Časté tvrdnutí břicha - 26. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
20.11.16 22:45
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda je tady někdo, komu často tvrdne břicho. Já uvazuju o návštěvě pohotovosti protoze mi tvrdne už 3 hodiny cca každých 10 az 15 munut a nechce to přejít ani když mám nohy nahoře. Boli mne už od toho cele břicho a spodek. Jsem teprve 26tt.

já to tak mívám taky, ale čípek mám dlouhý a zavřený (45mm) a tak beru ráno a večer magnézko. Docela to pomáhá; co jsem ho začala brát, tak se četnost intenzivního tvrdnutí dost snížila. Taky to mám od toho 25-26 tt, teď jsem ve 30tt a je to mnohem lepší, než to bylo v tom 26. Bereš magnezium lactici?
Kontrolou u lékaře nic nezkazíš, naopak, určitě by ti měl změřit tlak a přeměřit délku děložního čípku + zjistit pohmatem, zda-li je uzavřený. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 00:08

@Ginuš tak jsem jela a lezim tu s kapacku na uklidnění. :,(

• Citovat
  • Upravit
42775
21.11.16 00:21
@Anonymní píše:
@Ginuš tak jsem jela a lezim tu s kapacku na uklidnění. :,(
:hug: :hug: :hug: bude to dobré. Moc držím palce a co říkali? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 06:54

@Ginuš že vse vypadá naštěstí dobře, cipek se nezkracuje nic, jen že mi musí tu dělohu trochu uvolnit aby nebyla podrážděna.

• Citovat
  • Upravit
21.11.16 07:19

Ahoj, ja te trosku uklidnim. Me tvrdlo od 20tt asi 100× za den. Brala jsem magnesko, ale to moc nepomahalo, strasili, ze porodnim predcasne.. Mela jsem striktni klidovy rezim… A rodila jsem 2 dny po terminu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
21.11.16 08:51

Držím moc palce! Určitě je dobre to nepodcenit a kontrolovat. Mně břicho tvrdlo opravdu pořád (takže ani u 2.porodu jsem nepoznala, ze rodim ;-) a vše dopadlo dobre a v termínu. Tak ať se ti to hezky zklidní a je fajn! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.11.16 14:00
@Anonymní píše:
@Ginuš že vse vypadá naštěstí dobře, cipek se nezkracuje nic, jen že mi musí tu dělohu trochu uvolnit aby nebyla podrážděna.
:hug: :hug: tak to jsem rádaa držím palce. Oni si Tě ohlídají :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.16 07:52

Tak z nemocnice mne pustili uz pred vcerem domu. Pry byl monitor klidnejsi (ale delali mi ho hned po probuzeni takze jsem se jeste ani nehybla a uz mi ho nataceli a prcek jeste spal). Jakmile sundali sondy tak prcek zacal vyvadet a bricho zacalo zase tvrdnout i kdyz ne tolik jako kdyz jsem jela do menocnice. Doma mam narizeny klidovy rezim tak se snazim ho dodrzovat, protoze i kdyz jsem neco malo zkusila udelat tak se to bricho zase zacalo pekne rozjizdet :? :?. Tvrdne porad casto ale uz jen na par vterin vzdycky a povoli urcite to je vic jak 20× za den a rekla bych ze to je tak 3× do hodiny urcite nekdy teda vic nekdy min. Ke svemu gynekologovi jdu v utery tak jsem zvedava. Cipek jsem mela pry paradni tak doufam, ze mi ho i muj gynekolog zmeri protoze mi prijde, ze to je takovej „lajdak“ na nektere veci. Chtela bych vydrzet nejlepe alespon do 37tt coz je jeste 10 tydnu ale kdyz by to bylo alespon 35tt tak si myslim ze by to taky bylo dobry.

• Citovat
  • Upravit
6230
25.11.16 16:45

A bereš magnézium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat