Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Crystal87 píše:
já bych ani úři KP nešla na císaře pro ěm je císař staršák neskutečný ne a ne a neale rodialjsem phodově tka proto věřím děti mám při porodu sotva 3 kg takže tak:)
to jo spíš se bojímaby byla hlavičkou dolu víš…taky se mi do císaře nechce…i kvůli tomu zotavení potom..přece jen doma dvě malé děti tak potřebuji být rychle fit…:)
holky to budte rády, já mam asi jinou dělohu nebo co protože všem se líbí v příčce
ale ted se to neřeší když jdu na sekci automaticky ale malá je už měsíc v příčce a asi tak zůstane protože už je i velká aby se zvládla přetočit
, přece jenom po sekci nic moc, jako ten ř den už to šlo ale stále nic extra až po těch 14 dnech už to bylo fajn ![]()
@dorinka01 jojo řekli a byl to kluk až do konce:-)a je pořád.-)
@Markéta80 píše:
holky to budte rády, já mam asi jinou dělohu nebo co protože všem se líbí v příčce![]()
ale ted se to neřeší když jdu na sekci automaticky ale malá je už měsíc v příčce a asi tak zůstane protože už je i velká aby se zvládla přetočit
![]()
, přece jenom po sekci nic moc, jako ten ř den už to šlo ale stále nic extra až po těch 14 dnech už to bylo fajn
toje zajímavý fakt:)))jsi odvaha tři sekce to by byla moje smrt stačilmi blbej slepák a od té doby prostě sekci nikdy ![]()
@Crystal87 co by tě zbylo
, navíc ta cukrovka takže jsme víceméně scísařem počítala a pak byl v příčce a jinak to nešlo ![]()
@Markéta80 píše:
@Crystal87 co by tě zbylo, navíc ta cukrovka takže jsme víceméně scísařem počítala a pak byl v příčce a jinak to nešlo
jojo tka u tebe to celkem chápu tam na výběr není alw já semu budu bránit zuby nehty že i ten KP bych rodila normálně:)
@Crystal87 u nás v porodce nechávají jen do určité váhy a jen holčičky
. No to víš taky se mě do něj moc nechce, přece jenom je to operace
ale u mě už je to automaticky a je vidět že i kdyby ne tak stejně vpříčce se rodit nedá a pochybuju že polohu změní, úplně cítim jak leží vysoko
a dneska prodavačka v DM prý jak mě břicho hodně kleslo ![]()
@Markéta80 píše:
@Crystal87 u nás v porodce nechávají jen do určité váhy a jen holčičky. No to víš taky se mě do něj moc nechce, přece jenom je to operace
ale u mě už je to automaticky a je vidět že i kdyby ne tak stejně vpříčce se rodit nedá a pochybuju že polohu změní, úplně cítim jak leží vysoko
a dneska prodavačka v DM prý jak mě břicho hodně kleslo
proč jen holčičky…?!
chlapeček by si mohl poranit pohlaví
, ale většinou to končí sekcí, nesmí mít víc jak 3kg ![]()
já co vím u nás přirozený porod povolený podle maminky ne dle velikosti mimča ale poměří jestli je maminka schopná to urodit…segra měla konec panevní a rovnou šla na císaře..malá měla jen 2 a půl kila ale segra je hrozně drobounká,malinká a hubená takže rovnou řekli císaře …
@SKYTULE já bych KP rodit nechtěla
, já vlastně ani netušim jak bych rodila normálně
![]()
Holky z jiný diskuze bude jedna rodit sekcí v pondělí, ale je teprve 26tt a čeká dvojčátka, mají cca 600gr
, mimča budou muset zabojovat
. mě nikdy předčasný porod nehrozil takže pro mě šílená představa takový drobečci ![]()
A CO SE STALO ŽE MUSÍ VEN…?!JE TO HRŮZA…MOJE NEJLEPŠÍ KAM.PORODILA HOLČIČKU V 26TT MĚLA TAKY 650G..JE BYL TO DROBEČEK ALE VELKÁ ŠIKULKA A BOJOVNICE…PO 11ÉDNECH JSOU UŽ KONEČNĚ TÝDEN DOMA.....
@SKYTULE píše:
A CO SE STALO ŽE MUSÍ VEN…?!JE TO HRŮZA…MOJE NEJLEPŠÍ KAM.PORODILA HOLČIČKU V 26TT MĚLA TAKY 650G..JE BYL TO DROBEČEK ALE VELKÁ ŠIKULKA A BOJOVNICE…PO 11ÉDNECH JSOU UŽ KONEČNĚ TÝDEN DOMA.....
PO 110 DNECH… ![]()
zkracoval se jí čípek, ted už měla jen 5mm, od 22tt leží v nemocnici a dneska jí odtekla část plodovky, no tohle je psycho
, snad budou hodně bojovat ![]()
Lidičky,nepamatujete si ještě některá jak dlouho se čeká na výsledky,když vám berou krev na genet.vady? ![]()