.8.15 14:43
@Reaskiller píše:
Utrogestan tehu bohuzial zachrani iba v pripade, ze ide o nakyprenie sliznice ale inak nie :( Ma niekolko ucinkov : Zvacsit sliznicu, zastavit krvacanie v pripade tehotenstva a posledny je spravenie cyklu..Ja mam s Utrosom zle skusenosti a v utorok ho idem vymenit za Duphaston :)

Tak to přeju hodně štěstí… v těhotenství jsem měla oboje, z Duphastonu mi bylo zle jako čuně…a nebyla jsem jediná, kamoška to a samé.

• Citovat
  • Upravit
40
21.8.15 14:46

@Janina81 Hlavně, že jsem se na to gynekologa ptala a on říkal, že pokud se cítím psychicky v pořádku, tak nemám na nic čekat a můžeme se začít snažit hned. Já nečekala, že to hned vyjde, takže jsme se do toho pustili.
Pomalu se smiřuju s tím, že ani teď to nevyjde. Jen doufám, že mi třeba ten utrogestan neoddálí menstruaci a aby mi potom v úterý neřekli, že musím na kyretáž. :nevim: Když už, tak bych ráda potratila samovolně, to mi přijde jako menší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.8.15 14:47

@sunshinegirl Zalezi komu no sadne no :think: ja mam prave z Utrosu hrozne stavy a to nie su stavy akoze si namyslam, ze som tehotna..teplotu si prave nevykuzlim len tak..aj ked som jedla a aj ked som zavadzala..Tak skusim Duphaston radsej..snad sa postasti :) ja mam inak cykly uplne ukazkove ale som bez vajcovodu laveho tak to mame trosku zlozitejsie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
21.8.15 14:47

@Jeasi určitě trvej na krvi, třeba i na štítnou žlázu, pokud toto není v pořádku tak se tělo těhotenství brání :hug: asi bych v dalším cyklu začala řešit, co je špatně, pokud to opravdu nevyjde. Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.8.15 14:49

@Jeasi na to nema utrogestan vliv, ja ho brala porad a stejne sem potratila samovolne a na revizi sem nemusela. Rikam kdyz chce telo plod vypudit tak zadny utrogestan tomu nezabrani, ze me valilo tolik krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.8.15 14:52

@uraya Nic se neděje. Asi zkusím zítra těhotenský test (i když vím, že podle něj se stejně moc řídit nemůžu) a s odběrem krve počkám do úterý. Ten den už mě nezabije. Gynekolog mi řekl už předtím, že takto končí každé třetí těhotenství a začíná se to řešit až po třetím potratu. Přijde mi hrozné, že bych měla projít ještě jedním, aby se vůbec někdo začal starat a hledat příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.8.15 14:54

@masinka9 Tak test na chlamydie i na štítnou žlázu jsem si vydupala ještě před tím, než jsme se vůbec začali pokoušet. To mi vyšlo v pořádku. Takže buď to je vážně jen náhoda, nebo bude problém někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
21.8.15 14:58

@Jeasi tahle hodnota je cca v době vynechání MS já v 5+6tt měla skoro 8000 a prý to vychází dle tabulek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.8.15 14:59

@Jeasi Na gynekologa bych se fakt nespoléhala, zajdi přímo k odborníkům. Já na gyndě dlouho poslouchala, že se prostě máme snažit, absolutně žádné vyšetření. Pak jsme zašli do CAR, během 2 týdnů věděli příčinu a hned další měsíc byli těhotní :-) Kdybych dál spoléhala jen na gyndařku, těhotná ještě dlouho nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.8.15 17:57

Ahojky pokud je asi plod spatny tak utros asi nepomuze, jako i jiny věci..
Telo pozna samo ze je něco zle…
Ja ted taky beru utrose..V unoru jsem potratila musela jsem jit na vycisteni(12+3tt),a v kvetnu to odeslo samo s MS (5+3tt).Nyní jsem nejspis zas tehotna carky mam ukazkove, napred byly dusici, a postupne silili, kazdy den test byl silnejsi.. ;) ;) Utrgestan jsem mela brat po ovulce, po dobu 10-ti dni s tim ze 10-ty den mam udelat tehu test a pokud by byl pozitiv.,tak mam navysit davku utrose, a pokud negativ.,tak utrose vysadit..No poslední MS byla 18.7.2015 a utrose beru dal protože mam jasne dalnice //.Taky je kontrolu zda neslabnou, ale včera jsem dělala testik a jsou stále krasne, tak verim ze snad tentokrát nam to vyslo a dotahnem to do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.8.15 17:58

@Jeasi Zkus ještě testik za dva dny…Drzim pesti aby ti to vyslo a bylo vse v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.8.15 20:03

@uraya Tak to je super, že ti to nakonec vyšlo. A můžu se zeptat na tu příčinu, která to způsobovala?

@Jaja87 Do třetice všeho dobrého, určitě vám to vyjde. Držím pěsti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.8.15 20:10

@Jeasi Dekuji.A doufam ze je vse ok..K dr budu volat v pondělí..Citim se netehotne, zadny příznaky nemam,..Je mi fajn.
Obcas me jen zapali zaha, zada me boli, zapesti na rukách, asi jsem nejaka namozena i když nevim proc, necvicim!!!A zaha me dost pali v tomto tydnu asi 4× me palila a to několikrát denne, a hlava me tri dny bolela od nedele do stredy. Uvidime no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí