Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
teda tady to zase frci.
JA satek momentalne nemam, ale mam manducu… tak uvidime
Katko a chces do ni strcit uz novose? Mne to prijde takovy divny, nepohodlny…nevim teda jak pro mimino, ale pro mne… asi to zkusim, ale spis to vidim na satek.
Ja uz tech kramu po detech mam tolik a prodat to nejak neumim ![]()
No nevim, podle situace.......treba mimino nosici vubec nebude
Aha, tak ja se jich nikdy nejak neptala…ale nervali ![]()
Tyna mi ted dala, nejak hulakala z postylky, jdu tam a ona tam stala jen v pline, spacak a pyzamo uhledne srovnany pres postylku…
já se mimouše taky neptala jestli tam chce být nebo ne. Holt jsem ho tam uvázala a bylo. A taky tak bude
Teda doufám
Teďj sem dokoukala ordinaci a asi se půjdu chystat do hajan, voda neteče, takže sprcha bude až ráno. Ale se mi teda leze ráno v půl sedmé hooodně těžko s postele
No my zitra nejdem do skolky, takze zalezi na tom, jak se slecna vyspi, ale do pul 9 by tam vydrzet mohla ![]()
Tak dobrou, my asi pujdem na Ztraceny, davame si je od zacatku.
Ahoj.
Přejí vám všem moc pěkné těhu.
Ráda bych se kvám přidala ale zatím teda nečekám to třetí ale snažíme se v lednu jsem vy:,–(ila antikoncepci.
Mám jeden problém a to je moje maminka ta si nepřeje abych jsme šly z přítelem do třetího potomka prej se senmou nebude bavit a taky stavíme baráček a to díky ní jmne dostaly od ní peníze kdyby zjistila že už jsem těhu dřív tak by nám žádné peníze nedala a to už jsme vše zařídily ale nechcu to dělat jen z trucu a nějak jí ublížit jen nevím jak to od nás vezme že třeba budu mít mimíska.
Právě jsem prodaly byt a pujdem do podnájmu a bojím se že jdu na to velice rychle a taky než bude stát ten náš barák bude to z dřevostavby žádnej zděnej.
Poradíte.
Děkuji.
Taky chodím na diskuzy na Baby-café ale jen občas se tam ukážu.
Staňa.
Při vší úctě ke všem maminkám (to není legrace, od té doby co mám děti jsou u mě maminky ve veliké úctě…) myslím si že jediní kdo rozhodnou o tom kolik budete mít dětí si ty a přítel. S těmi penězi je to sice blbý, ale pokud má přítel práci a splátkově vracíte, tak myslím že není co řešit.
Napadla mě ještě jedna myšlenka, možná to vyzní hloupě, ale nevadí mamince spíš to, že už máte dvě děti, chtěli byste třetí a pořád nejste manželé? Někomu to může přijít nezodpovědné. Takové nerodinné.. Ale můj názor to rozhodně není, myslím si že děti potřebují mámu a tátu a je jedno jestli manžela a manželku, nebo druha a družku…
AHHOOOOJJJJ A UFFFFFFF
jsem po tydnu,co jsem vecne sama s rocnim prtetem,co se nemuze vykakat a navic ma kasel,rymu a teplotku.....a zaroven s triletou slecnou,co kasle tak,ze blinka a ma zanet mocaku a atb.........TOTALNE NA PRASTENI PANVI PRES HLAVU.....
ZAKOUSLA BYCH MEHO CHOTE,DELA PRO NAS,CO MUZE,ALE MNE JE TO FURT MALO A ZURIM,ZE TADY S NAMA NENI,A JE MI JEDNO,ZE TO NEJDE..
ACH JOO----mate to,prosim,nektera take tak,ze dny atydny,kdy jsou deti nemocne,byste nejradsi vymazala je i sebe a vse kolem z povrchu zemskeho?????NEBO JSEM JEN JA JAKSI…MIMON…
![]()
jejky,asi nejsem ted zrovna malo depresivni maminka tri deti.....co chce ctyri,hmmmm
![]()
Třeba to tak je že máto je naštvaná že nejsme manželé ale i tak jeho dítko má příjmení po něm.
Ale i tak je to nespravedlivé že mně to moje vlastní máti zakazuje.
Brát se nemužem kvuly tomu že by mu nic nedaly tak proto děláme.
Až bude stát barák tak pak se asi vezmem.
Staninka30 píše:
Třeba to tak je že máto je naštvaná že nejsme manželé ale i tak jeho dítko má příjmení po něm.
Ale i tak je to nespravedlivé že mně to moje vlastní máti zakazuje.
Brát se nemužem kvuly tomu že by mu nic nedaly tak proto děláme.
Až bude stát barák tak pak se asi vezmem.
Vůbec tomu nerozumím, zvlášť té předposlední větě, ale to budou asi ty těhu hormony…
Báro - mám to taky tak. A to dokonce i když jsou děti zdravý
Někdy je prostě den na hov… Třeba jako včera. Honza ve školce nespal (šíleně protivnej a vzteklej), Tomík se počůral a dokonce pokajdil do slipů (mám dokonce pocit že na truc, ale možná mu křivdím, už od začátku prosince je bez plen), celý den se chtěli pouze a jen koukat na telku (to nesnáším, nejraděj bych tu kraksnu vyhodila z okna, už pomalu týden nám neteče pořádně voda( jen dopoledne trošičku) a táta tento týden chodí pravidelně v 20hod.(normálně v 18hod.) No a pakm si vymysleli k večeři zase palačinky a já husa blbá si taky jednu dala. Mám alergii na vaječný bílek a ty bolesti břicha co jsem pak měla bych nepřála ani největšímu nepříteli…
Ke všemu se na mě Honzík ráno zlobil, že jsem tatínkovi zapomněla ukázat vlka
(obrázek ze školky)
farska píše:
jejky,asi nejsem ted zrovna malo depresivni maminka tri deti.....co chce ctyri,hmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty chceš jít do čtvrtého mimíska tak ti přeji aby se vám to povedlo.
Halvně to chce klídek děti jsou od toho aby se hýčkaly.
Lacenka-Já myslela že by mu nedaly žádnou hypotéku nebo co jsi tím myslela ty.
Ale my se vezmeme jak jen to pujde.
Taky je možné že těhu hormony mám.
Ale zatím těhu bohužel nejsem.