Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonim…o to lépe, že si Vás miminko našlo
my by jsme asi třetí neplánovali, ale když jsme tak dlouho čekali na druhé, tak jsme si řekli, že pokud se podaří třetí, tak prostě bude a zatím je ![]()
@jaja1810 Druhe miminko má 8 měsíců? Náš prcek má rok. Mam z toho malého věkového rozdílu docela bobky. Na první jsme čekali skoro rok. Ale jak říká jedna kamaradka - po porodu jako když pohnojis. Na ohlasy jsem fakt zvědava
@Anonymní píše:
@jaja1810 Druhe miminko má 8 měsíců? Náš prcek má rok. Mam z toho malého věkového rozdílu docela bobky. Na první jsme čekali skoro rok. Ale jak říká jedna kamaradka - po porodu jako když pohnojis. Na ohlasy jsem fakt zvědava
no je to jak dvojčata…no akorád to jedno bude běhat
. Nebojím se prostě si věřím, že to zvládnu a moc se těším
a do toho ještě studuji poslední rok mgr. studia. takže to vidím tak že uzavřu zkoušky a státnice s prckama dodělám v srpnu- září
![]()
@jaja1810 Určíte to nějak zvládneme. Musime. Přemýšlela jsi, jak pořešit kočár? Studium je teda kapitola sama pro sebe. To obdivuji. Já dostudovala bez deti a s nimi si to neumím vůbec představit. Už bych se nenaučila vůbec nic.
Tak uvidím jak na tom bude trošku starší dítko, existují dvojkočárky pro starší a pro mladší tak asi tak…půjdu z fin. důvodů do bazarového…Jinak vše ostatní mám co se týče oblečení tak na holku i kluka tak fakt všechno nic jsem prostě neprodala nevyhodila…jak se říká půjde to z jedné vody na druhou nebo jak je to pořekadlo…ted šíleně zapomínám
![]()
@jaja1810 Taky si myslím, že všechno mám. Jen s tim kočárem bojuju. Ale špatne se odhaduje, jak na tom bude ten prostřední. Zatím vypadá na pěkného raracha. Ještě uvažuji - sousedka má dvojčata, tak ze bychom si na začátek třeba půjčili jejich kočár.
Uvidíš ano náš prostřední je také pěkný rarach
tak si říkám, že by už mohl plně běhat sám až se nám mimi narodí
@jaja1810
No, upřímně, u nás je to zatím tajemství, ví to jen jedna kamaradka a mam trochu obavy, co na to kdo řekne. Rodina (mamka nedávno prohlásila, že u nás třetí nehrozi), sousedi (roční syn je strašne uplakany a hlasity), v práci (počítají se mnou za dva roky), známi (většina je ráda, že ma sve dvě deti odrostle). Miminko teda nebylo plánované, našlo si nás.