Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mon222 píše:
@brumi mě ale žáha nepálí no fakt uplně jednou za čas a vůbec nezvracím nic..jediný co,tak mě tlačí nebo bolí nevím jak to popsat jak je trojuhelník někde v těch místech.. to je jedno poradím se s doktorem co a jak.
Mne tehdy nepalila zaha vubec. Jen bolest a vzdy jen na lacno. Kdyz jsem se dobre najedlo (polevky byly idealni), preslo to…
@Lenka_Hal mě to právě bolí většinou když taky nejsem najezená.. pak když se najím je to lepší ![]()
@mon222 píše:
@Lenka_Hal mě to právě bolí většinou když taky nejsem najezená.. pak když se najím je to lepší
Aha, tak mas treba, co jsem mela ja…takovy slabsi nabeh na zaludecni vredy. Jsi si jista, ze nestresujes a jis zdrave? Ja tehdy skoro nemela teple jidlo, jak jsem se zamerila na lepsi, teplou stravu (prislo to zaroven s mensi mirou stresu), tak se to ztratilo. Vetsinou tyhle bolesti maji lidi po jidle, ale mensi procento prave na lacny zaludek. Od te doby me nikdo nepresvedci, ze raw strava je zdrava ![]()
@Lenka_Hal no jak říkám já to mám spíš když se nenajím, občas po kávě je mi těžko,ale jako když tě to bolí celý den třeba 3 dny tak to není moc příjemný.. nechci radši nic podcenit.. v práci se nějak nestresuji.. a jím každý den teplá jídla
tak to je jasný, že si dám občas i něco nezdravého, nejím jenom nějak zdravě.. ale většinou je mi divně už po ránu
@mon222 Ahoj,tak jsem si na tebe dnes vzpomela. Posledni dobou jsem mela hrozny bolesti tak me to donutilo jit k dr.Ta me poslala na fibroskopii a utz.Dnes jsem tam byla a mam zlucnikovej kamen.Byla ty jsi nekde?