Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
13.5.12 20:31

Já když to tak vezmu,tak jsem vždy chtěla dvě holčičky.To se mi splnilo a teď by mě ta třetí ani nevadila,spíš bych asi brala raději holčičku,i když vám je asi jasný,jakej na to má manža názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.5.12 20:39

tak přesně,já chtěla hrozně kluka a když jsem čekala druhý,tak jsem si říkala,že by bylo lepší aby to byl taky kluk a byl,ale teď když jsme se tedy rozhodli pro třetí,tak bych chtěla tu holku.A v rodině není žádná,tak by to bylo konečně prolomení těch chlapů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.5.12 20:40

a manžel si jí taky přeje,tak snad se ve čtvrtek na tom 3d ukáže a bude to jasnější 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.5.12 21:16

@Markéta80 veliká gratulace a hodně sil.drž te se holky.-)
@nataluska :-)Já mám termín 15.12. a doma mám dva kluky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.12 21:46

@Markéta80 moc gratuluji ke krásné holčičce!!! Držte se obě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
13.5.12 22:18
Natalusko, tak zase tak jasný to s tím manželem není. U nás jsem byla já, kdo si chtěl vyzkoušet teď kluka, manžel je nadšený ze třetí holčičky, prý by ten kluk byl se dvěma staršími sestrami chudák 8o Takže ne všichni chlapi touží po synovi. Jinak mám ale ten stejný názor, že lepší tři holky než tři kluci.
@nataluska píše:
Já když to tak vezmu,tak jsem vždy chtěla dvě holčičky.To se mi splnilo a teď by mě ta třetí ani nevadila,spíš bych asi brala raději holčičku,i když vám je asi jasný,jakej na to má manža názor.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 09:03

Ahoj, my máme holku a kluka. Zatím tohle netušíme, je to prostě fazolka, no ale asi bych raději holku, jinak kluci chtějí kluka…
Je to ale asi fakt jedno. Manžel by nejraději nevěděl, prý si to necháme jako překvapení, já ale vědět chci. No nevím jak to pořešíme :lol: klidně mu to neřeknu, ale na ultrazvuky chodí se mnou, tak doktora uslyší a hromady růžových, nebo modrých věcí kolem prosince asi taky nepřehlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.5.12 09:13

tak to je fakt,že to opravdu neschováš :lol: já u nás doma tak často mluvím o tom,že už chci vědět co to je,že manžel říkal ať už to víme nebo se zblázní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.5.12 11:42

Tak to já si keště počkám,než to budu vědět.U holek jsem se to dozvěděla až ve 20.týdnu.Jinak když jsem čekala druhou,tak manža na ultrazvuku pořád čekal kluka,ale můžu říct,že je rád,že je Lucinka konečně po těch operacích a lítání po doktorech zdravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.5.12 12:41

to je pravda hlavně,že je v pořádku.Mě dnes konečně volal doktor,že testy jsou v pořádku a mě spadl ohromný kámen ze srdce,tak teď ještě zjistit co to bude a budu naprosto spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.5.12 13:07

u nás byl první kluk jsme věděli v 16tt a druhý bylo překvapení.Ale vydržet to byl docela boj jelikož musím chodit naulz každých 14dní tak nic moc.Tak trochu jsem to tušila že to bude zase kluk.A teď bych taky ráda za překvapení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 13:11

Já trošku doufám, že teď 31.5. mi dr už něco naznačí :lol:
Ale je to ten prvoscreen ultrazvuk, tak nevim, někdo píše, že mu to v pohodě řekli, někdo, že ne :think:
Uvidíme, ale stejně máme vítr v hlavě ze jmen, u obou dětí jsme to řekli a věděli hned, ale teď…nic nás nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.5.12 13:11

Tak to já to zase nevydržím a budu to chtít vědět.Doma jen samé oblečky po dvou holkách a chci to vědět,abych mohla koupit kdyžtak něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.5.12 13:15

@nataluska :-)no u nás taky zase samé klučičí ale pár neutrálních věci jsem měla připravených i na podruhé
Jinak ty jména holka už je asi vymyšlená ale ten kluk to bude náročný jelikož u druhýho už to byl docela zmatek.Nakonec bvyhrál kompromis já chtěla Matouše tatínek chtěl Matyáše a co myslíte jak to dopadlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
14.5.12 13:16

Abych pravdu řekla, minulý týden jsem držela v ruce ponožtičky a čepičku, ale protože jsem teprve 9 tt raději jsem to vrátila zpět do regálu, jsem divná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí