Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Markét je kouzelná…opravdu nádherná princeznička…já už chci takyyyyyyyyyyyyy......!!!!!!!!!! ![]()
Vesarka ahoj mam zatim dva ale mozna budou tri,jen se to dovim az v prosinci;-)
Ahoj Vesarko, tak já doma mám už dva raubíře a teď mě všichni tipují zase na kluka
Pokud se mimi ukáže,tak to chci vědět, abych se kdyžtak na dalšího lumpa psych. připravila
Manžel tvrdí, že umí jenom kluky - ale i kdyby to nebyla ta vytoužená holčička, tak hlavně ať je mrňous v pořádku.
Ale do čtveřice to pokoušet nebudu !!! ( nikdy neříkej nikdy - že jo.)
@antche tak to máš ještě čas, než se to dozvíš, určitě sem pak napiš jak to vypadá ![]()
ahoj Liduš+kluci no u nás je to už potvrzené, manžel umí taky jen kluky, at je dělá plánovaně nebo neplánovaně
![]()
@vesarka píše:
@Crystal87 ahoj, ještě nevíš co přesně čekáte?
no v 16tt kluk na velkém uz ve 21 říkaldr holka s tím že teda když tne jiný dr řeklkluk at počítám sklukem pak kekonic tam něco zahlídnul takže nevím alepočítám sklukem čekámedo 31tt na UZ
@Crystal87 jo tak, ale to je pořád naděje, že tam ta holčička je. u nás už není vůbec žádná, pindík byl jasně viditelný
Ahoj holky, v pátek jsem si vyzvedla průkazku. Prcek je dle sona větší, takže jsem dnes prý 10+5 a termín mi posunul na 12.12.2012, tak ještě abych to zvládla ve 12:12 a je to ok ![]()
To bylo legrační jak si miminko mnulo ručkama obličejík a kopalo nožičkami.
31.5. jdu na ten ultrazvuk při 1. tim. screeningu, tak už se těším až ho/jí zase uvidíme. Nevíte jak je to u Apolináře s UZ? Mohu tam sebou mít děti ( 13 a 8 let)? Strašně chtějí sourozence vidět ![]()
ahoj holky,
můžu se přidat? ![]()
zjistila jsem že jsem neplánovaně těhotná…manžel si dával pozor ale zřejmě kapička lásky…:-) já se upřímně bojím jak to vládnem..ale rozhodně vím že nechci na potrat!jenže manžel - nadšený taky není a obávám se že třetí nechce… řekli jsme si že až po kontrole u dr . v pondělí to budeme řešit..
holky, že se to dá se třema dětma? ![]()
a jak jste to řešili s chlapama?
Ahoj kackakocko, také čekáme neplánovaně třetí miminko a manžel šílel.
Já jsem byla zpočátku hrozně zmatená a také se bojím toho kolotoče co zase nastane. Ale jakmile jsem uviděla na ultrazvuku srdíčko, tak jsem věděla že ho nemůžu dát pryč. Manžel pár dní nemluvil, potom to začal nějak vztřebávat. A teď bych řekla že už se začíná pomalu těšit (sice to moc nedává znát, ale občas pohladí pupík) a i já už si začínám věřit,že to nějak zvládnu.
Neboj, chlapi se bojí že velkou rodinu neuživí a potřebují čas to ztrávit. My se hned řídíme srdcem ![]()
liduš děkuju ![]()
u nás je to problematičtější že vydělávám já a on je už čtyři roky doma - teď nám julianku od září vezmou do školky a konečně si mohl najít práci..
já mám práci na dobu určitou - do konce února…
@kackakocka ahoj. U nás to probíhalo skoro stejně jako u Liduš+kluci.Až na to, že kluky už máme větší a já měla perfektní práci se smlouvou na dobu určitou a v červnu mi to měli prodloužit už na neurčito. Nyní si už taťka zvykl a těší se, Občas si povzdechne, že ještě se to nenarodilo a už jsou s tím starosti, ale nemyslí to zle.
julii já se trochu obávám jak bude manžel šílet až mu řeknu že mimčo je naše a nazdar…
moje máma je proti třetímu, takže podporu v rodině mít nebudu:-(
ale prostě se stalo a já nemůžu jít do nemocnice na potrat.. celý život bych si to vyčítala a manželem nezůstala, to vím…
holky jste některá z prahy?
Holky, já bohužel nemůžu mezi vás, jelikož třetí nečekáme. Ale já bych moc chtěla. Manžel zatím moc ne, snad ještě změní názor. Tři děti jsou uplně úžasný!!! Já sama jsem ze 4 a ségra čeká ted pátý:-))
Moc vám přeju všechno dobré a strašně vám fandím a mám radost, že se na miminka těšíte, ikdyž je to finančně, psychicky i fyzicky náročnější. Ale děti za to stojí, hodně štěstí a radosti pro vás i vaše prdolky
![]()