Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ASHO–VAM MENI OKNA V UNORU?????
SI DELAS…PRDEL,NE??
![]()
tak to uz byste byli skoro jako my,kdyz nam letos v tech posilvesTrovskaych mrazech delali 5.1.-8.1.DELALI udrzbu topeni a MONTOVANI MERAKU..........VENKU MINUS DVACET- denne od osmi do osmi vecer vypnute topeni.....
taky z toho dostala Viky zanet mocaku…
![]()
mimochodem..JA A VAHA????KDYZ MAM 75-80KG,VYPADAM STIHLE,…VAZNE,ASI MAM TEZKE KOSTI…HODNE TEZKE…
no–A TED MAM VIC,NO..
![]()
No jo, ted se na to vrhli zas, jak prislo otepleni…ehm, je na nule
Malem jsem sla do kolen, kdyz se ptal, jestli teda jako dneska??? Vsichni nemocny, tady bordel, ja sama nabytek neodtahnu, no fakt jsem ztratila dech…a to s tim prisel manzel, ja nechapu, cim ty chlapi mysli?!
A tezky kosti…porad lepsi nez tezka pr…
Tu zacinam mit, ja to tak nesnasim! Teda ani ne kvuli tomu, jak vypadam, to schovam…jenze to je prave to, ono uz pak neni do ceho!!!
ashi–a jaky mas typ postavy,????JA JSEM TAKOVA TA..HRUSKA…A BOKY,STEHNA A PRDEL TEDA MAM RADNOU..
![]()
myslim si,ze je to nespravedlnost a ze zeny ,co maji hlavne brisko,se muzou oblikanim schovavat vic nez my…HRUSKY..:-(
JA TEDY PRY NA TOLIK KILO NEVYPADAM…JSEM TAKOVA EHM-.BABA KREV A MLIKO
![]()
Typ? Tak to fakt nevim, takova normani…stredni? Co to vubec je?
Ale jak tloustnu, tak to zacina dole, nohy zadek…
tak já už mám doma obě děti, neb dne sbyla školka jen dopoledne. Školáci šli k zápisu a Honza by tam byl odpoledne sám. Zahnala jsem ho dopostýlky tak uvidíme, jestli bude spát zatím teda nee.
Tomík toho koně asi nepočůral schválně, ale prostě když je ve stresu, tak to ještě neovládá a nestíhá, tak se holt počůral na koňovi
![]()
Jinak já dnes taky první kilečko navrch, no snad půjde ještě dolů, třeba je to jen nějaké špatné trávení
![]()
Na ples se nechystáme, ale stejně bych neměla co na sebe. Všechny šaty jsem nabídla na MMB k prodeji, neb jsou mi úplně na houby, když nikam nechodíme
normalni..:_)))
tak to jo…asi bychom si mely vymenit fotku,at se muzeme porovnavat…
![]()
lacenko–TY SES HUBENOUR,TY SEM ANI RADSI NEPIS.BO SI BUDEME JESTE PRIPADAT VEDLE TEBE.....TLUSTE
![]()
Nám taky skoro před dvouma rokama měnily okna za pastové a já z dětima musela jít pryč byl tu naštětstí chlap ale to uklízení to byl velkej záhul
.
Teda to je tema ![]()
Kde jsu ty doby, kdy jsem mela 54 kilo???? Ted o 20 vice ale o porodu jdu do sebe.......fakt nechci vypadat jako becka
farska píše:
ja mit 74,katko,tak si piskam.....a jsem jako z DACHAU![]()
![]()
no jenze ja jsem malicka jen 164, a nemam tezke kosti ![]()
Baro, ja mam v profilu i www, a kdyz budes hodna, pustim te tam ![]()
Stani, nas hend po horach ceka malovani… no chtela jsem to hned po oknech, ale nejak to nevyslo, snad nebudu uplne orvana. To je moje hobby, naposled jsme malovali pred Matysem, ja by a mesic pred porodem ![]()
Katko, budem hubnout spolu!
O váze mi ani nemluvte, je to hrůza hrůzovatá… Taky kojením přibírám, navíc jsem na konci studií chytla boreliózu a ve stejné době jsem zažila dost nepříjemný rozchod a následně jsem si tak rozhodila metabolismus, že mi odešla štítná žláza… A já přibrala.
Sice jsem v těhotenstvích moc nepřibrala - tak 7-12 kg, ale přibrala jsem po narození Elinky. a přibírám i kojením… Je to hodně nepříjemné. Ale hodlám do pár měsíců dokojit a pak zhubnout. To bude super
Teda ta představa je super - samotná realizace bude asi horší
![]()
Jo a doma tvrdím manželovi, že zhubnu a uteču mu s trenérem golfu - teda když mě bude zlobit ![]()
L.
CAU,LESI---mam k Tobe dotazek.-TY SES OPAVAJDA???ZE PISES,ZE JSI ZE SLEZSKA......
ja mam abstak po OPAVEEEE,ach jooooo
![]()
ashi---JSEM
,jdu na Tve stranky,BO JSEM TAKY DESNE ZVEDAVAAAAAAAA
![]()
farska píše:
CAU,LESI---mam k Tobe dotazek.-TY SES OPAVAJDA???ZE PISES,ZE JSI ZE SLEZSKA......
ja mam abstak po OPAVEEEE,ach jooooo![]()
![]()
![]()
ashi---JSEM
,jdu na Tve stranky,BO JSEM TAKY DESNE ZVEDAVAAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
Původem východočeška
A teď kousek od Ostravy. Ona je víc jak půl Ostravy Slezsko a jen kousek Morava…
L.