Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, najde se tady nějaká, z H. Brodu a okolí, která bude rodit na přelomu dubna/května? Můžeme pokecat a třeba se nakonec ještě sejdeme v porodnici ![]()
@Lenule15 Jáááá, termín 5.-6.dubna 2013…tedy pocházím z HB, teď bydlím kousek vedle ![]()
@Betynka87 paráda
tak moc gratuluju a jak ti těhu probíhá a jak se cítíš?? ![]()
@Lenule15 Zatím je vše v pořádku, do konce třetího měsíce jsem si občas pozvracela, ale teď už mi je fajn. Jsem dnes 14+5tt., co ty?
Tak hlavně, že už nezvracíš
já jsem 10+4tt, dneska jsem byla na odběru krve kvůli prvotrimestr. screeningu a za 14 dní jdu na UZ. Jinak mi nic není, kromě unavenosti se necítím vůbec těhotně ![]()
Já k Přibylovi. Na UZ ke screeningu jsem byla 1.10. i s přítelem a bylo to fakt úžasný…máš se na co těšit ![]()
Ahoj, jsem přímo z HB a jsem kapku za zenitem
v prosinci mi bylo 41. Od srpna jsem na neschopence. Kolik je tobě?
@stui jo tak to pak jo
mě je 23 a čekáme první. Jinak jsem ted na neschopence se zády, i když žádný extra velký bříško nemám, teda spíš žádný, tak skolioza mi dává pěkně zabrat :-/ ve 41 mít mimčo je ještě krásný, nechali jste si říct, co to bude? ![]()
Budeme mít kluka Maxe…dvě holky už mám doma…jedné je 21 a druhé bude 18…co budeš mít ty?
My budeme mít kluka Matyáše. Ty už aspoň víš, co tě při porodu asi tak čeká, já se ho začínám pomalinku bát, jak nevím, do čeho jdu ![]()
Tak to se pleteš, já se bojím jak nikdy…uvažuju o císaři, ale z toho mám taky strach
Už aby to bylo za mnou a já mohla držet Maxíka v náručí.
Taky se rozhoduju zda budu rodit v HB nebo Jihlavě
. Slyšela jsem, že tady je to sice super, ale jen pokud kápneš na dobrého doktora.