Časté buzení v noci

22
17.3.16 22:54

Časté buzení v noci

Ahoj malej 7.měsícu spal do nedávna krásně celou noc, ale padlo mu 6.měsícu a budí se asi 4×za noc, vzbudi se, hned se otoci na brisko a zacne plakat, dam mu dudlika a musim u neho sedet tak 10 minut a drzet ho za ruku, kdyz odejdu driv zacne plakat. Nekdy ho necham vyrvat ale on dokaze rvat i hodinu a to uz to nevydrzim. A to i pres den spaval driv normalne v postylce vzdycky aspon hodinku, ted ho musim uspavat v naruci jinak neusne, ale kdyz ho polozim do postylky hned se vzbudi a rve a kdyz konecne usne musim byt uplne potichu a spi tak 20 minut.Uz si nevim rady, spi spatne pres den i v noci, nedokaze v postylce vydrzet vubec i kdyz ho tam jen tak polozim, :zed:.Mate nekdo podobne zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.3.16 22:57

@Lennka 9 tesáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.3.16 23:00

Mne malej od narozeni nespal vic jak 2h v kuse a to bylo výjimečně, většinou se budi po hodině někdy po pul hodině, pres den jen kočár a procházky…jinak u vás to vidím na separacni úzkost, zkus to brat tak, ze je to jen období a to zase přejde a prijde jine období, mne to hodne pomohlo a od té doby co jsem to přestala resit a vymyslet ruzne figle jsem v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
18.3.16 00:47

To se jeste nekolikrat zmeni. Vsude pisi, jak mimco od pul roku prospi noc, ale u malokterych to plati… U nas se spanek zacal zhorsovat od peti mesicu. V noci se budil nejdriv tak 3×, potom se zacal budit do pulnoci co 40 minut a po pul noci tak 2-3 x. V 9 mesicich co hodinu a pul a ted od roku se to zacina lepsit. Pres den spal od pul roku 2× 30 min a od roku 1× 40 min. Nejdriv usinal sam, pak to byla s silenym revem a ted uz jen drzim za ruku a reknu haji. Za ten rok se to tolikrat otocilo k horsimu i lepsimu, ale ja to nikdy neresila, je to moje prvni, snazim se vsechno delat nenasilne… ale nikdy jsem nenechala vyrvat, plakat par minut jo, ale vyrvat si myslim neni uplne zdravy… Jo a v postylce nikdy byt nechtel, takze postylka v kuchyni se uklidila ve 4 mesicich, jen zavazela…
Jedina rada zni: neres to, bud mu na blizku a vydrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
18.3.16 06:16

Ahoooj, mame to podobne. Do pul roku spal celou noc, pak se budil, co dve hodiny. Uklidnil se jen u prsa, nakonec z toho byly 4 zuby najednou.. a spani ted na 9 m? Nekdy se budi, co hodku a pul (jako dnes :zed: ) jindy spi celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 06:43

Ahoj! Moc tě chápu… Nejsi jediná, ale opravdu vstávat 4× za noc je pohoda- snad to nebudete mít horší :hug:. Málokteré děti spí celou noc. 4× za noc se mi donedávna budila má skoro dvouletá dcera- ted vstává 1×-2× za noc (celou noc spala 3× za život) Prostě to tak je

Do půl roku se budila tak 3×-4× za noc. Pak přišlo období kdy jsme k ní vstávali 8×-12 za noc. to trvalo tak půl roku v kuse. Doted nechápu, jak jsme toto období bez újmy zvládli. Zpětně si myslím, že chyba byla zejména na mojem přímači- měla jsem nehezký porod a možná dcerku podvědomě odmítala, stejně tak jako roli matky. Dcerka byla opravdu neštastné miminko plné obav. Nenechávaj ji vyplakat. Už dnes jsou výzkumy o škodivosti estvillovy metody- je to týrání. Bud s miminkem a bud tam pro něj- nikoho jiného na svetě nepotřebuje víc, než svou mámu. NA uspávání přes den mi pomohl šátek. Moc se držte! Není nic horšího, než dlouhodobá spánková deprivace :hug:

• Citovat
  • Upravit
9868
18.3.16 07:38

U nás se kolem půl roku spaní taky hrozně zhoršilo. Co se naučil převalovat, tak se převalil ze spaní a to ho budilo… No bude mu 16M a budí se stále min. třikrát za noc a když rostou zuby ještě častěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí