Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Delphi
28.5.12 08:56

Kačko, teď jsem trochu přelouskala pár stránek diskuze. Můj manžel je poslední z 5 dětí. Je fakt, že peněz moc neměli. Dělili margotku na 7 dílů a tak. ALE… Mají něco, co já s bráchou nemáme. Takovou určitou sounáležitost. Ne, že by si každý den volali, nebo se denně navštěvovali. Ale v té rodině je hrozně silnej pocit toho, že se na sebe můžou spolehnout.
Je jasný, že se budete muset uskrovnit. Ostatně, to prostě tak s každým dalším dítětem je. Ale ten potrat by tě hrozně pronásledoval. Moc ti přeju, aby chlap pochopil a přijal to dítě. :hug: :hug: :hug:

Vestmilko, přečetla jsem deníček.. to musí být překvapení takhle po letech :-) Věřím, že vám to prďola vynahradí.

• Citovat
  • Upravit
Delphi
28.5.12 08:58

SKY, Bára je moc pěkný jméno. Ta naše je pěkná dračice, tak ať je ta vaše hodnější :-)Musím běžet, tak třeba později :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17247
28.5.12 09:09

@Delphi určitě vynahradí, taky jsem ze tří dětí a nikdy jsem je nechtěla musela jsem se o všechno s bratry dělit, ale dnes si nedokážu představit že bych byla jedináček.
Jak jsem psala. Ještě před rokem, bych se každému vysmála. Já a další dítě,když mám takový klid a teď bych to miminko nevyměnila, za nic na světě.

Skytule zase takové pomocnice to nejsou, Anežku to už trochu otravuje, zvlášť když brečí a ona neví co s ním. A Andrejce je 16 a to víš má jiné starosti, ale když je doma, tak se na ni můžu 100% spolehnout, už mě dokonce i vypustila večer s manželem na hodinku na pivko. Jsou to moje zlatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
28.5.12 09:42

Ahoj vítám všechny nové maminky.
@Vesmilka Také čekám neplánovaně třetí a mám doma holku 13 a kluka 8, jaké to je po tak dlouhé době mít miminko? Dnes v noci kluk brečel, asi nějaký špatný sen a já si říkala bóóóže, a to jsem vstala jen jednou :lol: , to nedám. Je to jiné, když tam je ten veliký rozdíl?

Jinak můj chlap ještě teď a to jsem 11+5, když jsem vzala do ruky ten těhotenský test se dvěma // říkal s úsměvem, nezmizela náhodou jedna čárka? Kopla bych ho, i když vím, že si dělal srandu. Děti chodí a dělí se o čokoládu, jahody a třešně, prý je mám poslat fazolce :hug:

Chlapi podle mě těhotenství prožívají až tak od 25tt a hlavně po porodu, oni mimi necítí, s jejich tělem se nic neděje, tak je to pro ně těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
28.5.12 09:57

@dorinka01 je to úplně jiné, díky tomu odstupu si to strašně užívám. A hlavně mám na to miminko klid. Děti jsou velké, takže se o sebe postarají a já mám čas jen na to mimčo. A taky občas pomůžou což je taky výhoda. Prostě je to móóóóóóc krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
28.5.12 10:44
@Vesmilka píše:
@Delphi určitě vynahradí, taky jsem ze tří dětí a nikdy jsem je nechtěla musela jsem se o všechno s bratry dělit, ale dnes si nedokážu představit že bych byla jedináček.
Jak jsem psala. Ještě před rokem, bych se každému vysmála. Já a další dítě,když mám takový klid a teď bych to miminko nevyměnila, za nic na světě.Skytule zase takové pomocnice to nejsou, Anežku to už trochu otravuje, zvlášť když brečí a ona neví co s ním. A Andrejce je 16 a to víš má jiné starosti, ale když je doma, tak se na ni můžu 100% spolehnout, už mě dokonce i vypustila večer s manželem na hodinku na pivko. Jsou to moje zlatíčka.

tak to je super…zas je dobré že už jsou holčiny velké a máš spoustu času na malého…třeba já budu mít pěknej fofr ale je jasné že obojí má své i pro i proti…každopádně dětičky jsou to nejlepší na světě… :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
28.5.12 11:06

@Vesmilka Díky za uklidnění, já si když jsme zjistili, že čekáme miminko říkala, že už se mi do toho nechce.

1. právě teď nic moc finance, je to z ruky do pusy a třeba dovolená… :? Asi žádná…asi nebude ani na tu v ČR.
  2. už jsem unavená z těch věčných bolení uší, rýmiček, kašlíků… Právě jsem se vrátila od dr. dcera má zánět ucha. Opět 3 dny nejmíň doma, chodí na gymnázium, takže se to těžko dohání.
  3. chci do konce života spáááát.

Jenže je to jinak, mimi jsme si nechali a tak už se s tím nějak musím vypořádat. Docela se i těším, ale potom někde potkám maminku s kočárkem a 8o Takže budu opravdu 25let v kuse dělat maminku na plný úvazek. Sbohem kariéro, kterou jsem nikdy nezačala :lol: Ale zatím nelituju, jen těch peněz by mohlo být víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.5.12 12:17

Tak holky,já jsem ze tří holek a manža ze čtyř kluků,ale zatím to v rdině neví.Jsem zvědavá na reakci,ale myslím,že u tchánovců se to neobejde bez řečí.Ale jak říkala včera švagrová,chtěli teď taky třetí a už se jí do toho nechce.Klukům je 12 a 9 let a neumí si představit řešit puberťáka a mimino,takže jsem ráda,že nejstarší a mladší budou od sebe necelých 6 let,to ještě není tolik,tak snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.5.12 15:25

ahoj holky moje!!!!!
tak jsem byla u mudry…vypadá to že jsem minulý měsíc potratila a tělo se nevyčistilo, pak jsem znovuotěhotněla ale něco se dr. nelíbí…dnes mi nabrala krev, ve středu jdu na další odběr a v pátek na kontrolu.
kdyby mi bylo špatně, bolelo mě břicho nebo začala špinit mám frčet do nemocnice..
holky, já se rozhodla:miminko si nechám stůj co stůj!!!
moc děkuju za podporu!!!!! :hug: :hug: :hug:
ondra si zvykne a pokud ne má smůlu…s každým dítkem se nám daří líp, tak co bych to nezvládla :) práci si najdu vždycky, budu mít dobré refence a když jsem dokázala čtyři roky táhnout sama rodinu se dvěma dětma, zvládnu uživit i mrňouska :-)
jinak na utz byl vidět gesstační váček, miminko je asi o týden mladší, hlavně aby se zvyšovalo hcg a nějak se vyřešil ten předešlý samovolný potrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
28.5.12 15:33

@dorinka01 Tak to jsme na tom stejně taky budu asi pořád jezdit s kočárem a utírat usoplené nosy ale nevadí.

Vidím to jako včera jak stojím u kamarádky v obýváku a říkám, že jsou blázni, když si pořizují třetí, to já tedy nechci, vždyť já mám ten svůj klid. Jo, jo matka míní dítě mění a já bych ho nevyměnila za nic na světě.

taky peněz moc nemáme, do toho ještě úvěr na dům. A holku v učení, není to sranda, ale problémy budu řešit až nastanou, teď ne, teď si to užívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
28.5.12 15:34
@kackakocka píše:
ahoj holky moje!!!!!
tak jsem byla u mudry…vypadá to že jsem minulý měsíc potratila a tělo se nevyčistilo, pak jsem znovuotěhotněla ale něco se dr. nelíbí…dnes mi nabrala krev, ve středu jdu na další odběr a v pátek na kontrolu.
kdyby mi bylo špatně, bolelo mě břicho nebo začala špinit mám frčet do nemocnice..
holky, já se rozhodla:miminko si nechám stůj co stůj!!!
moc děkuju za podporu!!!!! :hug: :hug: :hug:
ondra si zvykne a pokud ne má smůlu…s každým dítkem se nám daří líp, tak co bych to nezvládla :) práci si najdu vždycky, budu mít dobré refence a když jsem dokázala čtyři roky táhnout sama rodinu se dvěma dětma, zvládnu uživit i mrňouska :-)
jinak na utz byl vidět gesstační váček, miminko je asi o týden mladší, hlavně aby se zvyšovalo hcg a nějak se vyřešil ten předešlý samovolný potrat…

tak to je moc dobře. přeju ti to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
28.5.12 17:36

@kackakocka :hug: jupí, tak moc držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
28.5.12 21:56

@kackakocka tak držím palečky ať je to vše ok. :kytka: :hug:
@Vesmilka napsalas to krásně…matka míní, dítě mění .. :mrgreen: …to znám :pankac: ještě nedávno jsem kamarádce řikala, že je blázen pořizovat si do dnešní doby plánovaně třetí, pak když jsem jí potkala s řvoucím kočárem, tak pro sebe jen že to bych už nerozdejchala …no a nyní mi manžel řiká, že jsem už nemocná z toho nakupování na mrňouska, že máme ještě čas apod…jenže já se už tolik moc těším až bude mrně mezi námi :mrgreen: …jsem fakt cvok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
28.5.12 22:08

@Jullii vidíš a já se zase tak bála, že se něco přihodí a Michálek se nenarodí, že jsem odmítala cokoliv kupovat, dokonce když jsem si koupila kočárek tak jsem v práci pořád chodila a říkala, co budu dělat až mi kamarádka řekla ať ho přivezu k nim, že ji to nevadí. Takže já doma neměla skoro nic. Až když přijela švagrová s plným autem věcí tak se u nás trochu hnuly ledy. A moje kamarádka tak moc chtěla miminko a už loni touhle dobou se o něj snažili a já ho nakonec mám dřív než ona. Jí se holčička narodí příští měsíc
A v kolikátým jsi. Jinak přeju aby bylo všechno ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
28.5.12 22:20

@Vesmilka teprve 18+2tt ale jsem fakt cvok. Doma jsem už po klukách nic neměla. Poslední věcičky a hračky jsem rozdala začátkem února a na konci téhož měsíce zjistila, že jsem těhotná :mrgreen: a protože jsem ze začátku taky byla pověrčivá…ne že bych nyní nebyla :mrgreen: , ale do 12týdne jsem se na mimioblečky ani nepodivala. No a teď nakupuji, protože pak začnu šetřit na plínky a ostatní potřebný věcičky…protože najednou bych to pořizovat nechtěla…nehledě na to, že to kupuji z bazárků a pak by to ani nemuselo být. Snažím se, aby to bylo hezké a nezatížilo to moc náš rozpočet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí