Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2275
1.6.12 14:39
@vesarka píše:
@Vesmilka @dorinka01 @katsha @nataluska holky já tohle těhotenství mám uplně jiné jak s klukama, mám chut na ovoce, jsem samý „beďar“, zuby to ani nemluvím jsem pořád u zubařky, ze začátku mi bylo i nevolno.....a stejně je to kluk…takže ono to fakt nehraje moc roli, alespon teda v mém případě vůbec,škoda, a já bych pro tu dcerku tááááák ráda trpěla :nevim:

Si pro ní pojeď..je jí 13 je celý den zavřená v pokojíčku na facebooku a když něco chci, div nedostanu facku. a to byla takové zlatíčko…no jo…puberta. Jo a jestli máš nějaký pěkný malovátka a hadříky, tak se s nima už teď rozluč až přijede nic už není tvoje.:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
1.6.12 14:39

@katsha jo tak já už bych do 4 těhotenství nešla, protože by to byl zase na 100% kluk, a to teda už ne, už ted se třesu jak to zvládneme a vím že dcerku mít už nikdy nebudu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
1.6.12 14:42

@dorinka01 všechno obětuju, jen abych měla vysněnou holčinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo a umíš si představit co mě čeká v pubertě se 3 klukama??? já to raději ted ani nechci domýšlet :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
1.6.12 14:46

@vesarka ségra má 2 kluky, rok a půl po sobě. Do 18 dobrý, potom se poprvé pořádně (tedy i se sexem) zamilovali a co řekla jejich slečna bylo svaté. Ale tak jako naše Eliška nedržkovali ani náhodou, no a občas přišli napití, ale zmalovaní a načančaní jak na bál taky nechodili. Když jsem se o tom bavila s ostatníma, tak kluci mají prý pubertu klidnější než holky, ale později, takže už jim je kolikrát přes 18 a to jsou potom už páni, no a dlouho…tedy končí jim vůbec někdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
1.6.12 14:56

@dorinka01 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no vše má své pro a proti že jo? :lol: stejně to bude ranec se 3 klukama, já si to prostě pořád nedokážu představit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.6.12 16:41

Ahoj holky,chci se zeptat nevíte některá od jakého týdne začíná 5 měsíc těhotenství?Koukala jsem na to po netu a mám v tom nějaký bordel :think: děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
1.6.12 16:51

21 - 24 týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.6.12 16:53

ok,děkuju,Je to děs všude to píšou jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
1.6.12 22:16

Holky ono každé pohlaví má něco no ale je jasný když má někdo dvě děti stejného pohlaví že chce i to druhé :lol: :lol: . manžel už ted vymýšlí kdo s kym bude v pokojíku a došel k závěru že kluci budou mít jeden dohromady a malá bude mít svůj samostatný ale menší, bude se muset ukrojit pak z našeho :lol: :lol: ale to je ještě čas. Ale je jasný že každý pohlaví je jiné a už ted chápu když mě někdo říkal že mam být ráda za kluky, kolik ušetřim peněz za oblečení :lol: :lol: . ted s espíš obávam aby když po tý holčičce každý tak toužil aby jí neupřednostnovali před klukama, hlavně Viki by to nesl blbě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.6.12 22:31

@dorinka01 tak tak, jako kdyby jsi byla u nás na návštěvě, i když u nás už to pokročilo. Doma občas něco udělá, když je tedy doma a ne u „kamaráda“ Kuby. :mrgreen:

@vesarka já ti ji taky klído píďo dám, a zítra ji budu mít zpátky a ještě mě budeš přemlouvat abych si ji vzala. :pankac:

a to už leze do puberty ta druhá, asi vytáhnu autolano a přehodím ho přes nějakou hezkou větev na naší lípě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
2.6.12 11:49

Já mám 3 kluky 8 2 a 6 měsíců a nestěžují si.Hod výhoda je v hračkách,oblečení a i možná koníčky budou mít stejné a do školy to bidou mít dobré nebot je bude vyzvedávat velký bráška a školka také.hod 3 je záhul ale dá se to zvádnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
2.6.12 12:05
@jbul píše:
Já mám 3 kluky 8 2 a 6 měsíců a nestěžují si.Hod výhoda je v hračkách,oblečení a i možná koníčky budou mít stejné a do školy to bidou mít dobré nebot je bude vyzvedávat velký bráška a školka také.hod 3 je záhul ale dá se to zvádnout

MARKÉT V KTERÉM TÝDNU SI PORODILA MALOU…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
2.6.12 13:35

@SKYTULE 34+4 takže 35tt ;) ale váhově měla víc cca o půl kg, rodila tam 2 dny po mě jedna a ta rodila 34+5 a malá měla 2100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
2.6.12 13:38

jo nojá když pamatuju na sebe jakej jsem byla zmetek a že to není tak dlouho,tak radši budu mít kluky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
2.6.12 14:12

@jbul naši kluci jsou pěkní čerti už ted, a to jsou ještě malý,ale hlavně máme trochu problémy s tím starším,tak jsem si i proto přála holčičku, prostě holky jsou jiné, je to tak.
@Vesmilka hele další nabídka jo?:-)) ale holky já chci malou slečínku, ne pubošku, takže kdo má na „půjčení“ malou slečnu, hlaste seeeeee :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí