Čeká pendolino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
19.4.14 18:06

@Lette A jaké? Tohle je jeden z těch jistějších způsobů, jim jde o to se zabít, ne riskovat, že budou akorát tak zvracet po prášcích :nevim: Zoufalý člověk, který chce skončit se životem si naplánuje podle mě i tohle. Ale to je fuk.

Asi by na to hledět měli. První co mě napadlo, když mi kamarád řekl, že by ho vzali jako řidiče metra bylo tohle a to ještě předtím než jsem vůbec nějakou sebevraždu v metru zažila. Přijde mi to naprosto logické a jasné. Chápu, že to asi moc neřeší strojvůdce Bechynky, ale Pendolina? No promin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 18:07
@St. Estephe píše:
@radkka Je to problem, Pendolinem casto jezdi lide na obchodni schuzky na druhou stranu ČR a holt v tu chvili pro ne muze byt ta pulhodina zasadni. Jak pisu, ja bych nenadavala, trpne bych cekala az pojedeme dal.

Ale pořád tam skončil lidský život, chtělo by to trochu úcty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.14 18:08

Omlouvám se zakladatelce, že se diskuze dostala jinam než chtěla. Ted už se opravdu raději loučím, at tu nepřekážíme (nebo aspon já) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.4.14 18:09

@radkka strojvůdce, o kterém je řeč, se pro to povolání rozhodoval před 35 lety. Pendolino řídí od jeho začátku. V případě strojvedoucího rozhodovalo něco jako rodinná tradice. je to pochopitelné? doufám, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.4.14 18:13

@radkka a on to docela odnese i třeba výpravčí z nejbližších stanic. Musí kolikrát zůstat v práci kvůli tomu dýl, zajišťovat náhradní spojení a do toho mu lidi nadávají, jako by tam toho sebevraha strčil on. A mám pochopení i pro nadávající lidi ve vlaku, taky bych byla naštvaná, kdybych kvůli sebevrahovi přišla o nějaký důležitý jednání/zkoušku apod.
Jinak spolužák kdysi na střední psal super slohovku, jak by se sebevrah měl zabít, aby nepřidělával problémy lidem kteří přijdou s jeho mrtvolou do kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
4637
19.4.14 18:14

@radkka Ale jo, to mas pravdu, jenze v tu chvili asi tma pred ocima. :nevim:
Zakladatelku diskuse snad debata nijak neposkodi, o Pendolinu je to znamo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.4.14 18:25
@St. Estephe píše:
My radeji volime vlaky IC a EC, pokud jedeme nekam dal. Zase pod Pendolino radi skacou kolemjdouci. :mrgreen:

Můj muž jezdil každý týden Pendolinem na služební cestu a bylo období, kdy týden co týden přijel výrazně pozdě kvůli nějakému skokanovi. Několikrát mu ujel poslední spoj a šel v noci domů hodinu lesem. Když už někdo páchá sebevraždu, tak to nemusí dělat takhle sobecky. Pak ho můžu politovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí