Jaké máte zkušenosti s CBD olejem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
21.3.21 15:04

@AnettkaMalus Ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho olej užíváš a jaké procento? Také trpím nespavostí, beru prášky na spaní a je to docela začarovaný kruh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.5.21 17:31
@Frejas píše:
Ahojky, zrovna zvažuji stejný produkt. Ovšem furt tápu v tom dávkování. Kolik kapiček si dáváš? A jen před spaním? Nebo i během dne? Děkuji za odpověď

Ahoj, já si dávám půl hodiny před spaním tenhle ***. Dávám si 3-5 kapek pod jazyk a spim jak dudek! Kamarádka si na usnutí vychvaluje Meladol (cbd olej s melatoninem), po kterym prej hned usne.

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.5.21 17:35

Máte prosím ještě někdo dobré zkušenosti s CBD? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.5.21 17:36
@nickyss píše:
Ahoj, já si dávám půl hodiny před spaním tenhle 10% cbd olej od Cbweed. Dávám si 3-5 kapek pod jazyk a spim jak dudek! Kamarádka si na usnutí vychvaluje Meladol (cbd olej s melatoninem), po kterym prej hned usne.

Ahojky, děkuji za odpověď. Ono je těžké se rozhodnout. Čím víc to zkoumám, tim víc si nemůžu vybrat :lol: těch produktů je hodně, všude upozorňují, aby se vybral kvalitní. Ale jak ten kvalitní poznat, že. Musím se konečně pro nějaký rozhodnout. A působí ti jen na ten spánek, nebo celkově se cítíš líp? A jak dlouho ho užíváš? Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.5.21 12:17
@Frejas píše:
Ahojky, děkuji za odpověď. Ono je těžké se rozhodnout. Čím víc to zkoumám, tim víc si nemůžu vybrat :lol: těch produktů je hodně, všude upozorňují, aby se vybral kvalitní. Ale jak ten kvalitní poznat, že. Musím se konečně pro nějaký rozhodnout. A působí ti jen na ten spánek, nebo celkově se cítíš líp? A jak dlouho ho užíváš? Ještě jednou díky.

Ahoj, já jsem se šla radši zeptat přímo do jejich obchodu, kde mi poradili s výběrem i dávkováním. Olej užívám už cca 3 měsíce a celkově se cítím odpočatější a klidnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.5.21 14:02
@nickyss píše:
Ahoj, já jsem se šla radši zeptat přímo do jejich obchodu, kde mi poradili s výběrem i dávkováním. Olej užívám už cca 3 měsíce a celkově se cítím odpočatější a klidnější :lol:

Ahojky, děkuji za info. Snad se tedy brzy rozhoupu a pořídím taky. Zkusím se poohlédnout po nějaké prodejně poblíž a případně tam zajít a nechat si poradit. To je asi nejlepší řešení. Ještě jednou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
30.5.21 12:11

Ahoj, CBD olej znám, mám ho doma, používám ho a docela dost mi pomohl. Měla jsem problém se spánkem a léky jsem brát nechtěla. Ten olej mi byl doporučen a účinky super. Říkám, mě pomohl fakt hodně.

• Citovat
  • Upravit
33
30.5.21 12:36
@PolinkoMaly píše:
Ahoj, CBD olej znám, mám ho doma, používám ho a docela dost mi pomohl. Měla jsem problém se spánkem a léky jsem brát nechtěla. Ten olej mi byl doporučen a účinky super. Říkám, mě pomohl fakt hodně.

Ahoj. Děkuji za tvou zkušenost. Jakou máš značku? A po jaké době ti pomohl? Ještě jednou děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.6.21 10:46

Tady je srovnání olejů a jaké a kdy používat, je to opřené o studii z roku 2020, https://chcibytlepsi.cz/…v-roce-2021/ já je chvíli používala minulý rok, když se vše hroutilo a opravdu pomáhají, pak jsem ještě ochutnala vyloženě zdravotnické konopí, ale mně se to příčí to kouřit, není to podle mě moc zdravá alternativa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.6.21 12:09
@Mibuna píše:
Tady je srovnání olejů a jaké a kdy používat, je to opřené o studii z roku 2020, https://chcibytlepsi.cz/…v-roce-2021/ já je chvíli používala minulý rok, když se vše hroutilo a opravdu pomáhají, pak jsem ještě ochutnala vyloženě zdravotnické konopí, ale mně se to příčí to kouřit, není to podle mě moc zdravá alternativa :D

Moc díky za studii. Po obědě prozkoumám. Já jsem sice kuřačka, ale stejně je pro mě určitě přijatelnější varianta v oleji.
Ještě jednou díky, přidám pak zkušenost.
Přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.6.21 12:58

@Frejas já jsem bývalý kuřák a my jsme nejhorší :D na konci je doporučení na ty nejkvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.6.21 13:14
@Mibuna píše:
@Frejas já jsem bývalý kuřák a my jsme nejhorší :D na konci je doporučení na ty nejkvalitnější

To máš pravdu :lol: :lol:
Tak jsem objednala od Zelené země, 10%.
Uz se těším na užívání. Jaké jsi měla ty? A jak dlouho si užívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.6.21 18:59

@Frejas já měla tátu, omlouvám se, jsem na telefonu, nepamatuju si přesný název :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.6.21 12:24
@Mibuna píše:
@Frejas já měla tátu, omlouvám se, jsem na telefonu, nepamatuju si přesný název :D

V pohodě :wink:
Ale moc děkuji za ty info. Konečně jsem se rozhoupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.6.21 14:40

@Frejas není zač, mně se muselo sejít několik lidí okolo, co měli dobrou zkušenost než jsem vůbec dávala cbd nějaký prostor k úvaze a ten článek mi přišel rozumnej v rámci více informací, dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí