Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jenze ja mam rodice v pohode, skodna je jen babicka a ta sem nepojede
Takze pro nas idelani. No a ted jsme teda byli dva a pul roku sakra daleko.
Navic kdyz jsem z Plzne, kam bych mohla jit jinam nez do Prahy ze jo…na skolu a vubec. Nekdy by se mi teda sakra hodilo, abych byla bliz, ona babicka by nedojela ani 20 kilaku
Zato nasi by tu byli treba i castejs nez dvakrat za rok.
Farsko-Tak to jste si pěkně užily na horách halvně aby si nic domu nedotáhly.
Držíma palečky.
KatKo-A kde to je to město nic mně to neříká to je někde u hranic.Lucenec.
Baro no slava, uz jsem myslela, ze to tu nechas (a ostatni teda taky!!!) padnout! Byla jsem odhodlana psat si tak dlouho sama se sebou, az se nekdo probudi! ![]()
staninko, stredni Slovensko, cca 5O km jiovychdne od Zvolena
Asho-Plzeň je sakra daleko i od nás z brna 300.kilometru a do Prahy to máš stejně jak knám.
Tak to jwe dobré že máš rodiče príma taky ybch takové brala.
Babičku už žádnou nemám.
Hoj, tak mi se zatím držíme v režimu „zdraví“ ale na mě asi leze jarní a ještě ke všemu těhu únava a tak jsem dost grogy…
Všem přejem ať se jich bacili šupem pustí a děti můžou pádit do školek, neb dítě bez školky je jak ryba bez vody a máma s dítětem co je bez školky=mrtvola ![]()
aale neee,STANI---my teprve mame jet v sobotu!!!!!!!
asho---KDYZ JA NEVEDELA FAKTICKY,JAK SE TADY DOSTAT,JAK TO NAJIT!!!!!!!!jsem si to dala do oblibenych,ale jak jsem hlavne na sve domovske diskuzi,tak se to vzdy prepsalo tou domovskou diskuzi.......a uz jste byly v nenavratnu........
nevim,jak si to jinak ulozit do oblibenych…
![]()
ka-tka zdravím, zdravím mé rodné město Lučenec, bráchovo Filakovo a nyní oba Ostraváci „severomoraváci“
. No a manž. pochází od Komárna (Hurbanovo).
Jinak kdo má jedno dítě, tak má starosti, bojí se a na nic jiného nemyslí.
Dvě děti-no já je měla po 14.měs. dnes, když vidím batole 14.měs. a novorozeně, tak nechápu, jak jsem to v roce 1988 zvládala, bez vymožeností dnešní doby
.
Tři děti= stav dva je málo tři je moc
. Vždy od mala jsou dva spolu proti třetímu (tak si to pamatuji i já z dětství, taktéž jsme byli tři. Čtvrté, po tom jsem vždy toužila a řekla, že ho chci a budu mít, jak kluci odrostou, nikdo nechápal „do dnešní doby“ . Navíc, když mi bylo asi 17., tak mi jedna „cikánka“ řekla, že budu mít čtyři děti, jen jsem se smála a když mi bylo 30, tak mi to řekla kartářka.
Dnes když mi jde na 41 jsem šťastná, že malou „treperku“ mám a jen lituji, že to nedopadlo tak, jak se zdálo na 1.ultrazvuku dr., že to vypadá na dvě (manžel sice říká, že mít takové dvě Eliny, tak visí na první švestce).
Eli sice prohlásila, že by chtěla sestru, ale stejně velkou jako je ona, aby si spolu hrály, že bychom si mohly vzít z dětského domova, aby měla malou sestru, že má hraček i oblečení hodně, tak by to nosily a hrály by si spolu.
Ještě jedna věc, starosti s oblíkáním, kašlíky a soplíky jsou jen maličké starosti, proti tomu, co vás čeká, až bude „miláčkům“ 18,20 či 22 let jako u nás
.
Hodně zdaru a pevné nervy-jinak dle slov mého bratra " dvě děti jsou jen pro bohaté" (on +jeho manželka mají měsíčně jen nějakých 50.tis., tak to mezi bohaté nepatří
.
Ja si to radsi hned dala do zalozek na prohlizeci
Protoze vyhledavani v diskuzich mi jde asi stejne jako tobe. ![]()
Oni chteji jist!!! To je neuveritelny! Snidali jsme pozde a uz zas maji hlad. Jak to delaji??? Manzel umira. Mam kucharskou krizi, byt sama, udelam si tak akorat topinku.
to je-neuveritelnyyyy,takove zroutyyy mas doma???
![]()
a ja byla vzdy RODACKA Z OPAVY..... ![]()
Anulko, taky zdravim ![]()
Teda ja chci 4 deti, ale chteli jsme 2+2 s nejakym odstupem aby byli partaci. ted to budeme muset zbouchat najednou ![]()
Jsem volala na Tripple testy a jsou vporadku.....
co varit??? Ja ted mela spizky s hranolkama, tatarkou a presicko…
Katko, super
Ja na triplech ani nebyla, o starost min…no uzila jsem si ten prvotrimestralni, kdy mi vysel blbe PaPPik a strasili mne Patauem, ale snad dobry, na UZV nic neni.
Jo a to je fakt, cim chudsi lidi, tim vic deti, bohaty si fakt dve dovolit temer nemuzou, to by je zruinovalo ![]()
farska píše:
aale neee,STANI---my teprve mame jet v sobotu!!!!!!!asho---KDYZ JA NEVEDELA FAKTICKY,JAK SE TADY DOSTAT,JAK TO NAJIT!!!!!!!!jsem si to dala do oblibenych,ale jak jsem hlavne na sve domovske diskuzi,tak se to vzdy prepsalo tou domovskou diskuzi.......a uz jste byly v nenavratnu........
nevim,jak si to jinak ulozit do oblibenych…![]()
![]()
![]()
Jé tak to se teda máte blbě jsem to pochopila já myslela že už jste tam byly.
Hned bych jela sváma.
..
ka-tka píše:
staninko, stredni Slovensko, cca 5O km jiovychdne od Zvolena
Aha tak tam taky je určitě pěkně.
A jezdíváš tam se juknout za rodičema.