Čekáme květen 2013 Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
15.10.12 20:55
@pichovak píše:
Já jezdím do Pardubic docela často. Hlavně teda s přítelem na hokej :) To máš pravdu, odpočívej pokud můžeš. Já zatím nezvracím, ale je mi celý den špatně od žaludku…Jdu na kontrolní ultrazvuk taky až v 10 týdnu a pak se rozhodnu jestli taky zůstanu doma. Fakt plánuješ VŠ na mateřské? A jakou bys chtěla dělat? To ti chválím, budeš dobrá takhle to všechno zvládat. A co svatba? Nebude? :)

no jakou vysokou to ještě nevím, něco v pardubicích.. Chtěla jsem při práci, ale zaměstnavatel s tím nesouhlasil a odmítl mi dát volno na studium..takže jsem si řekla, že jestli to půjde tak při dítěti :)..všechno ukáže až čas… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.10.12 20:56
Děkujeme za podporu :) Ta psychika je nejhorší :(
@Reinka píše:
Ahoj holky, já bydlím kousek od Pardubic, náš rarášek už je sice taky na světě a ve středu slavím 6.měsíců - ale chci vám jen napsat, že celý těhotenství jsem měla o něj neuvěřitelnej strach, všichni mi psali, že až se narodí, bude to horší, ale musím napsat, že to tak není. Ano, mám o něj strach, ale přeci jen, kdyby něco, dá se už dělat spousta věcí, zatímco do břicha si člověk nevidí :nevim: To těhotenství bylo pro mně psychicky nejhorší…no a snad brzy přibude sourozenec.Tak se těhulky hezky ochraňujte a užívejte si to :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.10.12 20:58
@poosleda píše:
@VeruskaM jojo - už jsem ti i odpověděla

vědí to.. nešlo to neříct.. to bych si neriskla, kdyby se mi něco stalo..tahám věci a bylo mi zle, tak jsem to řekla…on nechal vyhodit i pár lidí kteří byli na neschopence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
15.10.12 21:01

@VeruskaM když je někdo na neschopence, je ze zákona chráněný!! nemůže ho vyhodit.. co je to za blba… :evil: :evil:
a ty se do prace chces vratit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.10.12 21:04
Taky si myslím, že pokud jsi na neschopence vyhodit tě nemůže? Jak dlouho u něj pracuješ?
@poosleda píše:
@VeruskaM když je někdo na neschopence, je ze zákona chráněný!! nemůže ho vyhodit.. co je to za blba… :evil: :evil:
a ty se do prace chces vratit? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.10.12 21:04
@poosleda píše:
a ty se do prace chces vratit? :think:

ale může, po 21 dnech nebo kolika tě může vyhodit zaměstnavatel abys neblokovalla místo..ale jinak je to v těhotenství…to nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.10.12 21:05
@pichovak píše:
Taky si myslím, že pokud jsi na neschopence vyhodit tě nemůže? Jak dlouho u něj pracuješ? [/cita
když jsem to zjistila zhrozila jsem se…ale evidentně místa v zákoně na to jsou..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.10.12 21:05
No právě, když jsi těhotná tak ne
@VeruskaM píše:
ale může, po 21 dnech nebo kolika tě může vyhodit zaměstnavatel abys neblokovalla místo..ale jinak je to v těhotenství…to nemůže…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.10.12 21:10
@pichovak píše:
No právě, když jsi těhotná tak ne

ale právě že nevím, co se stane až se vrátím…klidně na mě něco ušije..občas mi volají co a jak z práce, kolegyně neví všechno tak ji radím a podle řečí mi přijde že na mě chtějí hodit nějaké průšvihy…které nejsou moje, jak jinak…ale naše firma je na tohle expert… to už jsem zažila a ne jednou..proto mám strach že se vrátím a dostanu lejstro..podepiš… :( to by byl konec s hypotékou na krku…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.10.12 21:12

Každopádně nějak doufám, že to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
15.10.12 21:14

@VeruskaM hlavně se tím teď nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.10.12 21:18

Aha, takže ty máš strach, že tě vyhodí až se vrátíš z mateřské :( Souhlasím s poosledou teď se nestresuj ono to nějak dopadne. Teď mysli na mimíska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.10.12 21:21

Teď z neschopenky… a až budu po rodičovské tak o tom ani nepochybuju že bych šla..
důležité je teď myslet na mimi.. to máte holky pravdu.. takže nějaké hezké zprávy…
kdy ucítíme kopaní a pohyby zkušené maminky??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.10.12 21:26
Někde jsem četla že od 18 - 22 tt. Prvorodičky trochu déle 22 - 25 tt :) Už se nemůžu dočkat :)
@VeruskaM píše:
Teď z neschopenky… a až budu po rodičovské tak o tom ani nepochybuju že bych šla..
důležité je teď myslet na mimi.. to máte holky pravdu.. takže nějaké hezké zprávy…
kdy ucítíme kopaní a pohyby zkušené maminky??? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
15.10.12 21:26

@VeruskaM pry kolem 20tt, nicmeně já ctila v 17tt (a jsem prvorodicka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí