Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou dobrou Cateringovou firmu, která by byla schopna zajistit svatbu v Praze? Chtělo by to i nějaké časové možnosti, protože svatba by měla být už tento podzim, tak aby měli volno. Děkuji
Doporučuji Maximum catering, catering@maximumservices.cz. Nejlepší zkušenosti ![]()
Já bych doporučila z osobní zkušenosti In Catering. Sídlí v Praze a mají obrovské portfolio nabídek.
www.incatering.cz -mrkněte tam ![]()
Děkuji za tip, ještě se rozhodujeme, ale jsme rádi, když můžeme vybírat z adeptů, o kterých jsou kladné recenze ne jen z dobře placených recenzentů, ale od lidí, kteří s nimi mají třeba osobní zkušenost.
Gastro Máma Zbuzany. Jsou kousek za Zličínem a bezkonkurenční poměr cena/výkon, dělali nám menu na svatbu pro 58 lidí
Menší rodinná firma. www.gastromama.cz
Prosím nemáte někdo tip na super catering? nechci miniřízečky
, nechci obložené mísy ![]()
Na vyhlášené, ozkoušené catering firmy (zlatá Praha, Zátiší) jsem psala - bohužel není volný termín.
Našla jsem : catering zdrave. Dam vedet jak jsem byla spokojena
Našla jsem tuhle diskuzi. Tak jí obnovuji, je již celkem stará (ale je zbytečné asi zakládat novou). Hledáme nějaký „moderní catering“. Našli jsme https://www.foodartagency.cz/…ng-na-svatbu , nemáte s nimi někdo zkušenost? Líbí se nám fotky + mají svoji kavárnu. Což by nám na uspořádání menší svatby stačilo.
Děkuji