Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marik píše:
Ahoj zdravím všechny maminkyObracím se na Vás s prosbou o radu… našla jsem tuto diskuzi a ráda bych se připojila… Stále váhám jestli jít do třetího mimča
. Někde uvnitř mě cítím, že jako rodina se dvouma dětma nejsme kompletní. Jako kdyby ta další dušička lítala kolem a jen čekala než se pro ni rozhodnu. Těžko se mi to vysvětluje. Chtěla bych velkou rodinu… manžel má stavy kdy by pro třetí dítko byl a stavy, kdy řeší finance. Já pevně doufám, že bychom třetí mimčo zvládli. Půjčky nemáme žádné, bydlíme u prarodičů v baráčku, která je částečně opraven… Příjem manžel cca 20tis., no a já mám zvolenou mateřskou, tu vyšší, takže tedy 11 tis. Dalo by se to??? Samozřejmě, že se třetím dítkem bych zůstala tři roky doma, takže pak mateřská 7600 Kč. Moc po miminku dalším toužím a vše se to ve mě prostě pere..Jak přesvědčit manžela, pak jestli to opravdu finančně utáhnem… Možná to některá znáte. Navíc moje maminka mi to rozmlouvá, což mi taky netěší.. máme krásný vztah.. Tak nějak si přijdu, jakobych měla přesvědčit všechny… Zapomněla jsem napísať.. že máme dcerku 2 roky a 4 měsíce a chlapečka 7 měsíců… no a to třetí bych viděla tak za rok
Tak jsem se Vám teď nějak vypsala.., omlouvám se za krkolomnost…ale možná jste to samé některá z Vás prožívala… za jakékoliv komentáře budu ráda.
finance jsme taky řešili ale teď když už je Míša na světě, to budeme muset zvládnout i když sranda to nebude
@Vesmilka Ahoj, taky čekám třetí, jsem ve fázi // na testíku, můžu k Vám?
Vesmi: tak to díky, zavřené skupiny jsou přece jenom fajnovější. Už jsem takhle ve třetisnažilkách a nemůžu si to vynachválit. Takže se těším na pozvánku a potom na vás ![]()
Ahoj holky,už delší dobu občas nakukuji do vaší diskuze.Jsme teprve fázi snažení se o třetíčka,tak nevím,jestli můžu k vám do diskuze nebo ne ![]()
Vesmilko, tak super, že ses toho chopila, ta uzavřená skupina bude fajn. ![]()
Příspěvek upraven 05.06.12 v 14:18
jasně holky jen pojďte..je super že je nás co čekáme nebo máme tři mimi čim dál tim víc… ![]()
Doufám, že mne také vezmete do uzavřené skupiny, i když tu dávám minimálně příspěvků, stále totiž ještě pracuji doma ve volných chvílích, takže si vás spíše čtu:-)
No bezva to je, ještě jsem se z toho, že nás bude 5 nevzpamatovala ![]()
A nedávno na mě dcera ječela, jestli si uvědomuju, jak jsme jí tím ublížili. No sobecký puberťák…ale zabolelo to ![]()
Jinak se také hlásím do skupinky ![]()
Dorinko, to mě je líto s tou dcerou, ale ona bude určitě taky ráda, že má ještě dalšího sourozence. Je to puberťačka, tak se to musí brát. ![]()
Ale já se právě tomuto chci vyhnout tím, že budeme mít dětičky brzo po sobě a až budou v pubertě, tak už nebudu mít věk na další mimi (v době kdy bude mít nejstarší 13, tak mně bude 43, tak to teda doufám, že už neotěhotním).
teda holky já nemužu ani ležet jakej mam tlak na celej spodek…na konečnik i na pipku no hrůza…a to ještě dok.že mě nechce nějak moc prohlížet že hlavičku by mohl malé možná ještě odsunout ale natolik že do mě sahat fakt nebude..tak ona jí na protest snad vrazila ještě níž nebo co jestli ještě vůbec jde…to je fakt hrůza…vůbec tohle s děma neznam…
@dorinka01 píše:
No bezva to je, ještě jsem se z toho, že nás bude 5 nevzpamatovala
A nedávno na mě dcera ječela, jestli si uvědomuju, jak jsme jí tím ublížili. No sobecký puberťák…ale zabolelo to
Jinak se také hlásím do skupinky
jo počkej až bude prcek na světě tak i ta puberťačka změní názor a bude mamince pomáhat…:)
Já jsem už mimi neplánovala, takže postavena před otázku nechat x zabít jsem po dlouhám pláči, váhání, počítání peněz, nervech a já nevím čem ještě řekla s manželem nechat. No tak to byl pro všechny šok. Ona má teď šílené období. Jak na houpačce. Chvilku zlatíčko, chvilku na zabití. Opravdu velké potíže, ne jen, že neuklidí. To až v uzavřence. No tak ta mi to v těch těžších chvílích dává fakt sežrat.
Tak holky, diskuze se jmenuje Třetí dítě, nevím jak se posílá pozvánka nemůžu to najít, tak si to prosím najděte a já vás hned přijmu
![]()