Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
15.5.12 19:52

Tak jsem si dneska koupila první dvoje dupačky :potlesk: jsou krásné,ale jak jsem tak koukala,tak celá nová výbavička nás bude stát pěknou sumičku 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.5.12 21:02

Katsha - ja mam explorer a kdybych mela volit znova tak si koupim sport. Hlavne kvuli delsi zadove operce a polohovani dk;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.5.12 16:07

@Markéta80 Gartuluji k princezně, hlavně ať jste obě zdravé!!! Jaké měla malá míry???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.5.12 16:18

@Markéta80 Už jsem to dočetla - malá je nádherná :potlesk: :kytka: a měla fakt parádní váhu na ty týdny. My jsme měly 2,75 a to byla až 37!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.5.12 16:54

Ahoje maminky :mavam: :mavam: :mavam:
a všem nově příchozím gratuluji, přeji klidné těhotenství bez komplikací a hlavně zdraví!!! :lol:
My končíme šestinedělí a Gábinka nám roste do krásy! :hug: Je strašně moc hodná, skoro nepláče, jen když je hlad nebo zakňourá kvůli bříšku. Anička je šílený uječený torpédo, má 2,5. Taky jsem měla strach, jak to bude se spaním malé a můžu říct, že ji Gábi nevnímá. Může jí křičet u kočárku nebo u postýlky a Gábi se ani se nehne, už si asi zvykla v bříšku. :D

Jinak holky, taky jsem se s těhotenstvím srovnávala asi 3 měsíce a to Gábinka byla plánovaná! Jsem štastná, že ji mám a stále si vyčítám, že jsem ty 3 měsíce přemýšlela, jestli jsem udělala dobře.

Maličká se budí, tak jdeme krmit. Holky držte se a držím palečky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
19.5.12 13:33

ahoj holky, můžu se přidat? :) čekáme 3-tího kluka, je tady taky někdo do bude mít 3 kluky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
19.5.12 14:10

ahoj tak nás včera už pustily domů ;) , malá díky cukrovce je ještě hodně spavá ale doma mě přijde že líp pije ale bylo to tam hodně psychicky náročné když jsme viděla ty případy ostatních :? . jen musíme dokoupit zavinovačku a dneska jsme kupovala menší čepičky protože ty co jsme měla jsou jí obrovský, oproti klukům má malinkou hlavičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
19.5.12 14:17

@Markéta80 gratuluji…to je dobře že už jste doma :kytka: . Doma je vždy líp. Přidej nějakou fotečku malé ať se můžem pokochat :-) Protože my, co to máme za dlouho se vždy rády kouknem ;-) Já teda vždy :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
19.5.12 14:22

@Markéta80 ahoj Markét, znám vás z jiných stránek, gratuluji k malé,hlavně at je zdravá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
19.5.12 14:23

Ahojte maminy mám tří kluky. pokud je vás víc takových co já tak mi prosím pisněte na můj sz at se můžeme víc babit nebo jsem založila diskuzi tři kluci a sc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
19.5.12 14:36

@Jullii manžel už fotky stahuje do PC, moc nových jich neni protože v úterý se jí vrátila žloutenka a pod světlem jsme jí ani nefotila a až ve čtvrtek jí sundaly náplasti, ale manžel už jí včera fotil v postýlce tak pak něco sem vložim ;)

@vesarka děkuju, no jo já lezu všudemožně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a většinou mam na všech stránkách stejnou ikonu takže mě hned každý pozná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
19.5.12 17:20
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
19.5.12 17:56

Markéto, malá je moc krásná, ještě jednou moc gratuluju. Hlavně, že už jste doma. :palec: A co kluci, jak se jim sestřička líbí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
19.5.12 17:59
@vesarka píše:
ahoj holky, můžu se přidat? :) čekáme 3-tího kluka, je tady taky někdo do bude mít 3 kluky? :D

asi já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
19.5.12 18:08

@katsha Tomík asi žárlí no, je takovej smutnej a viki je z ní nadšenej :lol: furt na ní chodí koukat ateda hned mě organizoval at jí vyměnim plenu že se chce kouknout :lol: :lol: a pak se smál že jí má nějakou malou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí