Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem si dneska koupila první dvoje dupačky
jsou krásné,ale jak jsem tak koukala,tak celá nová výbavička nás bude stát pěknou sumičku
![]()
Katsha - ja mam explorer a kdybych mela volit znova tak si koupim sport. Hlavne kvuli delsi zadove operce a polohovani dk;-)
@Markéta80 Gartuluji k princezně, hlavně ať jste obě zdravé!!! Jaké měla malá míry???
@Markéta80 Už jsem to dočetla - malá je nádherná
a měla fakt parádní váhu na ty týdny. My jsme měly 2,75 a to byla až 37!!!
Ahoje maminky
![]()
a všem nově příchozím gratuluji, přeji klidné těhotenství bez komplikací a hlavně zdraví!!! ![]()
My končíme šestinedělí a Gábinka nám roste do krásy!
Je strašně moc hodná, skoro nepláče, jen když je hlad nebo zakňourá kvůli bříšku. Anička je šílený uječený torpédo, má 2,5. Taky jsem měla strach, jak to bude se spaním malé a můžu říct, že ji Gábi nevnímá. Může jí křičet u kočárku nebo u postýlky a Gábi se ani se nehne, už si asi zvykla v bříšku. ![]()
Jinak holky, taky jsem se s těhotenstvím srovnávala asi 3 měsíce a to Gábinka byla plánovaná! Jsem štastná, že ji mám a stále si vyčítám, že jsem ty 3 měsíce přemýšlela, jestli jsem udělala dobře.
Maličká se budí, tak jdeme krmit. Holky držte se a držím palečky! ![]()
ahoj holky, můžu se přidat?
čekáme 3-tího kluka, je tady taky někdo do bude mít 3 kluky? ![]()
ahoj tak nás včera už pustily domů
, malá díky cukrovce je ještě hodně spavá ale doma mě přijde že líp pije ale bylo to tam hodně psychicky náročné když jsme viděla ty případy ostatních
. jen musíme dokoupit zavinovačku a dneska jsme kupovala menší čepičky protože ty co jsme měla jsou jí obrovský, oproti klukům má malinkou hlavičku ![]()
@Markéta80 gratuluji…to je dobře že už jste doma
. Doma je vždy líp. Přidej nějakou fotečku malé ať se můžem pokochat
Protože my, co to máme za dlouho se vždy rády kouknem
Já teda vždy
![]()
@Markéta80 ahoj Markét, znám vás z jiných stránek, gratuluji k malé,hlavně at je zdravá ![]()
Ahojte maminy mám tří kluky. pokud je vás víc takových co já tak mi prosím pisněte na můj sz at se můžeme víc babit nebo jsem založila diskuzi tři kluci a sc
@Jullii manžel už fotky stahuje do PC, moc nových jich neni protože v úterý se jí vrátila žloutenka a pod světlem jsme jí ani nefotila a až ve čtvrtek jí sundaly náplasti, ale manžel už jí včera fotil v postýlce tak pak něco sem vložim ![]()
@vesarka děkuju, no jo já lezu všudemožně
a většinou mam na všech stránkách stejnou ikonu takže mě hned každý pozná ![]()
Markéto, malá je moc krásná, ještě jednou moc gratuluju. Hlavně, že už jste doma.
A co kluci, jak se jim sestřička líbí ?
@vesarka píše:
ahoj holky, můžu se přidat?čekáme 3-tího kluka, je tady taky někdo do bude mít 3 kluky?
asi já ![]()
@katsha Tomík asi žárlí no, je takovej smutnej a viki je z ní nadšenej
furt na ní chodí koukat ateda hned mě organizoval at jí vyměnim plenu že se chce kouknout
a pak se smál že jí má nějakou malou
![]()