Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
4.5.12 21:44
@Crystal87 píše:
já bych ani úři KP nešla na císaře pro ěm je císař staršák neskutečný ne a ne a ne :mrgreen: ale rodialjsem phodově tka proto věřím děti mám při porodu sotva 3 kg takže tak:)

to jo spíš se bojímaby byla hlavičkou dolu víš…taky se mi do císaře nechce…i kvůli tomu zotavení potom..přece jen doma dvě malé děti tak potřebuji být rychle fit…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
4.5.12 22:15

holky to budte rády, já mam asi jinou dělohu nebo co protože všem se líbí v příčce :mrgreen: :mrgreen: ale ted se to neřeší když jdu na sekci automaticky ale malá je už měsíc v příčce a asi tak zůstane protože už je i velká aby se zvládla přetočit :lol: :lol: , přece jenom po sekci nic moc, jako ten ř den už to šlo ale stále nic extra až po těch 14 dnech už to bylo fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.5.12 23:46

@dorinka01 jojo řekli a byl to kluk až do konce:-)a je pořád.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
5.5.12 10:09
@Markéta80 píše:
holky to budte rády, já mam asi jinou dělohu nebo co protože všem se líbí v příčce :mrgreen: :mrgreen: ale ted se to neřeší když jdu na sekci automaticky ale malá je už měsíc v příčce a asi tak zůstane protože už je i velká aby se zvládla přetočit :lol: :lol: , přece jenom po sekci nic moc, jako ten ř den už to šlo ale stále nic extra až po těch 14 dnech už to bylo fajn :palec:

toje zajímavý fakt:)))jsi odvaha tři sekce to by byla moje smrt stačilmi blbej slepák a od té doby prostě sekci nikdy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
5.5.12 14:11

@Crystal87 co by tě zbylo :lol: , navíc ta cukrovka takže jsme víceméně scísařem počítala a pak byl v příčce a jinak to nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
5.5.12 16:54
@Markéta80 píše:
@Crystal87 co by tě zbylo :lol: , navíc ta cukrovka takže jsme víceméně scísařem počítala a pak byl v příčce a jinak to nešlo :mrgreen:

jojo tka u tebe to celkem chápu tam na výběr není alw já semu budu bránit zuby nehty že i ten KP bych rodila normálně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
5.5.12 17:34

@Crystal87 u nás v porodce nechávají jen do určité váhy a jen holčičky ;) . No to víš taky se mě do něj moc nechce, přece jenom je to operace :? ale u mě už je to automaticky a je vidět že i kdyby ne tak stejně vpříčce se rodit nedá a pochybuju že polohu změní, úplně cítim jak leží vysoko :lol: a dneska prodavačka v DM prý jak mě břicho hodně kleslo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.5.12 18:01
@Markéta80 píše:
@Crystal87 u nás v porodce nechávají jen do určité váhy a jen holčičky ;) . No to víš taky se mě do něj moc nechce, přece jenom je to operace :? ale u mě už je to automaticky a je vidět že i kdyby ne tak stejně vpříčce se rodit nedá a pochybuju že polohu změní, úplně cítim jak leží vysoko :lol: a dneska prodavačka v DM prý jak mě břicho hodně kleslo 8o

proč jen holčičky…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
5.5.12 18:21

chlapeček by si mohl poranit pohlaví :mrgreen: , ale většinou to končí sekcí, nesmí mít víc jak 3kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.5.12 20:13

já co vím u nás přirozený porod povolený podle maminky ne dle velikosti mimča ale poměří jestli je maminka schopná to urodit…segra měla konec panevní a rovnou šla na císaře..malá měla jen 2 a půl kila ale segra je hrozně drobounká,malinká a hubená takže rovnou řekli císaře …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
5.5.12 20:17

@SKYTULE já bych KP rodit nechtěla :? , já vlastně ani netušim jak bych rodila normálně :lol: :lol:

Holky z jiný diskuze bude jedna rodit sekcí v pondělí, ale je teprve 26tt a čeká dvojčátka, mají cca 600gr :? , mimča budou muset zabojovat ;) . mě nikdy předčasný porod nehrozil takže pro mě šílená představa takový drobečci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.5.12 21:27

A CO SE STALO ŽE MUSÍ VEN…?!JE TO HRŮZA…MOJE NEJLEPŠÍ KAM.PORODILA HOLČIČKU V 26TT MĚLA TAKY 650G..JE BYL TO DROBEČEK ALE VELKÁ ŠIKULKA A BOJOVNICE…PO 11ÉDNECH JSOU UŽ KONEČNĚ TÝDEN DOMA.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.5.12 21:28
@SKYTULE píše:
A CO SE STALO ŽE MUSÍ VEN…?!JE TO HRŮZA…MOJE NEJLEPŠÍ KAM.PORODILA HOLČIČKU V 26TT MĚLA TAKY 650G..JE BYL TO DROBEČEK ALE VELKÁ ŠIKULKA A BOJOVNICE…PO 11ÉDNECH JSOU UŽ KONEČNĚ TÝDEN DOMA.....

PO 110 DNECH… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
5.5.12 23:10

zkracoval se jí čípek, ted už měla jen 5mm, od 22tt leží v nemocnici a dneska jí odtekla část plodovky, no tohle je psycho :( , snad budou hodně bojovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.5.12 19:29

Lidičky,nepamatujete si ještě některá jak dlouho se čeká na výsledky,když vám berou krev na genet.vady? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí