Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
14.5.12 13:18

Já jsem si u holek koupila první věcičku až po prvních výsledkách testů jako za odměnu.I když u druhé to bylo špatné a čekal nás odběr plodovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 13:27

Jo já také s klukem musela na plodovku. Ve 20tt jsme měli velké podezření na Downa. Naštěstí dobrý. Už si ani nepamatuju jak jsem nakupovala, mám dojem, že taky až nějak kolem 6. měsíce. Už si ani nepamatuju, co vlastně po dětech mám. V kolečku to oběhlo moji neteř, kamarádky.Každý něco přidal, vyhodil. Až bude krásně a budu vědět, že je vše tak nějak ok vytáhnu to od švagrové, rozházím na chalupě po zahradě, přeberu, no a budu vědět co dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.5.12 13:36

My jsme měly u druhé taky podezření na Downa,ale malá je v pořádku.Já vím,že budu muset koupit kočárek,ten jsem po holkách prodala,ale stejně budu chtít ten,co je zvlášť korbička a spor´ták,protože už budu lítat se starší a mladší do školky,následně do školky a na kroužek se starší,takže něco co se bude dobře skládat do auta a bude lehké.Jinak bych měla mít po holkách vše.Ale jinak sestřenka má 10.měsíčního kloučka,takže bych oblečení měla půjčené po ní,kdyby to byl kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 13:40

Kočárek nás čeká určitě, od švagrové budu mít kolébku. Taky se rozhoduji ohledně kočárku, mám takové dost náročné požadavky :think: , malý podvozek ale stabilní, skladný do auta, s velkou korbou,nacvakávací sedačkou, do terénu, nafukovací kola, větrání ve stříšce, jako sporťák velký aby se vešel fusak ale lehký ke složení a zvedání, aby projel sněhem a aby pěkně houpal, jo a ještě nesmí být široký, kvůli výtahu. Myslím, že mám smůlu… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.5.12 13:43

Tak mi bydlíme v dmečku,ale vede k nám cesta neupravená (kdová,jestli se dočkáme asfaltky),je dlouhá asi 300 metrů,než se dostanu na náves na asfaltku.Na holky jsem měla Dorr jan cross country,ale byl dost velký,ale těžký a do kufru jsem musela sundavat kolečka a to už opravdu nechci,když budu jezdit do města autem skoro každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
14.5.12 13:51

To vybírání kočárku by mě fakt teda nelákalo, to vám nezávidím. Ten výběr je teď tak strašně široký, že není lehké si vybrat. :nevim:
Já měla u holek kombinaci Hoco Hurricane (to jsme dostali od jedné příbuzné), ale to není moc dobrý kočárek, je obrovský a těžký, navíc zatáčel k jedné straně a měl další mouchy. Takže jsme pak dokoupili golfky Chicco Liteway a Verunka asi od 4 měsíců jezdí skoro jen v nich (dají se sklopit do lehu). Teď rozhodně potřebujeme koupit nový, ale vzhledem k věkovému rozdílu mezi Verunkou a třetí holčičkou máme jasno. Bude to sourozenecký kočárek Phil and Teds, akorát ještě nevím, kterou verzi. Ale kupovat budeme až o prázdninách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 13:52

O dorjanovi jsem taky uvažovala, jenže jsem ho potom vděla naživo a… paní co ho měla říkala, že sporťák je ošklivý, prý stále kope dole do té brzdotrubky, protože má malou rukověť. Je prý těžký.
Líbí se mi, ale nevím. S klukem jsem měla inglesinu magnum, tak o ní zase uvažuju. Není moc pěkná, ale je funkční. Koupím asi i se sedačkou a k tomu golfky co tam ta sedačka jde taky, v autě budou golfky a sedačka venku kočár teréňák. Nebo tedy fakt nevim :nevim: a taky se mi nechce dávat majlant :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.5.12 13:57

@dorinka01 divná nejsi akorát se těšíš.-)
já vzhledem k tomu že mám kluky malinký tak ty věcičky jsem nedávno uklidila.-)tak jsem jich nabažená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.5.12 13:58

Tak já jsem všechno po klukách dala pryč a ani by mě nenapadlo,že budeme mít ještě jedno,no a je to tu :D .Teď jsem čekala na ty testy,tak už se těším jak budu postupně nakupovávat výbavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.5.12 13:58

@katsha jestli phil nechci radit ale myslim že sport je nejlepší¨:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 14:01

@marelida no já je mám spíš než uklizený rozdaný, to že si nás nějaké miminko ještě najde by mě nenapadlo, ale je to tady a tak to dáme zase nějak dohromady. Naštěstí se kamarádky hlásí a mám dojem, že pro ně vytvořím pěkné odkladní místo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.5.12 14:04

to jo,taky už mi kamarádka schovává věcičky,ale musí to být holka,má všechno růžové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 14:10

Mám po švagrové holčičí a po kámošce (tedy jejím synovi) klučičí další se přidávají, takže bereme dvojčata kluka a holku :lol: :lol: :lol:
Néééé věřím, že je tam jen jedno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
15.5.12 09:47

tak holky dnes jsem byla v poradně…malá uplně nalejhá hlavičkou proto taky ty tlaky a píchání na spodek..jinak máme odhad váhy 1600g… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
15.5.12 14:45

Antche - díky za tip s tím Philem, zatím se mi taky líbí nejvíc ten SP (Sport) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí