Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.9.15 05:47

@jaja1810
No, upřímně, u nás je to zatím tajemství, ví to jen jedna kamaradka a mam trochu obavy, co na to kdo řekne. Rodina (mamka nedávno prohlásila, že u nás třetí nehrozi), sousedi (roční syn je strašne uplakany a hlasity), v práci (počítají se mnou za dva roky), známi (většina je ráda, že ma sve dvě deti odrostle). Miminko teda nebylo plánované, našlo si nás.

• Citovat
  • Upravit
4503
22.9.15 19:53

Anonim…o to lépe, že si Vás miminko našlo :potlesk: my by jsme asi třetí neplánovali, ale když jsme tak dlouho čekali na druhé, tak jsme si řekli, že pokud se podaří třetí, tak prostě bude a zatím je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.15 21:49

@jaja1810 Druhe miminko má 8 měsíců? Náš prcek má rok. Mam z toho malého věkového rozdílu docela bobky. Na první jsme čekali skoro rok. Ale jak říká jedna kamaradka - po porodu jako když pohnojis. Na ohlasy jsem fakt zvědava

• Citovat
  • Upravit
4503
24.9.15 18:19
@Anonymní píše:
@jaja1810 Druhe miminko má 8 měsíců? Náš prcek má rok. Mam z toho malého věkového rozdílu docela bobky. Na první jsme čekali skoro rok. Ale jak říká jedna kamaradka - po porodu jako když pohnojis. Na ohlasy jsem fakt zvědava

no je to jak dvojčata…no akorád to jedno bude běhat :D. Nebojím se prostě si věřím, že to zvládnu a moc se těším :-D a do toho ještě studuji poslední rok mgr. studia. takže to vidím tak že uzavřu zkoušky a státnice s prckama dodělám v srpnu- září 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 18:34

@jaja1810 Určíte to nějak zvládneme. Musime. Přemýšlela jsi, jak pořešit kočár? Studium je teda kapitola sama pro sebe. To obdivuji. Já dostudovala bez deti a s nimi si to neumím vůbec představit. Už bych se nenaučila vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
4503
24.9.15 18:50

Tak uvidím jak na tom bude trošku starší dítko, existují dvojkočárky pro starší a pro mladší tak asi tak…půjdu z fin. důvodů do bazarového…Jinak vše ostatní mám co se týče oblečení tak na holku i kluka tak fakt všechno nic jsem prostě neprodala nevyhodila…jak se říká půjde to z jedné vody na druhou nebo jak je to pořekadlo…ted šíleně zapomínám :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 19:23

@jaja1810 Taky si myslím, že všechno mám. Jen s tim kočárem bojuju. Ale špatne se odhaduje, jak na tom bude ten prostřední. Zatím vypadá na pěkného raracha. Ještě uvažuji - sousedka má dvojčata, tak ze bychom si na začátek třeba půjčili jejich kočár.

• Citovat
  • Upravit
4503
24.9.15 22:18

Uvidíš ano náš prostřední je také pěkný rarach :-D tak si říkám, že by už mohl plně běhat sám až se nám mimi narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí