Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MOMENT
LESI–mam chaos,totalni,ve Tvych ratolestech!!
prosim Te----to je TA PEPI a ne TEN PEPI???
TY JSI TAKY OBDARENA SPECIALNE HOLCICIMI TVORY??""""!!!!
![]()
farska píše:
MOMENTLESI–mam chaos,totalni,ve Tvych ratolestech!!
prosim Te----to je TA PEPI a ne TEN PEPI???
TY JSI TAKY OBDARENA SPECIALNE HOLCICIMI TVORY??""""!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
No jasně
V plánu byli sice tři kluci, ale nějak nám to nevyšlo
Máme doma tatínka krále, co má tři krásné princezny…
A Pepi je Pepina
Teda Josefka.
L.
Tak už jsem tu taky… Dnes jsme absolvovali návštěvu u našich, neb děda má dnes taky narozeniny a musím říct, že už mi ke konci v autě úplně chytali křeče do zad… No hrůza.
Jaro? No u nás teda jaro ještě nee, ale oproti Brnu, je tady na „vysočině“ úžasně teplo. U našich šíleně foukal vítr a byla tam zima až hrůza…
Kluci se mi v autě rozespali a tak teď koukají na DVD, neb jsou protivný až za roh…
Včera mi Honzík vybíral v časopisu (tuším TINA?) novou podprsenku
On je vůbec na to poprsí nějak ujetej… Pořád mluví o tom, že by chtěl taky prsa jako maminka a probírá jaký se mu líbí podprsenky. Není to nějaký divný??
Lacenko, neni to divny, nebo je Mates taky divnej
On si bere na sebe moje a vycpava je ponozkama… Na dovoleny s partou deti zas probirali velikost prsou svych matek, desna sranda:))
prsa matek,???
DOBRE TEEMA
![]()
LESI----dekuju za info:-))
Jinak vas vsechny zdravim a zitra vyrazime smer JESENIKY..na tyden…net tam mit budu.......ale nebudu asi moc casto pisati…
TAK.-MANZEL ZEHLI,JDU HO VYSTRIDAT
![]()
Baro, uzijte si hory! My razime hned po vas
Jinak pristi tyden to mam hezky naplanovany: utery manzelovi konecne sundaji
ru a par sroubu, ve stredu genetickej UZV a kolotoc v Podoli, ctvrtek, patek vymena oken, sobota horyyyyy. Ovsem v sobotu asi uz zdechnu.
Rajská hudba „manžel žehlí“ Já právě dovytírala a a poskládala hrooomadu vypranýho oblečení. A manžel? Hraje Travian, pavián jeden...... ![]()
lacenko, u nas je to dost podobny..pochybuju, ze ten muj vi, kde mame zehlicku
No zase maji treba jiny prednosti, ne?
… zadna mne teda nenapada. Dneska jsem byla stastna, ze musel ject pro neschopenku, ze bude par hodin mimo, ja tu uklidim a dam si oraz…nestacila jsem ani uvarit a byl zpatky… a to jsem tam s nim posledne trcela skoro 3 hodiny.
Laci---co je travian???To zni jako passians
![]()
asha---teedaaa..TY BRDO,NEUZEN SE PRI TECH OKNECH!!!!!
A kampak razite na hory vy,,?
![]()
ASHO......Ted jsi mne pobavila…
ZE BY SE TO DELALO JEN MEZI VOJAKY??????CHCES NEJAKEHO..DOHODIT??
![]()
Baro, ja vzdycky zapomenu, ze mas vojaka, tim to bude
Ten muj studoval tak dlouho, az zrusili povinnou vojnu
Uz je mi jasny, o co jsem prisla.
Jinak jedem do Jizerek. Tam, co si tu nohu zlamal. To jsem zvedava, co se semele tentokrat.
a je to tajemství na světě… Můj drahý byl na civilce, tak proto neumí žádné domácí práce. A přednosti??????? No já nevím, snad že nosí domů hodně peněz ne?
A Travian je jedna příšerná hra na netu u které dospělí chlapy a prý i ženský, tráví většinu svého volného času.. GRRR
Hele Báro, já už si teda začínám zvykat, ale proč píšeš v příspěvkách malo - velkým písmem? Nějak mi to nejde do hlavy.
Jo a na hory rozhodně nepojedem, ještě bychom tam chytili rýmečku ![]()
A u nás všíchni spí, já si v klídečku poslouchám audioknihu a šiju - vegéééét
a asi si ještě naleju panáka slivovičky (jako lék na bolavý krk
- prostě pohodička ![]()
Zítra jdeme plesat na fotbalový ples, no to bude akce jak noha…
L.
lacenko, ja zapomnela poprat Tomikovi lednackovi vsechno nejlepsi k narozkam!!! Tak hlavne hodne zdravi! Jaka byla oslava? ![]()