Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
29.1.09 13:37

MOMENT :! LESI–mam chaos,totalni,ve Tvych ratolestech!!

prosim Te----to je TA PEPI a ne TEN PEPI???

TY JSI TAKY OBDARENA SPECIALNE HOLCICIMI TVORY??""""!!!! 8O 8O 8O 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.1.09 13:40
farska píše:
MOMENT :! LESI–mam chaos,totalni,ve Tvych ratolestech!!

prosim Te----to je TA PEPI a ne TEN PEPI???

TY JSI TAKY OBDARENA SPECIALNE HOLCICIMI TVORY??""""!!!! 8O 8O 8O 8O 8)

No jasně :) V plánu byli sice tři kluci, ale nějak nám to nevyšlo :D Máme doma tatínka krále, co má tři krásné princezny…

A Pepi je Pepina :D Teda Josefka.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.1.09 16:32

Tak už jsem tu taky… Dnes jsme absolvovali návštěvu u našich, neb děda má dnes taky narozeniny a musím říct, že už mi ke konci v autě úplně chytali křeče do zad… No hrůza.

Jaro? No u nás teda jaro ještě nee, ale oproti Brnu, je tady na „vysočině“ úžasně teplo. U našich šíleně foukal vítr a byla tam zima až hrůza…

Kluci se mi v autě rozespali a tak teď koukají na DVD, neb jsou protivný až za roh…

Včera mi Honzík vybíral v časopisu (tuším TINA?) novou podprsenku :roll: On je vůbec na to poprsí nějak ujetej… Pořád mluví o tom, že by chtěl taky prsa jako maminka a probírá jaký se mu líbí podprsenky. Není to nějaký divný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.1.09 17:41

Lacenko, neni to divny, nebo je Mates taky divnej :D On si bere na sebe moje a vycpava je ponozkama… Na dovoleny s partou deti zas probirali velikost prsou svych matek, desna sranda:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.1.09 20:39

prsa matek,???
DOBRE TEEMA :lol: :lol: :lol: :oops:

LESI----dekuju za info:-))

Jinak vas vsechny zdravim a zitra vyrazime smer JESENIKY..na tyden…net tam mit budu.......ale nebudu asi moc casto pisati…

TAK.-MANZEL ZEHLI,JDU HO VYSTRIDAT :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.09 21:24

Baro, uzijte si hory! My razime hned po vas :) Jinak pristi tyden to mam hezky naplanovany: utery manzelovi konecne sundaji :,-(ru a par sroubu, ve stredu genetickej UZV a kolotoc v Podoli, ctvrtek, patek vymena oken, sobota horyyyyy. Ovsem v sobotu asi uz zdechnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.1.09 21:28

Rajská hudba „manžel žehlí“ Já právě dovytírala a a poskládala hrooomadu vypranýho oblečení. A manžel? Hraje Travian, pavián jeden...... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.09 21:33

lacenko, u nas je to dost podobny..pochybuju, ze ten muj vi, kde mame zehlicku :D No zase maji treba jiny prednosti, ne? :D… zadna mne teda nenapada. Dneska jsem byla stastna, ze musel ject pro neschopenku, ze bude par hodin mimo, ja tu uklidim a dam si oraz…nestacila jsem ani uvarit a byl zpatky… a to jsem tam s nim posledne trcela skoro 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.1.09 21:34

Laci---co je travian???To zni jako passians :lol: :lol: :lol:

asha---teedaaa..TY BRDO,NEUZEN SE PRI TECH OKNECH!!!!!

A kampak razite na hory vy,,? :oops: 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.1.09 21:35

ASHO......Ted jsi mne pobavila… :lol: :lol: :lol: 8) ZE BY SE TO DELALO JEN MEZI VOJAKY??????CHCES NEJAKEHO..DOHODIT?? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.1.09 21:44

Baro, ja vzdycky zapomenu, ze mas vojaka, tim to bude :D Ten muj studoval tak dlouho, az zrusili povinnou vojnu :D Uz je mi jasny, o co jsem prisla.
Jinak jedem do Jizerek. Tam, co si tu nohu zlamal. To jsem zvedava, co se semele tentokrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.1.09 22:04

a je to tajemství na světě… Můj drahý byl na civilce, tak proto neumí žádné domácí práce. A přednosti??????? No já nevím, snad že nosí domů hodně peněz ne?

A Travian je jedna příšerná hra na netu u které dospělí chlapy a prý i ženský, tráví většinu svého volného času.. GRRR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.1.09 22:06

Hele Báro, já už si teda začínám zvykat, ale proč píšeš v příspěvkách malo - velkým písmem? Nějak mi to nejde do hlavy.

Jo a na hory rozhodně nepojedem, ještě bychom tam chytili rýmečku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.1.09 22:37

A u nás všíchni spí, já si v klídečku poslouchám audioknihu a šiju - vegéééét :D a asi si ještě naleju panáka slivovičky (jako lék na bolavý krk ;)) - prostě pohodička :)

Zítra jdeme plesat na fotbalový ples, no to bude akce jak noha…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.1.09 21:06

lacenko, ja zapomnela poprat Tomikovi lednackovi vsechno nejlepsi k narozkam!!! Tak hlavne hodne zdravi! Jaka byla oslava? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí